חמישי הגיע היום האהוב עלי בשבוע. יש למישהו תוכניות מעניינות?! או שכולנו במוד חורף בביתנו?! שתפו...
ל לי בא New member 12/2/15 #1 חמישי הגיע היום האהוב עלי בשבוע. יש למישהו תוכניות מעניינות?! או שכולנו במוד חורף בביתנו?! שתפו...
נ נעמי155 New member 12/2/15 #2 לא יודעת מה עם האחרים אני לגמרי במוד חורף בבית,מה שקורה בערב מנובמבר אין סיכוי שיוציאו אותי מהבית בקור הזה. למי שכן, אני מאחלת סופ"ש כייפי ובילוי נעים.
לא יודעת מה עם האחרים אני לגמרי במוד חורף בבית,מה שקורה בערב מנובמבר אין סיכוי שיוציאו אותי מהבית בקור הזה. למי שכן, אני מאחלת סופ"ש כייפי ובילוי נעים.
ל לי בא New member 12/2/15 #7 גם אני אוהבת להיות בבית אבל לא בא לך לפעמים להפגש עם חברים?! לשתות?! לקשקש?! לרקוד?! להתפרק?!
T tzachy New member 14/2/15 #12 כן זה יכול להיות כיף, למרות בסוף לא הלכתי לאירוע הנ"ל, בגלל שילוב של אילוצים.
שיח סלימאן Well-known member מנהל 13/2/15 #11 לי יש מוצ"ש אנשאללה מתחילים לנוע דרומה לשלושה ימי צלילה בעיה"ק אילת.   הכל בתנאי שמזג האויר לא ייחרבש את התוכנית.
לי יש מוצ"ש אנשאללה מתחילים לנוע דרומה לשלושה ימי צלילה בעיה"ק אילת.   הכל בתנאי שמזג האויר לא ייחרבש את התוכנית.