חמישי בר"צ, כמעט סופשבוע
תהנו

SILVER LADY

New member
להלהלה :] אחד ה-שבועות ../images/Emo9.gif

חמוד כזה
סיכום השבוע:
היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי..שישייי =] כי החווה הזאתי מושלמת =] וכי אני בביפי עם נויקה עוד מעט =] הולכים לשתותתת חחח וגם שלישי וחמישי כי היו שיעורים תותחייםם
וגם רביעי כי פולל בגדים ותיספורת =] אני שחורדינית
הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..השיעורים =] תיספורת וקניות =] ביפי והשריפה חחחח גרמה לעצלנות
באה לי בדיוק בזמן
הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע..מממ לא לכאן
גם שעברתי את כל השבוע הקשה הזה :-\
התעצבתי מעט כי..נויקה הרגיזהה
התעצבנתי על.. ^^
אבל בסוף סלחתי כי ..זאת היא
התאכזבתי מ... כי...לא התאכזבתי להלהלה
בכיתי מעצב/אושר כי.. חחח מצחוק היוםם בחווה =]
הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע..דפנטלי היום בחווהה המושלמת הזאתיי
מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.."את שחורדינית" חחח
הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. הצלחתי להפנים משו בשיעורים אחרי כל הצעקות חחחח :- והיסתפרתי =] וקניתי בגדיםםD
לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל...לחום הזה אתמוללל ועוד לעשות שיעור באחת וחציי
הסרט הכי טוב שראיתי..מי ראההה
המקום הכי טוב שאליו יצאתי..חוווההה =]] וביפי היוםם
משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..אוהו בגדיםם ותיספורתת
משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע..מורקהה!! נויקה ופופו וגלי =]
התודה שלי השבוע היא ל..מורקה
פינקתי את עצמי השבוע עם..BP
מאכל השבוע שהיה הוא..BP
אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו?
שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה..משקר חחחח ערביות לשמה
אלבום השבוע שהיה..
משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה..חחח לאדעתת
אבל היה שבוע מעולה =]
הייתי מוחקת מהשבוע הזה..את התאריך הזה אתמול =[
הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..מממ הכל באלי בטוב דווקא
השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..מורקה!ונויקה ופופו =]
השבוע שבפתח (מראשון
): - משהו שאתם מחכים לו השבוע..פיי רק שיעורים ושיהיו טובים =] רגיעה כללית
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע..^^ -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע..ג ל י!! ושייניקיטה לשם שינוי
סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): (מוזמנים להוסיף שאלות..) שתהיה לכולם שבת מקסימה,
וסוף שבוע נעים,
תהנו
כל הכבוד לכל האנשים שתורמים לפורום שלנו במהלך השבוע
וח"ח ענקי כמובן לשתיהמנהלות שלנו (מורן ויעל) שמשקיעות בפורום והופכות אותו לפורום הכי מדהים שיש..
קרדיט ענקי מגיע לפורום (
) מכתב שלא נשלח (226) על הפינה

ocean zd

New member
חס וחסה קרה..בטח שכחה להוריד..../images/Emo23.gifמאוהבתת

חחחחחחחח

SILVER LADY

New member
את הפרצופים האלה תשמרי לעצמך.

ובדרך כלל אחרי אימוני קפיצות רצוי לחבוש כדי לשמור על הרגלים =]

MONTIR

New member
אבל למה את מגיבה ככה? את יודעת שזה נובע מתוך

דאגה ואת לא חייבת לתקוף ככה. אוקי לא ידעתי.

SILVER LADY

New member
רגועה רגועה חחח ../images/Emo9.gif../images/Emo23.gif

יש לי חסכים שאני לא מרוקאית

ocean zd

New member
../images/Emo105.gifחחחחחחחח../images/Emo109.gif

איי סי קיו ופורום זה מצחיק:]

