חמישי בר"צ, כמעט סופשבוע
תהנו

גולע

New member
סוף סוף נגמר השבוועע

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כול השבוע כי..ראשון שני ושלישי במיאמיי:)) רביעי בבית סוף סוף אחרי שלושה שבועות מדברתת עם החברות שלי, חמישי- הלכתי לראות את חוות הסטילל ואת שירלי
, יום שישייי ראיתי את חוות צח
ואת שלוקיייי
, שיר
,ענבר
,טל
,ועודד.. הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. נפרדתי מהדודים בחו"ל וחזרי לארץץ! הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. שראיתי את כולם סוף סוף! התעצבתי מעט כי..מכרו את טוריי אהובי:) התעצבנתי על.. עודד חח כי הוא מכר אותו אבל בסוף סלחתי כי מה לעשות? התאכזבתי מ...זה שמכרו את טורי כי...אני חולה עליו:):) בכיתי מעצב/אושר כי.. מאושר כי ססוףף סוףף אני רואה את כולם הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע..נמנמ כול השבוע היה מצחיק חח מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו..אממ המשפטים שקראתי במסרים של שירלי ושיר
. "מתגעגעות אלייךך:)" הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. שכנעתי את אמא ללכת היום לחווה:) לאא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל...שרווד את הטיסות הסרט הכי טוב שראיתי..לא ראיתי המקום הכי טוב שאליו יצאתי..חווה:) וקניונים במיאמי משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..אממ כול הציוד החדש לשלוק ונעלים!? משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע..שירלי
,שיר
,ענברוש
. התודה שלי השבוע היא ל..אמא, שירלי,שיר,ענבר. פינקתי את עצמי השבוע עם..ממממ וונס? מאכל השבוע שהיה הוא..פיצה:) אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו?השבוע המעייףף והמרגש ביותר שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה..-- אלבום השבוע שהיה..-- משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה..-- הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. שום דברר:):), אולי את הטיסות. הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. יראה טורנדו:) השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..בת דודה מחו"ל,אמא, שיר, שירלי, ענבר. השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע..ללרכב,,, וויומולדתת לענברוושש ב-20.8!
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע..אממ לראות חברות מהכיתתה.! -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע..דידה:) סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): (מוזמנים להוסיף שאלות..) שתהיה לכולם שבת מקסימה, וסוף שבוע נעים, תהנו כל הכבוד לכל האנשים שתורמים לפורום שלנו במהלך השבוע וח"ח ענקי כמובן לשתיהמנהלות שלנו (מורן ויעל) שמשקיעות בפורום והופכות אותו לפורום הכי מדהים שיש.. קרדיט ענקי מגיע לפורום () מכתב שלא נשלח (226) על הפינה

gili600

New member
פינוקיו ../images/Emo23.gif

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. רביעי כי.. הוא היה פשוט מושלם
הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. החלטתי לצאת לטיול
הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. חיבוק ממישו מסויים
התעצבתי מעט כי.. יש כאלה שלא יוצאים לטויל התעצבנתי על.. עדי אבל בסוף סלחתי כי .. לא סלחתי! פשוט אין לבנאדם עמוד שדרה בגרוש! התאכזבתי מ... עדי כי... נ"ל בכיתי מ צחוק כי.. שהמצאנו את השיר (ובכלל יום רביעי) ושקראתי את ההודעות הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. השיר מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. "משהו משונה לי באף שלו"
הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. לא יודעת
לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לקום היום בבוקר הסרט הכי טוב שראיתי.. משפחת סימפסון!! סרט ע-נ-ק-! המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. ישפרו והחווה משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. הלכתי לשני סרטים משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. אבא התודה שלי השבוע היא ל.. נמ, לא יודעת פינקתי את עצמי השבוע עם.. הרבה הרבה שינה מאכל השבוע שהיה הוא.. עוגת שוקולד עם גלידה אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. השיר שאני, עדי וקפלן המצאנו!! (למרות שעדיף שהמילים לא יפורסמו כאן
) אלבום השבוע שהיה.. משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. הפזמון של השיר שלנו
הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. היום בבוקר הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. אשןןןןןןןןןן השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. יום ראשון
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. יהיה כיף?
-האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. כווולם סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): (מוזמנים להוסיף שאלות..) הודגש באמצעות מדגישומטיק

