חמסה מפימו שלום לכולם, רציתי לדעת איפה ניתן לקנות חותכן בצורת חמסה
L lironrodal New member 25/2/06 #1 חמסה מפימו שלום לכולם, רציתי לדעת איפה ניתן לקנות חותכן בצורת חמסה
א אופל כחול New member 25/2/06 #1 חמסה מפלסטיק -בכל חנויות הציוד אפייה וכו' בתל אביב פור שף -רחוב קרליבך בצומת בילו ברחובות -חנות ששמה ספייס מנירוסטה לא ראיתי . . .
חמסה מפלסטיק -בכל חנויות הציוד אפייה וכו' בתל אביב פור שף -רחוב קרליבך בצומת בילו ברחובות -חנות ששמה ספייס מנירוסטה לא ראיתי . . .
H hoch New member 26/2/06 #3 חמסה בצורת כף יד יש בחנויות כמו פורשף בתל-אביב. מחסה קלאסית מנירוסטה גם אני הייתה רוצה לדעת איפה אפשר להשיג.
חמסה בצורת כף יד יש בחנויות כמו פורשף בתל-אביב. מחסה קלאסית מנירוסטה גם אני הייתה רוצה לדעת איפה אפשר להשיג.
O Olivka New member 26/2/06 #5 לא חייב חותכן ../images/Emo13.gif אני מציירת צורה של חמסה על קרטון, גוזרת, מניחה על חתיכה של חימר, עם סכין אקזקטו (סכין דקופג'/סקלפל) חותכת מסביב ו.... אופלה לא צריך שום חותכן. יש לי אוסף של כל מיני צורות כאלה, גדולות, קטנות. אפשר לצייר צורה ואז להקטין או להגדיל במכונת צילום.
לא חייב חותכן ../images/Emo13.gif אני מציירת צורה של חמסה על קרטון, גוזרת, מניחה על חתיכה של חימר, עם סכין אקזקטו (סכין דקופג'/סקלפל) חותכת מסביב ו.... אופלה לא צריך שום חותכן. יש לי אוסף של כל מיני צורות כאלה, גדולות, קטנות. אפשר לצייר צורה ואז להקטין או להגדיל במכונת צילום.