חמי רודנר - מכונת השירים הגדולה

• פותח הנושא RTur
  • פורסם בתאריך

RTur

New member
חמי רודנר - מכונת השירים הגדולה

לא ראיתי שפתחו פה דיון על זה אז חשבתי לפתוח אחד.. למי שלא יודע - לחמי רודנר יצא אלבום חדש "מכונת השירים הגדולה". על ההפקה המוסיקלית שלו אחראי קובי אוז. מישהו שמע את האלבום? אם כן - מה דעתכם עליו? מה דעתכם על השילוב של קובי איתו? אני ממש נהניתי מהאלבום.. אלבום ממש מגניב שמציג חמי שונה ממה שהכרנו קודם. ההפקה המוסיקלית של קובי לדעתי עשתה לו חסד ענק!!!! האמת שגם די שומעים באלבום את ה"קובי אוזיות".. בחלק מהשירים זה אפילו מזכיר לי את האלבום סולו של קובי עצמו.. אני מאוד ממליץ!

טיפקסית

New member
פירגנתי לעצמי לפני שבוע עותק חוקי

של חמי. אחד האומנים שאני הכי מעריכה בזמן האחרון. אגב אפשר גם להיתקל בחמי בהופעות של טיפקס,מראה משעשע. פגשתי אותו אפילו בבכורה ביולי. האמת שגיליתי שהוא בחור די מצחיק יחסית למה שהוא נראה. בכל אופן לא הספקתי לתת את הבכורה שלי לעותק החוקי של מכונת השירים הגדולה שפירגנתי לעצמי ואני מקווה לעשות את זה במהלך הימים הקרובים. חמי גם התארח לפני שבוע בתוכנית הבוקר של קובי אוז עם השיר "דרך ארוכה" [וזה היה נשמע נפלא] אגב אלבומים חדשים,זה ממש לפרגן לעצמי "מתנה מתנה מתנה לחג" של נושאי המגבעת בחידוש של טיפקס. אז מי פירגן לעצמו מתנה לחג בנוסף אליי?

הוד11

New member
האמתי חשבתי לקנות דיסק

אבל ברגע האחרון זה לא יצא אל הפועל, חשבתי לקנות את אוטוביוגרפיה של כנסיית השכל אבל בסוף לא קניתי

RTur

New member
האמת שפירגנתי לעצמי הרבה דיסקים..

מירי מסיקה - שלום לאמונות דבק - נגרים חמי רודנר - מכונת השירים הגדולה גלעד שגב - האהבה נשארת רונה קינן - עיניים זרות והדג נחש - בעזרת הג'אם וממש התלבטתי אם לקנות גם את יהודית רביץ ואת מוסיקה/רדיו/עברית אבל החלטתי לשמור משהו לפעם הבאה חחח ואני צריך עוד לשמוע את כל אלה שקניתי

הוד11

New member
אחי רדיו מוסיקה עברית חובה!!!!!

בעזרת הג'ם חביב לאללה אבל שלום לאמונות איום ונורא

RTur

New member
הוא לא איום ונורא..

הוא באמת לא מדהים, ובטח ובטח שלא יותר טוב מהראשון שלה.. אבל יש בו כמה יציאות טובות ("ממי", "תמונה", "אסופים", "הוא", "פעם" ו"עכשיו אתה חוזר בחזרה"). בכללי כל השירים עצמם כשירים הם טובים, הוא נופל בגלל ההפקה המוסיקלית והעיבודים הנוראיים של בעלה שעשה עבודה חרא.

הוד11

New member
אין שום דבר חדש בשירים

האלבום באמת לא מעניין ואכן יש חרא הפקה מוסיקלית

טיפקסית

New member
פירגנתי לעצמי גם את כלנב השבוע

כלנ"ב=כלבים לא נובחים בירוק. סופסופ אחרי תשע שנים התעוררו באיזור שלי והחליטו למכור אותו בטוואר [בוקר טוב שהם נזכרים]. האמת שטיפקס צדקו במה שכתוב בדיסק,פסקול לסרט זה אתגר. מצד אחד הפסקול צריך לשרת את הסרט,ומצד שני הלהקה צריכה להישאר נאמנה לעצמה. והשילוב במקרה של כלנ"ב יצא מצוין לטעמי. הדיאלוגים מתוך הסרט נבחרו לא במקרה אלא בקפידה,והשירים שנמצאים בדיסק פשוט מעולים. שיר סופה בים תמיד מצליח לצמרר אותי והאמת היא שאני עולה בשיר הזה על המון מטאפורות שקיימות בתוכו [כל גל בים חזק יותר מבנאדם לדוגמא זה כמו שיש סערה בנפש של אדם והיא חזקה יותר ממנו]. הקאבר ל"מתנה לחג" ול"מאמי" לפעמים עולים אצלי על הגרסאות המקוריות, וזה די קשה מבחינת זה ש"נושאי המגבעת" להקה ששמה לפניה הולך,קשה להתווכח עם זה. הרמיקסים לטעמי עדיין לא מספיק משופשפים שם,התאכזבתי מהרמיקס של יש לי חברה ,אני מכירה כמה וכמה גרסאות רמיקסים טובות יותר [סורי מאיר אבל זו ההרגשה שלי]. בכל אופן-דיסק מניפיק רמבו בירוק לנבוח!

למעלה