חמשת המופלאים בהופעה

חמשת המופלאים בהופעה../images/Emo26.gif

ראשית נא לא לקחת ברצינות את הכותרת... היום בבוקר התכנסנו 4 רוכבים ואחת רוכבת בפארק בריטניה לצילומי טלויזיה עבור ערוץ 1 - התוכנית תשודר ביומן השבועי ביום שישי הבא 4-7-03 עלינו ירדנו הסתובבנו וגם כמה דרופים - כמה ראיונות אישיים ופנצ'ר אחד. היה כייף - אפילו שיראו רק שניה וחצי בכתבה.... רכבו : איילה שי יורם ארנון גדי

ולסיום ../images/Emo26.gif

האבטיח באדיבות ארנון המחצלת באדיבותי הדרבוקות באדיבות איילה ויורם -- סתם ישב ואכל....

hindeer

New member
דרבוקות גדי??

זכור שהבטחת לפעם הבאה שתהיה לך אחת באוטו (בהנחה שתחזיק מעמד בשמש). מלבד זאת אם למישהו יש רעיון איך לפתח דרבוקה xtrrrrrr שתשקול מעט אני קונה ולוקחת עלי ברכיבה...וגם מוכנה להשקיע בסטרט-אפ שכזה. ועכשיו ברצינות...למי שמחפש דרבוקה חדשה ומעניינת שפותחה ע"י מדרבק ישראלי עם שם עולמי אני יכולה להפנות לו קישור. זו דרבוקה שמשלבת שני סוגי צלילים (חלקם דומים לזאת מהחרס וחלקם דומים לזאת מהמתכת) שלא מתקבלים ביחד באף דרבוקה אחרת. אם מנהלי הפורום יגידו שזה בסדר אז אומר את השם שלו - שלא יגידו פרסומות עלק....

hindeer

New member
זו קצת בעיה עם פתחי האיוורור...

אבל אם נמצא דרבוקה מספיק קלה (ממש ממש קלה) אפשר לחבר אותה אולי לקסדה...נשמע קצת דמיוני האמת...

alonaski

New member
כל הכבוד לאיילה - הנציגה הנשית

ליום שישי בערב ביומן - על המרקע!!!
גם רוכבת מיומנת, גם בכושר וגם חרוצה!!! = השכימה קום יום שני ברציפות כדי לסוע ליעד לרכיבה!!!
-אני ניסיתי לייצג את הנשים באורבן היום (-גם לשם הגיע הצוות צילום) אבל לא חושבת שאזכה לנוכחות מספקת ונכונה בתוכנית!...
אבל אולי לפחות קצת יראו את "כנופיית עירא" על המסך!
וגם זה רווח לא קטן!!...

למעלה