Suzy Bat Gerev Club
New member
שבוע יומולדת ../images/Emo3.gif
היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי..יום רביעי, בגלל היומולדת. הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. כל האנשים שהיו איתי ביומולדת שאני כל כך אוהבת
הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. הזמנתי משקה חוקי ראשון! ויכולתי להראות את התעודה שלי בגאווה
התעצבתי מעט כי.. לא התעצבנתי [= התעצבנתי על.. על מה יש לי להתעצבן? אבל בסוף סלחתי כי ..
התאכזבתי מ... כי... שני אנשים אבל סולחים להם כי הם פשוט כאלה. בכיתי מעצב/אושר כי.. לא בכיתי. הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. הכל היה מצחיק
מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. "אתה לא חושב שזה קצת עצוב שהן נמצאות פה כל יום?.."
הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. אני חוקית
לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... חמישה מסיבות בשבוע אחד!! אהה! הסרט הכי טוב שראיתי..אדיפטישן! מושלם
המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. כפר המוזיקה, ההוביט, לכת, הפאב במעגן מיכאל, מסיבת גיוס................אה וסושי יאמי
משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..מלא בגדים ! והרבה מפול אנד בר
משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. נוי, מרינוש, ביבוש, נופי
, אלוש
, ליהיא, ליאורקע, סנדובסקי, עמי, קופי ומשפחת המלוכה אבקורס
התודה שלי השבוע היא ל.. כל האנשם האלה.... פינקתי את עצמי השבוע עם..הרבה יציאות, אלכוהול, אוכל ובגדים [= מאכל השבוע שהיה הוא..סושי! ועוגות! חח אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? לאדעת. שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. Bebot [נדבקתי חח] השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. כולם
ומיוצ'קע בלונדינית שלי! מתה לראות אותך!
השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע..טיולים כל השבוע ברמת הגולן! - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. שהוא יתן לי תשובה... -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע..מיוצ'קע
, ללי, אמא ודודה [
] סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש):
היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי..יום רביעי, בגלל היומולדת. הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. כל האנשים שהיו איתי ביומולדת שאני כל כך אוהבת