חמצן ודגי מולי בלון..

חמצן ודגי מולי בלון..

קנינו אקווריום וחמצן (עם אבן), הרעש בלתי נסבל וממש לא מתאימה עוד הוצאה עכשיו.. הגענו למצב שבשעות הערב אנחנו מנתקים את החמצן ל4-5 שעות..זה בסדר? הדגים יכולים לחיות כך? יש למישהו המלצה איך מחליפים את החמצן במינימום הוצאות וזוכים לשקטטט. תודה.

Sunlight Theory

New member
~~~~~~~~~~>

משאבת אויר יוצרת ויברציות (היא עובדת באמצעות הרטטה של חלק פנימי), את הויברציות בינה לבין הסביבה ניתן לבודד עם צמר גפן (ניתן גם לאלתר חומרים אחרים אם מעוניינים באסתטיות). אם זה לא עזר, הבעיה היא פנימית ובזה לא ניתן לטפל, או להוציא 60 שקל למשאבה איכותית או בצער, לסבול. 4-5 שעות מותר, בתנאי שיש פילטר או משהו שייצור תנועה במים, האם בנתיים הדגים התחילו לשחות קרוב לפני המים לאחר הניתוק? אם כן סימן שאסור לנתק כי יש המים אינם מחומצנים מספיק.

תודה..יש פילטר, ומשאבה איכותית עולה

60 ש"ח? שלי עלתה יותר.. יש המלצה למשאבה מסויימת שלא נקנה שוב רעשנית. האקוו' פנורמי 45 ס"מ.

Sunlight Theory

New member
אני אישית מרוצה מהמשאבה שלי

כתוב עלייה champion אין לי מושג אם זה הדגם\סדרה\חברה, אין מיד נוסף חוץ מוולטים והרצים (זרם). 2 יציאות אויר, ווסט כמות (פוטנציומטר), ובמקרה שלי הצבע כחול. אבל לפני שתקני, אני ממליץ שתנסי את השיטה עם הבידוד ממשטחים תהודתיים (לבודד את המשאבה מהמדף או מה שהיא מונחת עליו בעזרת מספר שכבות סמרטוט\צמר גפן). - אגב יכול להיות שאת בכלל התכוונת לבועות אויר שהן מקור הרעש, אך קשה לי להאמין זה לא בדיוק דבר מרעיש.

lilithmm

New member
המלצה

את המכשיר החיצוני שמרעיש ניתן (לפי סוג המכשיר) לשים בתוך גרב. אם לא, אפשר למקם אותו על מגבת. זה אמור להפחית את הרעש הבלתי נסבל.

למעלה