חמשה פרקים המצביעים על מסרים לסביים

Joxer

New member
חמשה פרקים המצביעים על מסרים לסביים

שלום לכולם!
מי מוכן להתנדב ולהצביע על חמשה פרקים בזינה ששם המסרים הלסביים
בולטים במיוחד?

*זינה*

New member
אממ... תראה...

אני לא יודעת אם לקרוא לזה ´מסרים לסביים´... זאת לא בדיוק הנקודה... בכל מקרה - לדעתי הסאבטקסט בולט בעיקר ב: The Quest - הנשיקה, איך לא?
Fallen Angel - שם על הצוק, זינה השדה אומרת לגבריאל המלאכית שאהבתן היא מעבר לכל, אתם יודעים... A Day In The Life - לגבי זה אני לא כ"כ בטוחה. פשוט הקטע הזה! Paradise Found - אממ... אוקיי. התכוונתי יותר לפספוסים, מי שיודע... למרות שכשחושבים על זה, הפרק מלא ב... איך קראת לזה?
ועם כמה שזה נשמע מוזר - Return Of Callisto . אין על הנשיקה הזאת, אין!
ובכן, זה מה שעולה לי כרגע בראש. אני בטוחה שיש עוד המון שפשוט לא עולים לי עכשיו.
-זינה

אנחנו קוראים לזה "סאבטקסט"

ראה מילון הפורום ליותר פרטים ;) אה, זה קל, יש הרבה יותר: The Quest One against an Army!!!!!!!!!!! Bitter Suite!!!!! Antony & Cleopetra Fallen Angels ויש עוד מלא...

Niva JCK

New member
אמממ... לא בדיוק

קודם כל, ב"החזרה של קליסטו) טעני...return of Calisto זה שטויוצ שהנשיקה שם מצביע על משהו........לא הנשיקה עצמה!

*זינה*

New member
הנשיקה היא הדבר הכי יפה בפרק! ../images/Emo88.gif

לדעתי. ואני מדגישה, לדעתי. אני חושבת שדווקא יש משהו בנשיקה הזאת מלבד פרידה! וכל דבר שמישהו אומר פה זה לא שטויות. זאת דעה. -זינה

אז אלה הנבחרים שלי

Return of Callisto היה הראשון שבו ראיתי את הקשר הזה שאחרים דיברו עליו. The Quest - בגלל הנשיקה המדהימה שהיתה שם בין זינה לגבריאל Fins, Femmes and Gems - אמנם קומדיה ואמנם הן לא התנהגו כרגיל, אבל דווקא צורת ההתנהגות שלהן כשהן אובססיביות מגלה הרבה על הבדרך כלל. (ואיך אפשר להתעלם מכל בדיחות הדגים, מהפרצוף של זינה כשגבריאל אומרת שהיא גילתה מי האדם בשבילה וממה שזינה אומרת כשגבריאל הולכת להתעמת עם הרעים) Crusader - כל המשולש הזה עם נג´ארה, ומה שזינה אמרה בקשר לזה שגבריאל היא החולשה של שתיהן והמשפט האלמותי "If I can´t have her no one can". וחלק גדול מהפרקים בעונה השישית. ויש עוד המון קטעים קטנים כמו ב-Forget Me Not כשגבריאל אומרת כמה היא קינאה, שהיא נתנה לזינה הכל. או כמו בפרק בעונה החמישית שזינה אומרת לארס שגבריאל היא האבא של איב. הנשיקה בין הארי למטי בסוף Deja Vu All Over Again.

Niva JCK

New member
זינה- ברור...

זינה, אני מסכימה שבנשיקה ההיא היה קצת משהו יותר מסתם נשיקת פרידה, אבל מה שאמרתי היה, שזה לא כזה רמז ענק ל"סבטקסט" ובקשו פרקים עם רמזיים מרכזיים- וזו לא דוגמא טובה!

Dafi the Mighty

New member
ואף...

יש גם רמזים שהם לא עם זינה וגבריאל. בפרק Amphipolis Under Siege יש את כל מה שיש בין אלינס ואתנה. כל העקיצות ההדדיות בין ארס לאתנה. לדוגמא, כשאלינס וזינה נלחמו... What´s the matter, bro? Worried about your girlfriend? Me? No. Worried about yours? ויש שם עוד בפרק...

תורי!!

וד"א - דפי - את גדולה! בכל אופן, הבחירות שלי לגבי פרקי הסאבטקסט... אני חושבת שהפרק של הקווסט לא נחשב לסאבטקסט, לעומת הפרק The Greater good שאפילו שהוא ממש ממש צעיר, עונה ראשונה, הוא רומז להרבה... "that´s what happens to the people you love, sometimes they just leave you" פשוט... כל כך מרגש... לפי דעתי פה התחיל הסאבטקסט... לא יודעת... בכל אופן - יש גם את Fallen Angel שאני מסכימה עם כולם שאכן זה אחד הפרקים היותר סאברים שיש בזינה... כנ"ל לגבי One against an army שהוא פשוט נפלא... כל השיחה המצמררת הזאת בין זינה וגבריאל - בעצם היו כמה... כל משפט ומשפט שם... פשוט נפלא - זה מה שנקרא אהבה. בכל אופן נחזור... יש לי עוד שניים להציג: Fins, Femmes and Gems אני יודעת שזאת קומדיה... אבל המבט בעיניים של זינה!!! ההתאכזבות!!! ג´יזוס! כזה אדיר! והקטע של ה"looking good" והיא מסכימה איתה... אבל בעצם זה רק קטע... וגם Been there, Done that יש ת´קטע של ההיקי... ו... פשוט המון המון פרקים והמון רמיזות מועטות בכל פרק... לא יודעת, זה מסובך. מיכלי
נ.ב - גם אני רוצה פינה!!!

למעלה