חמי רודנר בהופעה חשמלית בבארבי

sharon.sherry

New member
חמי רודנר בהופעה חשמלית בבארבי

קיץ 2000, לחמי יוצא אלבום סולו ראשון – גאולה. חגגתי יומולדת 14 באותה חופשת קיץ, השיר "גאולה" נטה להתנגן ברדיו ימים ולילות, אני נסחפתי. החברות קנו לי מתנה ליומולדת את האלבום הזה. הן בכלל לא אהבו מוסיקה מאותו הז'אנר, אבל ידעו שאני כל כך אוהבת את השיר, אז החליטו לנסות אותי. נכבשתי. אפשר להגיד שמאז דרכינו לא נפרדו. הדרך הייתה ארוכה, וחוויותית, לא אכביר במילים כי זה סיפור שיכול למלא דפים שלמים, אבל מה שכן אספר שזהו סיפור על אהבה אמיתית. באותה שנת אלפיים קניתי גם את אלבום הרוק הראשון שלי – האוסף של איפה הילד. שעות של האזנה בדירתה של אחותי על חוף הים ביפו.. יושבת אל מול השקיעה ומתענגת עם "רק בשביל לקבל חיבוק" ו"נפלת חזק". כל כך הרבה זכרונות... תוך חודשיים כבר היו לי בבית כל האלבומים של איפה הילד, כשאני מבלה בחדרי בהתנחלות הקטנה, שעות על גבי שעות, יושבת על הרצפה ולומדת את המילים מהחוברת של הדיסק. אהבתי את הצלילים, את הגיטרות והבאסים, את המילים היפות שמסוגלות לגעת בקלות בכל טינאייג'רית בת 14-15. ארוץ עם השנים, לאלבום מלנכוליה אהובתי שהביא איתו סיבוב הופעות נפלא! אך מה לעשות שיש לי הורים קצת קשים וקצת שמרנים? הופעות במועדונים של גדולים לא באות בחשבון. אז התחלתי לשקר, הייתי אומרת שאני ישנה אצל חברה, כשבלילות ביליתי בבארבי עם חברות בהופעות של חמי, כשמאוחר יותר הפכו להופעות משותפות של חמי וירמי קפלן. הצטרפתי לפורום הרשמי של חמי, הפכתי גם אני מעריצה מן השורה. אינספור הופעות, לאורך 3 שנים בערך, כמעט כל הופעה שהייתה בתל אביב, הייתי בה. מתרגשת, מרוגשת, יודעת את כל המילים של כל השירים מכל האלבומים השונים. הזמן טס, עבר.. לקראת גיל 19 כנראה שקצת נמאס, ואולי גם לא היו הופעות באותה תקופה, אני לא זוכרת בדיוק את הסיבה שבה הרומן בינינו נגמר. בלב ליבי עדיין אהבתי. היום אני כבר בת 21, ילדה גדולה, הרבה פחות בהופעות, הרבה יותר שקועה בלימודי המוסיקה שלי ב"רימון", בתואר הראשון בחינוך מוסיקלי, בשירים שלי שאני כותבת, מלחינה, שרה ומנגנת.. להופעה אתמול הבאתי איתי את הבחור שלי, את אחותי ואת חברה שלה, מצוידת היטב בכל אהובי. וזה אחרי שכבר למעלה משנה וחצי, אני חוששת שאולי עוד יותר, לא ראיתי את חמי בהופעת סולו מלאה. קצת קשה לי לספר על ההופעה של אתמול, אני לא יודעת למה, זאת הייתה הופעה מלאה בלהיטים של חמי, כשלדעתי כל הלהיטים שלו פשוט משובחים אחד אחד! החל מהשירים של איפה הילד, המרגשים יותר, המכסחים, ועד לשלל שיריו מאלבומי הסולו השונים שלו. כל שיר זורק אותי לתקופה שונה, לימים שונים, ואני זוכרת הכל... נהנת להתרפק על העבר שלי, על תקופת הבגרות המרה והמלנכולית שלי. חמי הוא מכונת להיטים משומנת כהלכה, שיר אחרי שיר, להיט אחרי להיט, הבנאדם כותב כל כך יפה, מלחין כל כך יפה... הלוואי וידעתי גם אני את הסוד שלו באיך ליצור מוסיקה כל כך יפה, שתיגע בכל כך הרבה אנשים. זה הרגיש לי אתמול כאילו החזירו אותי אחורה, 7 שנים בדיוק, ומשם התחילו להריץ אותי כמו בשלט של וידאו FORWARD כשזה על PLAY, הרצה מהירה של 7 שנים עד לאן שהגעתי היום. מסתכלת על עצמי ועל כברת הדרך הארוכה שעשיתי. אני כבר ילדה גדולה. מסתכלת על חמי ועל כברת הדרך הארוכה שהוא עשה, כמה אלבומים נפלאים, הקהל שהולך איתו לאורך כל השנים.. אחחחח, איך שהזמן רץ מהר, וכמה שאני נהנת להתרפק על הזכרונות מכל הזמן הזה שעבר..

