חמישי 8.7 מסיבת טוגות למבוגרים

hagitshani

New member
חמישי 8.7 מסיבת טוגות למבוגרים

ביום חמישי הקרוב (8.7) בשעה 21:30 מסיבת טוגות לתחילת הקיץ באלדין (כפר רות) אלכוהול חופשי, ריקודים וטוגות. עלות כרטיס 50 ש"ח (רכישת כרטיסים - במקום)

טלכספי

New member
שאלה../images/Emo35.gif

מה המדיניות לגבי הזמנת אורחים מחוץ לישוב (למסיבה זו ובכלל)?

hagitshani

New member
../images/Emo6.gifהזמנת אורחים לאירועי הישוב

אנחנו מקבלים בברכה ובשמחה אורחים לכל אירועי הישוב ובוודאי למסיבות (בתנאי שהאורחים מגיעים עם טוגות, רוקדים ועושים שמח..) במידה ויהיה ארוע אליו מוזמנים תושבי הישוב בלבד (בשל אילוצי מקום/ תקציב או כל אילוץ אחר) תינתן הודעה.

תמרשובל

New member
בייביסיטר

אנחנו מחפשים בייביסיטר ליום חמישי מי יכול לעזור? 9763050 תמר ושובל.

רשימת בייביסטרים

רשימת בייביסטרים אורטל סנקר 9768033-08 ליאור קמחג'י 9762202-08 מעיין אהרונוביץ 9766946-08 עדי רשף 357732-051 טל עופר 4369433-052

hagitshani

New member
לתשומת ../images/Emo23.gif רשימת בייביסיטרים

החל מחודש זה הוכנסה לעלון הישוב רשימת בני הנוער שעושים בייביסיטר בישוב (הרשימה שצרפה אסנת היא הרשימה המעודכנת לחודש זה). רשימה זו היא תולדה של צורך התושבים והרצון של הנוער לעבוד. ברשימה זו מופיעים בני נוער מגיל 15 ומעלה והיא תופיע באופן קבוע בעלון. מומלץ לגזור ולשמור. רשימה זו תעודכן ואני מקווה שגם תתארך עם הזמן. לבני נוער המעוניינים להצטרף לרשימה זו (מגיל 15 ומעלה) אנא צרו איתי קשר לטלפון 054-828321. המשך יום נפלא. חגית

לארי

New member
חגית, אכניס את הרשימה בקרוב למאמרי

הפורום, הרשימה תופיע באופן קבוע ותתעדכן, כך שכל מי שיזדקק לבייביסיטר, יוכל למצוא את מבוקשו בקלות. עדכני אותי באם ישנו שינוי\תוספת לרשימה.
לארי

hagitshani

New member
לתשומת ../images/Emo23.gif -רשימת הבייביסיטרים

החל מחודש זה הוכנסה לעלון הישוב רשימת בני הנוער שעושים בייביסיטר בישוב (הרשימה שצרפה אסנת היא הרשימה המעודכנת לחודש זה). רשימה זו היא תולדה של צורך התושבים והרצון של הנוער לעבוד. ברשימה זו מופיעים בני נוער מגיל 15 ומעלה והיא תופיע באופן קבוע בעלון. מומלץ לגזור ולשמור. רשימה זו תעודכן ואני מקווה שגם תתארך עם הזמן.
לבני נוער המעוניינים להצטרף לרשימה זו (מגיל 15 ומעלה) אנא צרו איתי קשר לטלפון 054-828321. המשך יום נפלא. חגית

hagitshani

New member
כמעט כולם בקורס

לצערי המסיבה נקבעה לפני זמן רב והאיחוד החקלאי לא תיאם איתנו את תאריכי קורס המדריכים... אמנם אני יודעת לגבי 3 הראשונות שהן בקורס, אבל טל לא בקורס ולגבי עדי אני לא יודעת.. כדאי לנסות שוב, וגם אם אותו אחד/אחת לא יכולים, אפשר לשאול אותם על חברים שלהם. בד"כ מגיעים בסוף למישהו שיתן את המענה הנדרש... בהצלחה.

למעלה