חמשת החושים

שיריבר

New member
חמשת החושים

לכבוד היום הולדת של בעלי אני נותנת לו מתנה לכל חוש. לדוגמא: חוש הריח- אפטרשייב. אני מחפשת רעיון למתנה לחוש השישי ושיר נחמד על חמשת החושים. תודה רבה שירי

unita

New member
חמישה חושים לי יש כל דבר עושים הם..

(במנגינה של 10 אצבעות לי יש - למי שא הבין...) את ההמשך תחברי כבר לבד... ובקשר לחוש השישי... מממממ.... אין לי רעיונות כרגע אבל אם אהיה לי אני אכתוב פה ומזל טוב לבעלך!!

glitter

New member
החוש השישי

הייתי מציעה - חוש הרומנטיקה...לארגן איזושהי מחווה רומנטית כמו נסיעה לסוף שבוע בגליל (אלה צימר)ומפה כבר תמשיכו לבד

לוטמניה

New member
אם כבר....../images/Emo20.gif

אם החלטת ללכת על הקטע בצפון אני מכירה צימר מקסים בגליל העליון... רק תגידי ואני אתן לך את הכתובת של האתר שלהם.

ShirShir

New member
חוש השישי ../images/Emo13.gif

קודם כל, כל הכבוד על הרעיון בהחלט יפה ומקורי!! (כן) המלצותיי לחוש השישי: את יכולה לקחת אותו למגדת עתידות או הילר, או לקנות לכם קלפי חיזוי "אושו-טארוט" (יש בסטימצקי), או לכסות את עיניו ולתת לחוש השישי שלכם להתפרע.
מזל טוב!!
שירשיר

s h i m r i t

New member
ספר אסטרולוגיה

לחוש השישי את יכולה לעשות כזה דבר: יש ספר שמכינים לך במיוחד למי שאת רוצה עם הקדשה...ספר אסטרולוגיה כזה שבכל דף כמעט הוא מוזכר.. אם תרצי יותר פרטים תגידי לי ואני אתן לך.. בהצלחה!

-me-

New member
פעם ראיתי מתנה מדהימה

שעשו עם חמשת החושים. זה היה ממש מושקע ויפה... אני לא זוכרת בדיוק איך זה היה אבל בערך- קודם כל לכל חוש גם כתבו מה הוא מסמל. למשל חוש הטעם, אז כתבו שטעם זה משמעות אז שיהיה להם חיים משמעותיים וכו´ (זה היה לזוג). לחוש השמיעה היה דיסק. חוש הטעם אם אני לא טועה היה אלבום תמונות של שני האנשים. חוש המישוש היה שמן עיסוי או לאמבטיה, משהו כזה... גם בכל קופסה היה "ריפוד". בתחתית. למשל בזה של הריח התחתית היתה מכוסה בחתיכות עץ הריחניות האלה. זה של הדיסק היה מכוסה פיאטים, היה גם סבון מגורר איפשהו. חבל שאני לא כל כך זוכרת מה היה שם... בכלל, ההודעה יצאה לי ממש מבולגנת, אבל הבנת את הרעיון :)

למעלה