חמשירים - חידות בנושא רומח הדרקון

אודין

New member
חמשירים - חידות בנושא רומח הדרקון

הכנתי אותם לפורום רומח הדרקון, אבל החלטתי לפרסם אותם גם כאן. התשובות הן ערים ועיירות, מהספרים המתורגמים. 1. לא באים אלי רבים אך כאן נחה התקווה בזכותה, בין חורבותיי ניצלה פעמיים אהבה. 2. מלחמת הרומח לא נגעה בי לחמתי במלחמה הבאה אך זה לא היה במיוחד רע לעיר בה דלתות אינן הפרעה. 3. רייסטלין ביקר בי שלוש פעמים: בראשונה נקם את נקמתו וברגע האחרון ניצל בשלישית ביקר ידיד וותיק והשנייה לא הייתה כלל. 4. הייתי עיר אהובה אבל אחרי שבועיים של ברקים ומבול הבינו תושביי שכאן לא כדאי לחגוג את היול.
אודין

Boojie

New member
אה, חמשיר, כפי שמרמז שמו

הוא שיר בעל חמש שורות, אתה יודע...

בוג´י, את אולי אלה וורלונית והכל

אבל אם את עונה לאדם לא מוכר, לא רצוי לפחות לפתוח את הכרטיס האישי ולראות את מין הנמען?

preacher

New member
אוף איתכם

הבחור שקורא לעצמו דלית, והבחורה שקוראת לעצמה אודין. אם אתם מתעקשים לבלבל את כולם, מגיע לכם שיטעו.

אודין

New member
א. אודין זה לא רק שם של בנים, ב. ..

אני לא חדשה אלא רק עשיתי הפסקה של שבועיים, ו-ג. זה היה יכול להיות חמשיר אם הייתי חותכת את השורות, ולא ידעתי איך קוראים לשיר עם ארבע שורות (ארשיר?), אז כתבתי חמשיר והנחתי שלא תשימו לב.
אודין

Boojie

New member
אני תמיד שמה לב. ../images/Emo3.gif

לגבי אודין - מעולם לא שמעתי את השם הזה שלא בהקשר של אבי האלים הנורדי, שהיה מן הסתם זכר... אבל מצד שני, אני מתהדרת לי בשמו של מה שהיה במקור אל וורלוני, וזה ממש לא הפריע לי לעשות לו שינוי מין קטן ולהפוך אותו לאלה וורלונית, אז מי אני שאבקר את החלטתך...
שמעתי מתייחסים לשירים בעלי ארבע שורות כאל ארבעשיר, אבל אני חושבת שאת פשוט יכולה לקרוא לזה חידות בחרוזים.

preacher

New member
לוורלונים יש מין????

מי בכלל אמר ש- the vorlon god boojie זה זכר? אפליה! אותך לפמיניסטיות!

preacher

New member
האמת? אני יכול לדמיין

איזה זוג הורים יאפי קורא לבת שלו אודין במלרע...

Boojie

New member
נכון! נכון!

תגיד לי דלית, התחרפנת על כל ראשך? שאני אעיין בכרטיס האישי של כל אחד שאני לא מכירה? לא חראם? יש לי עוד כל כך הרבה דברים לעשות בחיים שלי...

להתחיל שוב את הוויכוח על לינקוק

לאתרים המכילים חומר "לא חוקי"? לא חשוב. ואני לא מחורפן לעולם. זה לא במסגרת היכולות שלי כרגע.

הייתי עונה, אבל מרומח קראתי רק

שניים או שלושה ספרים, ודי מזמן. חוץ מרייסטלין ותאניס אני לא זוכר אף שם. בטח לא של ערים ועיירות.

איק! איק?

3- הבית של החבר שלו, שהציל אותו מהאל המתחזה, שהופיע במבחן (הספר לא אצלי. נא לא להאשים) 4-איסטר והשניים האחרים... who knows... ~Na´atz the Crow~

.inbal

New member
123 נסיון

1. זק תסרות, או איך שלא כותבים את זה בעברית... 3. פלנתאס?

אודין

New member
זק טרות- ../images/Emo127.gif עשתר- ../images/Emo127.gif פלנתאס- ../images/Emo128.gif

*****ספוייילר לאגדות******* העיר היא הייבן - פעם ראשונה שרייסטלין ביקר בה הוא ניצל משריפה אחרי שנקם את מות אימו, פעם שלישית נשאר אצל הורקין והפעם השנייה הייתה\לא הייתה במבחן. מה עם מה שנשאר? מספיק לקרוא את רשומות... הרמזים בשיר נוגעים בתושבים. אני מקווה שזה עוזר.
אודין

Ridd

New member
זה בטח לא נכון...

אבל המקום היחיד העולה בדעתי שבו דלתות לא ממש מהוות בעיה לאף אחד זה קנדרמור....?

.inbal

New member
אני מוחה../images/Emo46.gif

גם אם לא עסקו בזה בהרחבה, קנדרמור נכבשה ע"י שרי הדרקונים ומנהיג הקנדרים הרג אותו!

אודין

New member
לא נכון!

טודי לא רצה להתעסק עם קנדרמור, אבל קנדר באמת רצח אותו, בעזרת דרקון ירוק.

למעלה