חמישי סלב

שלי פאר

New member
חמישי סלב

הדבר הכי שמח שקרה לי השנה ? הדבר הכי עצוב שקרה לי השנה ? במי התאהבתי השנה? ממי נפרדתי השנה? מי פגע בי השנה? במי פגעתי השנה? לאיזו להקה/זמר/זמרת חדשים נחשפתי השנה? מתי צחקתי הכי הרבה השנה? מתי בכיתי הכי הרבה השנה? מתי הרגשתי שאין שם אפחד בשבילי? מתי הרגשתי שמזל שיש לי את מי שיש לי? איזו מתנה שקיבלתי השנה הכי אהבתי? איך חגגו לי יומולדת השנה? על מה אני מתחרטת שעשיתי השנה? על מה אני מתחרת שלא עשיתי השנה? איזה סרט הכי אהבתי השנה? כמה שעות הייתי בפורום השנה? כמה אנשים חדשים הכרתי השנה? עם כמה מהם באמת נשארתי בקשר? אמרתי למישהו שאני אוהבת אותו השנה? למי? איזה סוד גיליתי לאנשים הכי קרובים לי השנה? מה הכי הייתי רוצה שיהיה בשנה הבאה? איזה דבר עשית השנה שגרם לך להעריך את עצמך? איך תסכם את השנה במילה אחת? האם חל בך שינוי השנה? איך חחגת את תחילת השנה? ציינ/י דבר אחד שאת/ה הכי מצפה לו השנה:? ציינ/י דבר אחד שאת/ה חושש מפניו:? איזה סילבסטר הכי זכור לך? איזה אדם 'גילת מחדש' השנה? איזה אירוע היית מוחק מהשנה? באיזה רגע בשנה הרגשת שבירה? איזה אירוע עשה לך טוב השנה? על מה את/ה מצטער/ת שעשית השנה? מה השיר שמסמל מבחינתך את 2006? מי איש השנה של 2006? להקת השנה? מקום בו הכי נהנת? אירוע שהכי השפיע עליך? אירוע שאיכזב אותך? כמה פעמים אמרת לעצמך 'שהשנה כבר תיגמר'? איזה מפורסמ/ת היית רוצה לנשק? לסיכום, מה את/ה מאחלת לעצמך השנה?

שלי פאר

New member
../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif

הדבר הכי שמח שקרה לי השנה ? הכרתי את תומר ופרח הדבר הכי עצוב שקרה לי השנה ? הכרתי את תומר במי התאהבתי השנה? בתומר ממי נפרדתי השנה? מיריב מי פגע בי השנה? תומר במי פגעתי השנה?בתומר, עכשיו! לאיזו להקה/זמר/זמרת חדשים נחשפתי השנה? או-הא למלאאאא מתי צחקתי הכי הרבה השנה? שהייתי עם תומר ושאני ופרח יושבות ביחד מתי בכיתי הכי הרבה השנה? שחשבתי שתומר יתחתן וכל פעם שסיימתי שיחה אותו או חשבתי עליו אל תוך הלילה מתי הרגשתי שאין שם אפחד בשבילי? כל השבוע אני מרגישה ככה מתי הרגשתי שמזל שיש לי את מי שיש לי? לא זוכרת איזו מתנה שקיבלתי השנה הכי אהבתי? אין לי מושג איך חגגו לי יומולדת השנה? בריב עם "חברות" וארוחה עם דודו וארתור על מה אני מתחרטת שעשיתי השנה? יש כל מיני... על מה אני מתחרת שלא עשיתי השנה? שלא הלכתי אליו שהוא אמר לי איזה סרט הכי אהבתי השנה? מממ מארגנת חתונות? כמה שעות הייתי בפורום השנה? כל יום שאני פה כמה אנשים חדשים הכרתי השנה? מלאאאאאאאאאאאאא עם כמה מהם באמת נשארתי בקשר? עם כמה מהם.. אמרתי למישהו שאני אוהבת אותו השנה? כן למי? לתומר (ואני אומרת לכל מי שאני אוהבת שאני אוהבת אותו זה חשוב) איזה סוד גיליתי לאנשים הכי קרובים לי השנה? לתומר, שאני אוהבת אותו. מה הכי הייתי רוצה שיהיה בשנה הבאה? שקט שלום אהבה איזה דבר עשית השנה שגרם לך להעריך את עצמך? הכרתי את תומר והוא עשה את העבודה איך תסכם את השנה במילה אחת? אין לי מילה אחת. יום ככה יום ככה האם חל בך שינוי השנה? כן. למדתי לאהוב את עצמי איך חחגת את תחילת השנה? לא חגגתי ציינ/י דבר אחד שאת/ה הכי מצפה לו השנה:? אני כבר לא מצפה לכלום ציינ/י דבר אחד שאת/ה חושש מפניו:? לא חוששת מכלום איזה סילבסטר הכי זכור לך? חחח מההה???????????????! איזה אדם 'גילת מחדש' השנה? דניאלה איזה אירוע היית מוחק מהשנה? תומר וימיו באיזה רגע בשנה הרגשת שבירה? עכשיו איזה אירוע עשה לך טוב השנה? לא זוכרת חח על מה את/ה מצטער/ת שעשית השנה? שהכרתי את תומר מה השיר שמסמל מבחינתך את 2006? ממ יש מלא מי איש השנה של 2006? אני להקת השנה? גיים בויז מקום בו הכי נהנת? מממ לא זוכרת אירוע שהכי השפיע עליך? היה כזה.. אירוע שאיכזב אותך? היום היה לי אירוע כזה כמה פעמים אמרת לעצמך 'שהשנה כבר תיגמר'? עכשיו! איזה מפורסמ/ת היית רוצה לנשק? אביחי לוי לסיכום, מה את/ה מאחלת לעצמך השנה? אושר בריאות ואהבה ** כמו שאתם מבינים היה לי תומר בחיים

