חמן

AshkA_

New member
חמן

שלום לכם אני קטנה במחזור וסוף סוף שלחו לי את המנילה אני טובה ושמחת לב ממלאת את זה בשאיפה למשקית חילוץ והצלה ופתאום שולחים לי משהו של מודיעין, בלי לומר מה שיהיה. נסעתי לבית השריון שלשום ושם אמרו לי שאני מיועדת לאיזה שהוא מסלול אלקטרוני בתוך יחידות של חיל המודיעין. למען האמת, זה לא נשמע לי קוסם כלכך - קורס כללי על אלקטרוניה של חודשיים לערך ואז שהיה בבסיס פתוח (למרות שאני אגור שם קרוב לוודאי כי אני מאילת). ומתמקצעים במשהו מסויים במהלך השירות. לא כלכך נראה לי. אבל עכשיו לפי מה שהבנתי, לא ישלחו לי כלום, כי אני מיועדת לזה עכשיו... ביום ראשון אני אתחיל במסע טלפונים ללשכת הגיוס, במטרה שישלחו לי משהו אחר, אבל יש איזו עיצה שיכולה לעזור לי?

zombik

New member
קודם כל, מזל טוב!

עדיף מאוחר מאשר אף פעם לא. עכשיו, הזימון למודיעין לא קשור ללשכת הגיוס בכלל, ולכן אין טעם להתקשר אליהם. אם את באמת בטוחה שאת לא רוצה ללכת למה שהציעו לך (מודיעין אלקטרוני), את צריכה להתקשר למודיעין ולהגיד להם שאת רוצה לחתום וויתור, ואז ישלחו לך תפקידים מהמנילה. ודרך אגב, אני חושבת שכדי לך לחשוב טוב אם את חותמת וויתור, כי יות רלא ישלחו לך כנראה כלום ממודיעין. ( אולי נראה אותך בקורס משקיות חילוץ והצלה), את יכולה לספר לי קצת על התפקיד? כי נראה לי שזה מה שישלחו לי.

ולדי

New member
חמ``ן - תגובה

אני מתאר לעצמי איזה סבל זה לנסוע מאילת לבית-השריון (אני נסעתי חמש פעמים מפתח-תקווה, וזה כל פעם דופק ת`שכל). בכל אופן, אם כבר היית שם, ולא היית מעוניינת - למה לא חתמת ויתור על המקום? חוץ-מזה, מניסיון אישי - זימונים לפי המנילה מגיעים גם בזמן שאת ``מאותרת`` למודיעין. בהצלחה בכל מקרה!

צר לי להודיע לך...

כל מי שמודיעין רואה שמתאים לו הוא לוקח ושולח לו אפשרות להיות בחיל הזה, אני גם קיבלתי אבל במקרה לא יצא לי להגיע לאותה פגישה. מה שזה גם לא עניין אותי. בעיקרון את יכולה לבקש לחתום על ויתור על החיל, והם יעשו זאת...!

למעלה