קצת קשה לי למצוא כאלה היום...
אבל אני אתאמץ.
1. הייתי אמורה לא להתעורר לעבודה. בלילה התעוררתי מכך שהטלפון שלי צפצף שהסוללה חלשה. אני לא אוהבת להטעין אותו במהלך השינה, אז קמתי, ראיתי שנשארו לי 15 אחוז, מההיכרות שלי עם הטלפון ידעתי שזה יספיק וחזרתי לישון. א' מתעורר עשר דקות לפני ואני תמיד מתעוררת מהשעון שלו וחוזרת לישון. רק שהפעם מתוך שינה התרוצצו לי מחשבות שאולי הטלפון בכ"ז כבה ושאני לא אתעורר... אז קמתי לבדוק-והוא אכן כבה! כמעט ואיחרתי לעבודה-אבל לא.
2. כמעט ננעלתי בבית-אבל לא. תמיד א' יוצא דקה-שתיים לפני שאני קמה-ונועל. הפעם בגלל שהתעוררתי מוקדם יותר, יצאנו ביחד מהבית-הוא לעבודה ואני הורדתי את הכלבה לפיפי קצר (ממש לשניה-אז לא נועלים). כשבאתי לצאת לעבודה גיליתי שאין לי מפתח... ואז נזכרתי שיש מצב שהשארתי אותו באוטו אתמול. אם הייתי קמה בשעה הרגילה, ויוצאת מהבית בשעה הרגילה-א' היה נועל אותי בלי יכולת לבוא לשחרר אותי כי הוא נוסע לעבודה בהסעה... מזל!!!!
3. סיפור הזוי לחלוטיו על המנהל היוצא שלנו, שהוא מטופש וגרוע ומטומטם ברמות. הוא עזב כ"כ בבושת פנים שכדי להחזיר את הרכב של העבודה ולא להתק לבאף אחד הוא השאיר אותו בחניה של הבנין, כשהוא פתוח והמפתח בתוך הרכב. במקביל הוא שלח חבר שלו להתקשר למישהי מהעבודה כדי להודיע שהוא השאיר את הרכב. החבר התקשר מחסוי כדי שלא נוכל לאתר אותו, ואין לנו את המספר של המנהל כי הוא החזיר את הטלפון של העבודה. אחרי שהתאוששנו (או שלא) מהסיפור ההזוי-צצה בעיה... הטילו עלינו להחזיר את הרכב לחברת השכרה, אבל מה הקוד שלו?! אין לנו דרך ליצור קשר עם המנהל, ואין לנו מושג! כבר ערבו את ההנהלה הראשית עד שצץ לי רעיון לבדוק במגן שמש-כי שם לפעמים רושמים קודים... ואכן היה שם הקוד
מכאן כבר באמת קשה לי כי היום שלי מגעיל, אז ננסה להתמקד בדברים הקטנטנים ביותר...
4. הקבלת פנים שהכלבה עשתה לי כשחזרתי הביתה.
5. ארוחת צהריים עם החברים לעבודה.