"לילדים מכוערים לא קר.."

הדבר הכי שמח שקרה לי השנה ? הממ, עברי
? הדבר הכי עצוב שקרה לי השנה ? די. במי התאהבתי השנה? אפחד. ממי נפרדתי השנה? די
. מי פגע בי השנה? אוח, די. במי פגעתי השנה? ס'עמק, די. לאיזו להקה/זמר/זמרת חדשים נחשפתי השנה? הממ
, אריק ברמן, איתי פרל. מתי צחקתי הכי הרבה השנה? מי זוכר? כל יום בערך. מתי בכיתי הכי הרבה השנה? מי זוכר? כל יום בערך. מתי הרגשתי שאין שם אפחד בשבילי? מי... אה, אופס, סתם, לא
. אפעם. מתי הרגשתי שמזל שיש לי את מי שיש לי? תמיד. איזו מתנה שקיבלתי השנה הכי אהבתי? די לחפור, ס'עמק
. איך חגגו לי יומולדת השנה? בת"א, עם האחים וזה, בלונים מהחברות, הפתעה וכאלה
. חרא יומולדת
. על מה אני מתחרטת שעשיתי השנה? על כלום. על מה אני מתחרת שלא עשיתי השנה? על כלום. איזה סרט הכי אהבתי השנה? לא זוכרת. כמה שעות הייתי בפורום השנה?
כמה אנשים חדשים הכרתי השנה? הממ, הרבה
. עם כמה מהם באמת נשארתי בקשר? עם כולם. אמרתי למישהו שאני אוהבת אותו השנה? לא
. למי? ^.^ איזה סוד גיליתי לאנשים הכי קרובים לי השנה? שום סוד. מה הכי הייתי רוצה שיהיה בשנה הבאה? כל מה שאין לי עכשיו ואני ממש צריכה. איזה דבר עשית השנה שגרם לך להעריך את עצמך? שומדבר. איך תסכם את השנה במילה אחת? חרא, קקי, ס'עמק, איכ, להמשיך?
האם חל בך שינוי השנה? כן, המון. איך חחגת את תחילת השנה? בצימר עם חברות
. ציינ/י דבר אחד שאת/ה הכי מצפה לו השנה:? די. ציינ/י דבר אחד שאת/ה חושש מפניו:? אכזבות, אבדות. איזה סילבסטר הכי זכור לך? של שנה שעברה, יעני, 2005-2206. איזה אדם 'גילת מחדש' השנה?
איזה אירוע היית מוחק מהשנה? המלחמה, נאור
, סבא
ויש עוד כ"כ המון. באיזה רגע בשנה הרגשת שבירה? לא יודעת. איזה אירוע עשה לך טוב השנה? עברי
? על מה את/ה מצטער/ת שעשית השנה? על כלום. מה השיר שמסמל מבחינתך את 2006? חלאס, יש המון. מי איש השנה של 2006? חלאס. להקת השנה? חלאס. מקום בו הכי נהנת? בבית. אירוע שהכי השפיע עליך? כל מה שהייתי מעדיפה למחוק ^^ אירוע שאיכזב אותך? די. כמה פעמים אמרת לעצמך 'שהשנה כבר תיגמר'? השנה? המון. איזה מפורסמ/ת היית רוצה לנשק?
לסיכום, מה את/ה מאחלת לעצמך השנה? ש... תעבור מהר
. שאלון מדכא, איכ
.

