חמי רודנר מארח את ירמי בסיטיהול 6\29

alon737

New member
חמי רודנר מארח את ירמי בסיטיהול 6\29

איזה כיף של הופעה. הגענו מעט לפני 10, (סלחו לי אם סדר השירים מבולבל והשמטתי פה ושם משהו)הכניסה החלה בזמן. ישבנו בפנים והאנשים המשיכו לזרום פנימה ורק מעט לאחר 11 עולה חמי ופותח עם שיר חדש ודי מעצבן מהאלבום החדש. עוברים על כמה שירים לחימום הקהל שעוד רובו המוחלט ישב. הביאו את הסתיו, סוד הדברים הפשוטים.. .(החמוד ביותר) אחד אלוהים. חמי מציג את זמרת הליווי האורחת תמר גלעדי שזוכה לשיר שיר אחד שלמען האמת היה בכלל לא רע אבל אף אחד לא ידע את המילים. ממשיכים עם מה שעובר עליי בביצוע בנאלי אבל מצוין כתמיד. מלנכוליה איך לא. חמי מכריז על החלק השני של המופע ומזמין את ירמי לבמה. פותחים בשיר שנכתב עליו.... נפלת חזק שהיה צפוי אבל מצוין. ירמי עולה ושר את תתחיל מאפס ולאחריו שיר של חמי ששכחתי. ירמי שר את מדוע לא באת החלש לטעמי, למרות שלא רואים את זה עליו והוא אנרגטי על הבמה כרגיל. כאן לצערי נגמר החלק של ירמי, בלי כמה מהלהיטים הגדולים שלו. (הקהל ממש חיכה להדפוק הזה) והוא עבר רק ללוות על התופים בחלק מהשירים הבאים. המשכנו עם השמים הגבול.. חלק גדול מהקהל כבר על הרגליים מקדימה בשלב הזה וכולם נהנים. חמי מזהה את האווירה ונותן את מכונת השירים הגדולה. ואחריו בכל זאת סאלי בביצוע ענקקק עם גיחה לשיר אחר ואז חזרה לפזמון אחרון של השיר היפהפה והחזק הזה. אחר כך רק בשביל לקבל חיבוק המקסים, תמר גלעדי ממלאת יפה את המשבצת של איגי בבית השני ואין כמו השיא הזה שלפני הפזמון השני.. (הגשם ממשיך.....) עברנו למישהו שומע אותי שלהפתעתי אני חושב שהיה השיא של ההופעה.. כולם על הרגליים ושרים עם חמי(לפחות מקדימה) שכחתי איזה אנרגיות יש לשיר הזה בהופעה. אחריו אני כבר לא זוכר אם הגיע שיר נוסף או לא אבל כמובן שכשהגיע גאולה חשבנו - כבר נגמר? מה עם בואי ניפרד, לבן בחלום שחור ועוד כמה שממש חיכיתי להם.. גאולה כמובן.. מה אפשר להגיד. חמי עושה הפסקה לפני הבית האחרון ומודיע שבדיוק עוד חודש הוא מתחתן. ובית אחרון שסוגר את הערב הנחמד הזה אז.. מזל טוב

יעל נחשון מארחת את איה כורם ובועז בנאי בתמונע

סיכום הופעה - יעל נחשון זמרת עם הרבה פוטנציאל ,זמרת הליווי של יוני רכטר , רימונאית בכל מובן אפשרי , למרות שהיא לא אוהבת שאומרים לה את זה , וגם היא למדה ברימון רק שנה , אך עם סטייל לא מתווכחים. הכרתי רק את השירים מהמייספייס שלה (חסר לי , פנייך , פשוט ש , מגיע לי יותר ). בצעה חידוש לשיר "זה אני והאקדח" של טורי איימוס בחסד עליון , נהנתי ממש כמו המקור! "חסר לי" (מילים ולחן של אריק ברמן) בהחלט היה ה-שיר החזק של הערב , שיר מעולה , בצוע מצויין! איה הצחיקה אותי בתחילת הערב שהיא היתה כזאת בלבוסטע שהסתובבה והדביקה את הפלייליסטים ודאגה לכל הדברים הקטנים כל הכבוד על הפרגון.הבצועים של איה היו מעולים וכייפיים, איה מופיעה משוחררת וטבעית. "אתה זורם אצלי בדם" היה פשוט מקסים וחזק לדעתי."איזו מן ילדה" גם הפתיע אותי לטובה , כי אני לא מחובבי סגנון יהודית רביץ. איה כורם מופיעה טבעית וחזקה על הבמה , אין מה לומר , מקצועית. בועז בנאי היה הקטע ההזוי של הערב מבחינתי , היה נראה כאילו עוד שניה הוא הולך להתעלף על הבמה , לא ראיתי אומן כזה סגור בחיי , מבט מושפל כלפי מטה שרק מחפש חור בבמה שתקבור אותו.הוא לא עובר במה באופן חד משמעי , אולי התרגש , אולי זאת היתה הופעתו הראשונה , למרות שהשיר עצמו שהוא שר (ברוך השם יש לי אשה בבית?), היה דווקא סביר וזורם. לסיכום הערב , היה חביב מאד בסהכ , השירים של יעל טובים , עיבודים נחמדים , בצועים טובים מאד מבחינה ווקאלית , יעל מופיעה טבעית ועוברת במה טוב , חבל שהיא לא דברה יותר עם הקהל והסבירה על השירים. מפורסמים בקהל - תמיר חיטמן , יוני רכטר , איתי פרל (בלי קרן) ואני
דברתי קצת עם יעל בסוף הערב והחמאתי לה על המופע והיא היתה ממש חמודה ולבבית, מאחל לה בהצלחה רבה.