ram ram

New member
השבוע שלי..../images/Emo13.gif

סיכום השבוע:
היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי..
מממ... שישי-שבת, במיוחד הלילה..!! אנשים איכותיים.!
הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..
הנסיעה לבת-אל..
הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע..
הממ... שההורים אישרו לי לנסוע עם מישהו שהם לא מכירים ולישון שם..
התעצבתי מעט כי..
כי הפסדתי את דביר ביום שישי...
התעצבנתי על..
על יותר מידי אנשים.!
אבל בסוף סלחתי כי ..
לחלק סלחתי כי הכל הסתדר.. לחלקם לא..
התאכזבתי מ... כי...
מהמצלמה שכבר לא מתפקדת כמו שצריך..
/
בכיתי מעצב/אושר כי..
--
הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע..
הלילה בין שישי לשבת...! "אמרתי לך ימינה.!!!!!!!!!!"
מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו..
"רם רם עשית עבודה מעולה היום.!
"
הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי..
רכבתי על מלא סוסים ועזרתי הרבה לזוריק...
לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל...
להישאר ערה היום אחרי שהלכתי לישון ב-6 וקמתי ב-8..
הסרט הכי טוב שראיתי..
מממ... הסרטים של המקצים.?
המקום הכי טוב שאליו יצאתי..
הבת של בת-אל.!
משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..
מממ... לא נראה לי שקניתי משהו...
משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע..
את ההורים, שייקו, ג'ונה.
התודה שלי השבוע היא ל..
לשייקו שלקח והחזיר אותי מבת...
להורים שאישרו את זה...
ולבת שהזמינה אותנו..
פינקתי את עצמי השבוע עם..
עם הרבה שיחות עם אנשים איכותיים ביותר.!
מאכל השבוע שהיה הוא..
--
אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו?
"החיים בעיר הגדולה.?"
שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה..
לא משהו מסויים....
משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה..
"ארים ראשי..."
הייתי מוחקת מהשבוע הזה..
כל מיני דברים ששמעתי...
רציתי כל-כך שבסופ"ש הזה אני..
לנסוע לבת אל..!
השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..
שייקו, בת-אל, גל, עמית, נועה, פתית, קטקט, ארוך וג'ונה.!
השבוע שבפתח (מראשון
):
- משהו שאתם מחכים לו השבוע.. להיות הרבה בחווה...! - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. שיעור על דייגו... -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. לא מישהו מסויים...
סתם:
- תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): אני לא בבית, אין תמונות..
(מוזמנים להוסיף שאלות..
)

shirli0811

New member
סוף שבוע רגוע בגלגל"צ, רגוע ../images/Emo3.gif

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי..שלישי,חמישי ושישי. היתיי בכל הימים האלה בחווה, יום שלישי שיעור מעולה
, יום חמישי גולעע שלי באה אליי, ויום שישי סתם עשיתי סיבוב לחווה
הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. שבוע מלא בסוסים. הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. להפרד משיר ל-5 חודשים התעצבתי מעט כי.. הפרידה
התעצבנתי על.. אנשים שמנסים לנצל אותי
אבל בסוף סלחתי כי .. לא סלחתי
התאכזבתי מ... כי... עצמי, שיעור ביום חמישי רר בכיתי מעצב/אושר כי.. לא בכיתי
הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. לא היהה משהו מיוחד מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.."שירלי את מתקדמת" הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. בסוף הכנסתי אותה למכשולים. לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לנקות למיסטיקה את התא
הסרט הכי טוב שראיתי.. "אבא גנוב" , "המשפט של ג'ק" המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. חווה ומיסטיקה משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. כלום :) משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. אמא, אוורורה, גולע
, מיסטיקה, גלעד, ג'פטו
התודה שלי השבוע היא ל.. כנ"ל פינקתי את עצמי השבוע עם.. הרבה סוסים
מאכל השבוע שהיה הוא.. פלפל ממולא חח
אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? סוסים ולישון
שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.."לתת"
אלבום השבוע שהיה.. לא היה משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. "לתת, את הנשמה ואת הלב, לתת כשאתה אוהב.." הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. עצבים הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. פג תוקף השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. אוורורה, פנגה, ג'פטו, גולע, אמא, מיסטיקה
השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. לטפל במיסטיקה
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע..לצאת מחר לאשדוד ויום שני לרחובות, יום חמישי לנסוע לטיול ג'יפים
-האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. הרבהה, נושנוש, גולע, ענברי ביומולדת שלה
, מיסטיקה, לאון בשביל אימונים. סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): (מוזמנים להוסיף שאלות..) שתהיה לכולם שבת מקסימה, וסוף שבוע נעים, תהנו כל הכבוד לכל האנשים שתורמים לפורום שלנו במהלך השבוע וח"ח ענקי כמובן לשתיהמנהלות שלנו (מורן ויעל) שמשקיעות בפורום והופכות אותו לפורום הכי מדהים שיש.. קרדיט ענקי מגיע לפורום () מכתב שלא נשלח (226) על הפינה

shirli0811

New member
מעלים לה עכשיו בתערובת ../images/Emo8.gif

זה בטיפול, תמונה לפני חודש..