2eye

New member
שייר ../images/Emo3.gif

היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. היום, כ"כ מצחייק, אבל כל השבוע היה טוב הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. נראה לי שהשבועיים נגמרו? והכסף הורווח. הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. אממ, היו כמה... התעצבתי מעט כי.. הרגשתי לא-יוצלח התעצבנתי על.. החצי-פנסיון אבל בסוף סלחתי כי .. זה עוד לא עבר לי... מחר זה יעבור התאכזבתי מעומר, כי הוא לא מספיק ספצ... בכיתי מעצב/אושר כי.. לא בכיתי... הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. הטיול היום עם דרור ונועה... מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. "אתה בסדר?" ~ "כן!" ~ "חטפת משהו?" ~ "כן..." הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי נשארתי עליו ^.^* בעיקר לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... סיים את השבועיים האלה, והם נגמרו... הסרט הכי טוב שראיתי.. למי היה זמן לסרט? המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. חווה, במקום היחיד שאליו יצאתי...ולמטבח... משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. להיפך, רק ברווחתי השבוע... משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע... את עצמי? :) התודה שלי השבוע היא ל.. דרור פינקתי את עצמי השבוע עם.. כססףף$$ ? מאכל השבוע שהיה הוא.. גלידוניות... אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? X שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. The Fray - How To Save A Life אלבום השבוע שהיה.. X משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה... X הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. יום שלישי... הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. אשן, אבל לא...מחר צריך לצאת כבר ב8 מהבית... השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..עומר בסופו של דבר.. השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. ג'אמפ? - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. לנוח קצתת -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. אממ, אין אפאחד מיוחד סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש):

ocean zd

New member
יאללה, פינקתי אותה חחחח../images/Emo109.gif

היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי..כל יום עם אילני! היה הכי מצחיק הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..ממ.. כלום טוב קרה.. חחח הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. נראה לי השיחה עם רועי התעצבתי מעט כי.. מי הוא חושב שהוא הגל ההומו הזה שהוא יגיד עלי משו?! התעצבנתי על.. גל ההומו! אבל בסוף סלחתי כי .. מי סולח?! שיחנק וימות מצידי! התאכזבתי מ... כי...מגללל בכיתי מעצב/אושר כי.. מזה משנה?! הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע..כל השמן עם אילן,והשיחת ועידה עם גוני ואילן חחחחחחחח מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו..שאיכפת לי ממך ואת חשובה לי, וחשוב לי איפה את ועם מי את ומה את עושה כל רגע, ושהלב שלי דופק חזק כשאני רואה אותך.
חחחח כן כן.. חחחח הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. ככה לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לעבור תלילה הזה הסרט הכי טוב שראיתי..חחח הסרט היחידי שראיתי מלכת הקולג' והוא חראאאא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! המקום הכי טוב שאליו יצאתי..הזולה נראה לי.. מי יצא מהבית בכלל?!.. אולי זכרון.. משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..כלום משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע..דפנטלי אילן ומאיה!
התודה שלי השבוע היא ל..מאיהכפרהעליההה
ואילניייי וגוני פינקתי את עצמי השבוע עם..מלא שוקולד דיוטי פרי חחחח מאכל השבוע שהיה הוא..גמדיםםםם אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? רוח שטות! חחחח שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה..מיי לייף של דיידו הייתי מוחקת מהשבוע הזה..את כולו הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..כלום, פשוט שיעבור השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..אילני השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע..שיגמר - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע..שיהיה קצת יותר טוב מהבוע החרא הזה -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע..עוז

shir308

New member
סופ"ש? כבר? ../images/Emo9.gif

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי..שישי כי גל (
) חזרה ממיאמי אחרי מאתיים שנה הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..אני לא לבד יותר!!!
הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע..הפגישה עם גל ...בתא של זינה (שכמעט מתה מבהלה
חח)
התעצבתי מעט כי..אמא רצתה לבטל עיסקה חשובה מאוד
התעצבנתי על..א=מ=א
אבל בסוף סלחתי כי ..היא חזרה בעצמה!
התאכזבתי מ... כי...א=מ=א ( אותה סיבה) בכיתי מעצב/אושר כי..לא לא בכיתי (הפעם!) הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע..פליטת פה של אח שלי מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. אין תגובה.... הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי..הלך לי טוב בשיעור!~!!
לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל...
הסרט הכי טוב שראיתי.. המקום הכי טוב שאליו יצאתי..כפר המוזיקה!!!
משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..נעלי רכיבה וצ'אפס!!!!! משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע..גל חזרה יש~!!!!!!!!
התודה שלי השבוע היא ל..גל שהואילה בטובה לחזור (ולהורי שהביאוני עד הלום) חחח
פינקתי את עצמי השבוע עם.. מאכל השבוע שהיה הוא..ספגטי!!! אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו?'רצח בארוחת ערב'
שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה..4in the morning אלבום השבוע שהיה..??? משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה..??? הייתי מוחקת מהשבוע הזה..כלום למה? הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..אשן עד מאוחר!!!!!
השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..לא יודעת על מה אתה מדבר

למעלה