עשית לי המון חשק

להופעה של חמי (ו/או ירמי
) שמחה שנהנית, באמת נשמע טוב. רק חבל לי על השירים החדשים. הם באמת מעצבנים ברובם. לפחות הוא רק פותח איתם, והם לא העיקר.. ו.מתחתן?
טוב לדעת..
שיהיה לו.

AvtipuS

New member
היה ענק.

קודם כל תודה ליפית על הכרטיס!
הגעתי עם חבר שלי קצת מוקדם והכניסה הייתה קצת אחרי 22:00, עלינו והתיישבנו ליד שולחן בצד ימין מקדימה ותיכננו לרדת לעמוד כשתתחיל ההופעה. לאט לאט אנשים הביאו כסאות והתחילו לסדר שורות בערך וזה קצת העלה לנו חשש שהם ישארו לשבת שם כל ההופעה. אבל עם תחילת ההופעה באיזור 23:15 אנשים התחילו לעמוד מקדימה וגם אני וחבר שלי, עם זאת אנשים עדיין נשארו לשבת מאחורי אלה שעמדו מקדימה. אני לא זוכר הכל לפי הסדר אז... חמי עלה עם "אחת לדרך ארוכה" שפותח את האלבום החדש,ממשיך עם "זה אותו הקיץ" גם הוא מהאלבום החדש. בהמשך מבצע כמה שירי "איפה הילד"- "אחד אלוהים" "מה שעובר עלי" "הביאו את הסתיו" וממשיך עם כמה משלו "סוד הדברים הפשוטים" "מלנכוליה אהובתי" בשלב כלשהו הוא הציג את תמר גלעדי שניגנה בגיטרה קלאסית כל ההופעה וגם שרה שיר אחד. כאן הוא הזמין את ירמי המגולח [הסתפר הבחור] והם שרו את "נפלת חזק","תתחיל מאפס",שיר חדש של ירמי בשם "כמה את יפה" [אם אני לא טועה] והם שיתפו אותנו שירמי שאל את חמי איך לקרוא לשיר כי הייתה התלבטות עם "בדרך חזרה מאילת" וחמי בחר ב"כמה את יפה". ירמי המשיך עם "מדוע לא באת" ו"מחפשת" שהקפיץ את כולם ואז הם חזרו לשירים של חמי ואיפה הילד- "השמיים הגבול" "מכונת השירים הגדולה "אולי בכל זאת סאלי" [עם שילוב של שיר שלא הכרתי לפני הבית האחרון] "רק בשביל לקבל חיבוק" חמי ביצע את "נכון להיום" של זוהר ארגוב ["יום יום אני תולש מהלוח דף...אשכב על הגב,אתהפך על הבטן,והמוח רץ..."] בהדרן ביצעו את "גאולה" וחמי הפסיק וסיפר שבעוד חודש שהירח יהיה מלא הוא יתחתן וכולנו מוזמנים ושר "חתונה" במקום "גאולה" ונדמה לי שכאן נגמר ההופעה באופן מפתיע. כמובן שחיכינו ל"בואי ניפרד","לבן בחלום שחור","הדפוק הזה" של ירמי,"כלא החופש" החדש של חמי ועוד ועוד ועוד. אני נהנתי מאוד מההופעה שהייתה בערך שעה ו 45 דקות ואני מקווה להיות בעוד הופעות של חמי לבד או בעוד הופעה של השילוב המוצלח הזה. אחרי ההופעה אני וחבר שלי פגשנו את חמי וירמי בחוץ וחבר שלי רצה להצטלם איתם, בהתחלה רק חמי היה בחוץ אז חבר שלי בא להצטלם איתו וחמי הופתע מהגובה של חבר שלי [1.98] ובדיוק ירמי בא ולא רצה להצטלם בהתחלה בגלל הגובה אבל הוא השתכנע בתנאי שהוא טיפס על המדרגה שמאחורי הוואן שלהם, יצאה תמונה מצחיקה של ירמי על הוואן,חבר שלי לידו ולידו חמי מצביע למעלה [בצילום הוא אמר "היווג'ימה" או משהו כזה] בהמשך השבוע אני אוסיף כאן את התמונות והסרטונים שצילמתי [וצילמתי הרבה], אז צירפתי תמונה אחת. ושוב תודה ליפית על הכרטיס.

מוזר, אני תוהה אם הוא הרוויח כסף על ההופעה

גם בצבא וגם בכל מקום אפשרי [פה, למשל] חילקו כרטיסים, והרבה מהם... טוב נו, מי יתן וימשיכו ככה
שמחה לשמוע שנהניתם!

למעלה