MarkDeen

New member
ריתק אותי..

אהבתי לגמרי את מה שכתבת,וגרם לי להזדהות איתך ברוב הדברים רק בהרגשה כזאת לגבי אמנים אחרים.

mooshki

New member
היה פשוט מדהים.

הופעה ראשונה שלי אחרי הרבה שנים שהוא בהחלט הזמר האהוב עליי. לא ציפיתי. היה מקסים ומרגש ומלהיב והכל בבת אחת.

Oyster Girl

New member
יקירתי

אם את לא שמה לינק בפורום שלו לדברים שכתבת אני עלולה לשלוח לו בעצמי! זה פשוט מקסים
! ראי הוזהרת

A t z a

New member
חמי רודנר,בארבי ת"א,26.7../images/Emo80.gif

את כל ארבעת האלבומים המעולים של חמי רודנר יש לי. כשיצא "מכונת השירים הגדולה",התאהבתי מיד והחלטתי שאני חייבת ללכת להופעה מהסיבוב החדש. ב6.6 הייתי בהופעת הבכורה בזאפה ויצאתי מרוצה ומאושרת, כאילו לא יכול היה להיות יותר טוב. ביום חמישי שעבר, ה26.7, חמי הופיע בבארבי תל אביב. מבחינת מקום הבארבי הרבה יותר נוח לדעתי. חוץ מזה, ההופעה הייתה הרבה יותר טובה, חמי נתן ביצועים מעולים וההופעה עברה ממש מהר מרוב שהיה כיף. הביצועים היו ענקיים וראו שחמי עצמו מאוד נהנה. הוא נתן את כולו בהופעה, האנרגיות היו בהחלט מעולות, הן מצד חמי והן מצד הקהל (שנהנה גם הוא לאורך כל ההופעה
)... חמי בהחלט יודע איך להתנהג על הבמה והיו הרבה קטעים כיפים, מיוחדים ומצחיקים (היו כמה התקפות צחוק שהיה קשה מאוד לעצור אותן
). בסך הכל הייתה הופעה מעולה לדעתי (ואני בטוחה שלדעת כל מי שהיה בבארבי באותו ערב), ואני מאוד מאוד מאוד ממליצה לכולכם לתפוס אחת מההופעות של הסיבוב הנוכחי, אין סיכוי שתתחרטו על החוויה הזו
. הפלייליסט של ההופעה (לא לפי הסדר): אחת לדרך ארוכה זה אותו הקיץ הביאו את הסתיו סוד הדברים הפשוטים אולי בכל זאת סאלי בואי ניפרד השארת אותי עם רוח מכונת השירים הגדולה מלנכוליה אהובתי פעם אחת ביום נכון להיום לאן את הולכת מפה (שיר של תמר גלעדי בביצועה) חדרים שבלב מישהו שומע אותי אחד אלוהים השמיים הגבול מה שעובר עליי מישהו שומע אותי נפלת חזק הדרן: רק בשביל לקבל חיבוק נוסע גאולה וכמובן תודה לאסתי המוכשרת שצילמה את התמונה המדהימה ועוד רבות וטובות!

Esti6

New member
היה מאוד יפה!!!

את כותבת כרגיל בצורה מאוד יפה... תודה רבה על הקרדיט!

למעלה