חמישי!!!

חמישי!!!

יש שביתה עד 10!!!!!!!!!!! יא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני לא יודע מה אני כל כך שמח ומה אני עושה בשעה כזאת ער..... אני או אתקונן למבחן בהיסטןריה או אלך לחבר!!!!!!!!! (החבר לא ההיסטוריה) ואם ההסעה לא תבוא גם בתשע ועשרים (ההסעה בדרך כלל מגיעה ב7 ועשרים ככה שפלוס שעתיים יוצא 9 ועשרים) אז כל היום חופשייייייייייייייייייייייייייייייייי אתמול אמא שלי אמרה שאולי תיהיה אבל עכשיו שמענו ברדיו שיש!!!!! טוב מספיק לבלבל תמוח מה איתכם?.. מה קורה היום אתם זוכרים להצביע בטאייר??... יוווווווווום נעייייים!!

בוקר טוב לכול חברי הפורום

דבר ראשון לא לשכוח שהיום החלק השני של תחקיר עובדה על רוברטו שבסופו הוא הולך להגיב נראה מה יהיה *מי שרוצה לראות את החלק הראשון של התחקיר יכול לעשות זאת דרך האתר של מאיה בקטגורית הקליפים או דרך האתר של קשת ודבר שני לא לשכוח להצביע כמובן למאיה בתחרות הסלבס של טייאר ברשת מכאן זהו שהיה אחלה יום

../images/Emo41.gifבוקרטוב לכולםם../images/Emo41.gif

אז כמו שיובל ואבי הזכירו היום זה החלק השני של התוכנית "עובדה".אני מציעה לכולם לראות כי זה הולך להיות מעניין אז אל תפספסוו ולמי שלא יצאה לראות לא לדאוג אני ידאג לעדכן אתכם במה שהיה
.מה חוץ מזה???מה איתכם??אני חייבת לספר לכם מה היה אתמול.זה היה היום הראשון שלי בעבודה מילצרתי באולם אירועים אהה ודרך אגב שמו באירוע את הקליפ של מאיה של השיר "בלעדייך"וזה היה במסכים ענקיים והיא היתה פשוט מהממתתת.טוב בקיצורר אז בקשר לעבודה זה היה הכייייייייי קשה בעולםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם חזרתי הביתה ב1 ומשו בלילה והתחלתי לעבוד מ5 וחצי בערך.....עבדתי כמו חמור!!!!!אתם פשוט לא מתארים לעצמכם איזה קשהה אבל נתנו לי 100 שקל טיפ:)חחחח אבל לא נראה לי שאני יחזור לשם בגלל המקרר הענק והקפואאאאאא שלהםם עכשיו אני חולה
ויום ראשון יש לי מתכונת במתמטיקה ואני לא יודעת איך ללמוד איזה באסה....טוב בקיצור אחרי כל החפירותת אם יש למישהו עדכונים על מאיה הוא מוזמן להוסיף אותם לפה וזהו..שיהיה לכם המשך יום נעיםםםםםםם אוההבתת אתכםםם אהה ולא לשכוח להצביע לטיאררר

urimz5

New member
תרגישי טוב..

חבל אני לא יכול לראות הערב..תעדכנו אח``כ טוב??

sapiroooosh

New member
יאאא סוף סוף הפורום עולה לי

היה לי בעיה בדפדפן ולא יכולתי להיכנס לשום פורום אז סידרו לי את זה... ועכשיו אני כאןןןןן :) התגעגעתי... :)

הכתבה עדיין לא משודרת אך מקטע שהראו

בחדשות כך זה נראה:בוררות בין מאיה לאייל מלול בדירתו של אייל בצפון ת"א כאשר יש נציג מכל צד כאשר בצד של אייל ישנו עבריי שאת שמו אנני זוכר כעת הבוררות מתפוצצת כאשר כל אחד עוטן שחייבים ךן חצי מיליון שקל מאיה נשברת ובוכה. זה סנונינית שהראו בחדשות ללא ספק זה נראה רע מאוד בהמשך הסיפור המלא.

הכתבה עדיין לא משודרת אך מקטע שהראו

בחדשות כך זה נראה:בוררות בין מאיה לאייל מלול בדירתו של אייל בצפון ת"א כאשר יש נציג מכל צד כאשר בצד של אייל ישנו עבריי שאת שמו אנני זוכר כעת הבוררות מתפוצצת כאשר כל אחד עוטן שחייבים ךן חצי מיליון שקל מאיה נשברת ובוכה. זה סנונינית שהראו בחדשות ללא ספק זה נראה רע מאוד בהמשך הסיפור המלא.

המשך הכתבה הסיפור:

לאחר הברירות הראשונה שלא צלחה שוב מתכנסת בוררות הפעם ברמת גן בבנין מאובטח עם מצלמות כאשר המייצג של רוברטו הוא העבריין מולנר 6 שעות ישבו ושוב אי פריצת דרך ומאיה מחליטה ללכת לבית המשפט וכאן מתחילת סגת השיחרור שאותו מונע מאחוררי הקלעים אסי וקענין אחר. בכל אופן מה שברור לחלוטין שרוברטו נפל ברשתו של אסי ועקנין שהוכנס כשותף. תגובתו של רוברטו לגבי אסי וקנעין:"כל עוד לא הוכח שהוא עשה משהו נגד הסוכנות אזיי אין בעיה שהוא יהיה שותף" תגובה מתחמקת. לגבי מאיה והבררות:"לא יודע על בררות" שוב התחמקות.

למעלה