חמשושים

anat113

New member
חמשושים../images/Emo70.gif

מסתובבת שמועה שהסי´ס עוד יהיה! שנעבור את הקורס חמישיות ואת הסי´ס ביחד... הלוואי.... -ענת-

מה זה הסי"ס הזה?

כל החמשושים מכל ההנהגות מדברים על הסי"ס, מבואסים שביטלו אותו... אבל מה זה לכל הרוחות הסי"ס הזה??? מה כזה כיף בו?? ולמה הוא היה ביכלל אמור להיות בפסח, בפסח אין אתגר? והכי חשוב, למה לעזאזל, לנו (הנהגת מרכז) אין את הסי"ס?????? נועה.

BabyLove

New member
אני לא בט´ אבל ממה שהבנתי אז

לנו אין אתגר ויש סיס אבל שנה הבאה אני אדע מזה......

Meijen Shaggy

New member
זה הדבר הכי כיף בעולם../images/Emo70.gif ../images/Emo15.gif

*נזכר בסי"ס* זה בעיקר קטעים של ניווט, אבל יוצאים מורווחים כי גם הקבוצות מורכבות מחמישיות מכל השבטים בהנהגה. וגם אוכלים הרבה מצה עם שוקולד (
)

או קיי...

סי"ס זה סיור סביבתי, זה טיול פסח להנהגת שרון או מרכז, לא זוכרת... לשאר ההנהגות יש את טיול אתגר בפסח , שזה כמו אתגר במדבר בהנהגת שרון או מרכז, לא זוכרת.. הבנתם?

אה...

הבנתי... איזה כיף זה נישמע....! אז לפי מה שאת אומרת לא רק אנחנו (מרכז) לא יוצאים... אלא אף אחד לא יוצא לזה חוץ מהנהגת שרון, אבל.... גם ירושלמים סיפרו פה שהם יוצאים לסי"ס, ככה שזה לא רק שרון יוצאים... אבל לא משנה, כבר השלמתי עם העובדה שתמיד דופקים אותנו... נועה.

לא נכון...

ביטלו את כל הטיולים של התנועה!!! לצערנו... היו הנהגות שעשו דברים חילופים כמו הנהגת דר"ג (דן רמת גן) שלכיתות ט´ עשו טיול השרדות במקום טיול אתגר.. יכול להיות שגם בהנהגת ירושלים יש סי"ס ולא אתגר, פשוט לא יצא לי לדבר עם אנשים מהנהגת ירושלים..

anat113

New member
ח..... מה הלחץ.. אני יסביר

הסי´ס הוא טיול ששכבת החמישיות עוברת בחופשת פסח , אנחנו מתחלקים לאחוות מכל ההנהגה ובזמן הטיול אנחנו גם לומדים על ההדרכה. אתגר במדבר זה טיול של שלושה ימים (לומרות שלנו קיצרו אותו לשניים בגלל המצב) אתה סוחב את כל התיק על הגב כולל האוכל והאוהל והסכ´ש (כבד!!!!!!!!
) אני חושבת שהוא יחודי להנהגת שרון אבל אני לא בטוחה.... -ענת-

unarmed

New member
אתגר במדבר

אני בהנהגת שרון-שחף אימפריה- ואני הייתי באתגר היה ממש קקי טיול פתיחת קורס שלט ועדיין שולט ים ים היה הטיול הכי כייפי בחיים שלי! אל תתבאסו!

למעלה