RTur

New member
עונה:

הדבר הכי שמח שקרה לי השנה ? סיימתי בצפר, הטיסה לרודוס הדבר הכי עצוב שקרה לי השנה ? אממ.. סיימתי בצפר חחח במי התאהבתי השנה? לא התאהבתי ממי נפרדתי השנה? כנ"ל מי פגע בי השנה? אף אחד במי פגעתי השנה? לא יודע לאיזו להקה/זמר/זמרת חדשים נחשפתי השנה? וואו.. אממ קרן פלס, איגי וקסמן, כפיר אבשטיין, פיטרוט, רונה קינן, איריס פרחי.. מתי צחקתי הכי הרבה השנה? ברודוס! מתי בכיתי הכי הרבה השנה? לא יודע מתי הרגשתי שאין שם אפחד בשבילי? לא יודע מתי הרגשתי שמזל שיש לי את מי שיש לי? תמיד איזו מתנה שקיבלתי השנה הכי אהבתי? כל מתנה אני אוהב איך חגגו לי יומולדת השנה? קריוקי אצלי בבית חחחח על מה אני מתחרטת שעשיתי השנה? כלום על מה אני מתחרת שלא עשיתי השנה? הרבה איזה סרט הכי אהבתי השנה? קינג קונג כמה שעות הייתי בפורום השנה? אוהו.. חחחח המון המון המון כמה אנשים חדשים הכרתי השנה? גם הרבה.. לא יודע עם כמה מהם באמת נשארתי בקשר? הרבה אמרתי למישהו שאני אוהבת אותו השנה? לא למי? איזה סוד גיליתי לאנשים הכי קרובים לי השנה? לא יודע מה הכי הייתי רוצה שיהיה בשנה הבאה? כיף איזה דבר עשית השנה שגרם לך להעריך את עצמך? לא יודע איך תסכם את השנה במילה אחת? כיפית האם חל בך שינוי השנה? לא יודע איך חחגת את תחילת השנה? בטיסה לרודוס חחח ציינ/י דבר אחד שאת/ה הכי מצפה לו השנה:? לא יודע ציינ/י דבר אחד שאת/ה חושש מפניו:? הצבא איזה סילבסטר הכי זכור לך? לא יודע איזה אדם 'גילת מחדש' השנה? לא יודע איזה אירוע היית מוחק מהשנה? את הניתוח באיזה רגע בשנה הרגשת שבירה? מתישו באמצע הלימודים בבצפר איזה אירוע עשה לך טוב השנה? הרבה על מה את/ה מצטער/ת שעשית השנה? לא יודע מה השיר שמסמל מבחינתך את 2006? "2006" של דודו?
מי איש השנה של 2006? לא יודע להקת השנה? הדורבנים! מקום בו הכי נהנת? רודוס אירוע שהכי השפיע עליך? לא יודע אירוע שאיכזב אותך? לא יודע כמה פעמים אמרת לעצמך 'שהשנה כבר תיגמר'? הרבה בעיקר בזמן בצפר איזה מפורסמ/ת היית רוצה לנשק? חחחחח
לסיכום, מה את/ה מאחלת לעצמך השנה? שתעבור טוב ושלא יהיו בעיות עם הצבא

למעלה