סוף סוף נגמר השבוועע
סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כול השבוע כי..ראשון שני ושלישי במיאמיי) רביעי בבית סוף סוף אחרי שלושה שבועות מדברתת עם החברות שלי, חמישי- הלכתי לראות את חוות הסטילל ואת שירלי
, יום שישייי ראיתי את חוות צח
ואת שלוקיייי
, שיר
,ענבר
,טל
,ועודד.. הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. נפרדתי מהדודים בחו"ל וחזרי לארץץ! הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. שראיתי את כולם סוף סוף! התעצבתי מעט כי..מכרו את טוריי אהובי התעצבנתי על.. עודד חח כי הוא מכר אותו אבל בסוף סלחתי כי מה לעשות? התאכזבתי מ...זה שמכרו את טורי כי...אני חולה עליו בכיתי מעצב/אושר כי.. מאושר כי ססוףף סוףף אני רואה את כולם הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע..נמנמ כול השבוע היה מצחיק חח מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו..אממ המשפטים שקראתי במסרים של שירלי ושיר
. "מתגעגעות אלייךך" הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. שכנעתי את אמא ללכת היום לחווה לאא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל...שרווד את הטיסות הסרט הכי טוב שראיתי..לא ראיתי המקום הכי טוב שאליו יצאתי..חווה וקניונים במיאמי משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..אממ כול הציוד החדש לשלוק ונעלים!? משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע..שירלי
,שיר
,ענברוש
. התודה שלי השבוע היא ל..אמא, שירלי,שיר,ענבר. פינקתי את עצמי השבוע עם..ממממ וונס? מאכל השבוע שהיה הוא..פיצה אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו?השבוע המעייףף והמרגש ביותר שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה..-- אלבום השבוע שהיה..-- משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה..-- הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. שום דברר, אולי את הטיסות. הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. יראה טורנדו השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..בת דודה מחו"ל,אמא, שיר, שירלי, ענבר. השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע..ללרכב,,, וויומולדתת לענברוושש ב-20.8!
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע..אממ לראות חברות מהכיתתה.! -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע..דידה סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): (מוזמנים להוסיף שאלות..) שתהיה לכולם שבת מקסימה, וסוף שבוע נעים, תהנו כל הכבוד לכל האנשים שתורמים לפורום שלנו במהלך השבוע וח"ח ענקי כמובן לשתיהמנהלות שלנו (מורן ויעל) שמשקיעות בפורום והופכות אותו לפורום הכי מדהים שיש.. קרדיט ענקי מגיע לפורום () מכתב שלא נשלח (226) על הפינה
סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כול השבוע כי..ראשון שני ושלישי במיאמיי) רביעי בבית סוף סוף אחרי שלושה שבועות מדברתת עם החברות שלי, חמישי- הלכתי לראות את חוות הסטילל ואת שירלי