WEEKEND../images/Emo99.gif

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי..:כללללל השבוע!! כי מלאן סוסים, פול יציאות, בר מצווה, אנשים טובים וזוהר! הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..:האימון היום!!מאוהבת בסוס הזה
הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע..: מה שהוא אמר
התעצבתי מעט כי.. :נוטט התעצבנתי על.. :רבקה.. LOL אבל בסוף סלחתי כי .. :לא סלחתי, וגם לא אסלח!
התאכזבתי מ... כי...:בסוף לא נפגשנו עם החבר'ה ממכבים...
בכיתי מעצב/אושר כי..: סתם שרפו לי העיניים אחרי הבריכה הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע..:אממ...ביום שני אצל איתי, 5 בבוקר, שני תאילנדים ואני
מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו..:"מי? קפלן?! לאאא.. היא מליגה אחרת"
הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. :שיאווווווו איזה אימון!! אני עדיין בהלם
לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... :לצאת כל לילה ולקום בשבע בבוקר וללכת לחווה הסרט הכי טוב שראיתי..:אמממ אמן האשליות המקום הכי טוב שאליו יצאתי..:פופ הכל היה טוב אבל הכי הכי היה איתי! ולחווה כמובן משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..:אמממ באלי חנה! משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע..:זוהרר!! כל כך! ודובי
התודה שלי השבוע היא ל..:אמיתי שדי הציל אותי היום פינקתי את עצמי השבוע עם..:פשוט כיף!! מאכל השבוע שהיה הוא..:מעמול LOL אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו?אני רוצה ל = י = ש = ו = ן!!!! שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה..:הקיץ בא - רונית רסטה.. והשיר של גילי עדי ושלי!!
אלבום השבוע שהיה..:אמממ עברי! משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה..:"יוצא לבלות..." הייתי מוחקת מהשבוע הזה..:את רבקה
הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..:שיאווו היה אדיררררר השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..:זוהר! דובי ונייטמר שלייי
השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע..:אמממ סמינר תפקידים, וייסגל וסמינר פתיחת שנה - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע..:שהסמינר תפקידים יתבטל ואני אלך לים עם כולם..
-האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע..:דובון, סלמה וגליתו'ששששש
שתהיה לכולם שבת מקסימה,
וסוף שבוע נעים,
תהנו
כל הכבוד לכל האנשים שתורמים לפורום שלנו במהלך השבוע וח"ח ענקי כמובן לשתיהמנהלות שלנו (מורן ויעל) שמשקיעות בפורום והופכות אותו לפורום הכי מדהים שיש..
קרדיט ענקי מגיע לפורום () מכתב שלא נשלח (226) על הפינה הודגש באמצעות מדגישומטיק

כי עכשיו באמת נגמר השבוע!!

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי..שישי!!!
אפולו והחבר חחח[&^*$#W$!^@#] הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..שהוא יצא שבת, שאפולו בסדר
ושיעורי נהיגה מעולים הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. שיצאנו בשישי בערב
ושעמוס קרא לי כישרון מלידה בנהיגה התעצבתי מעט כי.. הוא חוזר לצבא לעוד שבוע, וכי בא לי לקפוץ התעצבנתי על.. כל מיני אנשים שונים ומשונים אבל בסוף סלחתי כי .. התאכזבתי מ... כי...מאף אחד למען האמת!! בכיתי מעצב/אושר כי.. לא בכיתי הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע..כל יום בחווה חח עם ורה
וטיולים מטורפים בכרכרה!!! מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו..
מחמאות מהמורה נהיגה ועוד מלא הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי..הגעתי להילוך חמישי בשיעור השני!! לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל...לקום בבוקר הסרט הכי טוב שראיתי..ארגון המקום הכי טוב שאליו יצאתי..אשדוד? חח משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..לא נכנסתי למינוס עדיין אבל נגיד שהשיעורי נהיגה משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע..ורה, שלומי, עמוס, אורי
, ישי!! התודה שלי השבוע היא ל..ישי
פינקתי את עצמי השבוע עם..מילקשייק שוקולד מטורף
מאכל השבוע שהיה הוא..קוראסונים בחווה בבוקר אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? ש י ג ע ו ן
שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה..לראות את האור - אפרת גוש אלבום השבוע שהיה.. משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.."בואי נעזוב כי מחשיך עוד מעט" הייתי מוחקת מהשבוע הזה..כמה ריבים הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..כדי שימשיךךךך השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..אפולו
השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש):

למעלה