חמש דקות השקעה 600 ש"ח רווח לשנה - HOT

חמש דקות השקעה 600 ש"ח רווח לשנה - HOT

התקשרתי...לחצתי....ולא נלחצתי
"כסחתי" חבילות שלא היה לי שמץ...שרכשתי
אחרי שתי דקות של "התייעצות עם המנהלת " קבלתי הצעה כלקוחה נאמנה..עלק
החבילה הוזלה ב 50 ש"ח לחודש. דהינו 600 ש"ח לשנה. תודה לכל החברים שייעצו...ותמכו.
חג פורים שמח.

רגע, זה לא הוגן, עכשיו תספרי את מה שבקשת

שנעשה בשבילך. כמה עולה החבילה? מה היא כוללת? אם כבר אז עד הסוף

וואחד וואחד ולאט... ../images/Emo13.gif

בשבוע שעבר בקשתי עזרה באינפורמציות, ההודעה בקישור המצ"ב. תכלס...חבילה + ספורט 1-2 < לא מסתבכת עם הבעלול...> + אינטרנט העלות 244 ש"ח עם התחייבות לשנה וחצי. המשכתי לבזק... גיליתי שאני משלמת על תא קולי 5 ש"ח לחודש ביטלתי אותו < לא מוציאה בן כה וכה הודעות > גילית שיש לי שירות שיחה מזוהה - בוטל < עוד 5 ש"ח לחודש > בהתלהבות...גיליתי שיש לי 2 פלאפונים של רשת "פלאפון" שאני משלמת יחד רק אחזקה 54 ש"ח לחודש
5 שנים שאני אפלו לא יודעת היכן המכשירים
בקיצר...הקווים נחסמו, עוד 54 ש"ח לחודש נחסכו. אינטרנט זהב בשבוע שעבר הציעו לי הצעה של 39 ש"ח מבצע לשנה וחצי והיום גיליתי שחברה משלמת 30 ש"ח בלי התחייבות
מחפשת פרוייקטים נוספים "לכיסוח" יש הצעות?

תתקלחו בשניים ...../images/Emo152.gif

עוד הצעות לחסכון........ 1. בטוחי הרכב 2. בטוחי הדירה נתונים למשא ומתן , תבקשי הצעות בכתב , כך תוכלי להשוות . הנקודה החשובה היא גובה ההשתתפות העצמית. גם בטוח חובה היום נתון למקוח, צריך לבקש תמיד את האחראי שמעל הפקיד , ולאיים על עזיבה, זה פועל ברוב המקרים. 3. רכוז קניות לפעם בחודש ברשתות שמחוץ לערים הגדולות והאיזורים היקרים. למשל, מסתבר שרשת מגה בשפיים יקרה יותר מזו שבחדרה וכנ"ל שופרסל ביג או דיל 4. לבדוק גובה עמלות בבנק וכן מעבר לדיוור באינטרנט החוסך עמלות . 5. לבדוק את ההצעות של חברות הגז 6. לבדוק תעריפי שיחות בבזק לפי שעות, יש מבצעים גם לבזק בשעות השיא והשפל. 7. יש כרטיסי אשראי המעניקים הנחות בתשלום דלק , הכרטיס של שופרסל למשל, מעניק הנחה בתחנות פז ואם עושים בטוח ב AIG מקבלים כרטיס הנחה לתדלק בסונול, או שוברי קנייה של 200 ש"ח. (רב - תו) חסכי ואמצי!

TALf2007

New member
דלק מוזל

ברשת 10 יש הנחה של 31 אגורות לליטר בלי כרתיסים ובלי תלושים- שווה לחפש! הסופר בשפיים משלם על השכירות פי שתיים או שלוש מזה שבחדרה וכך גם יש הבדל בין הסופר שבתוך חדרה לבין זה שמחוצה לעיר כך ששוה גם שם להשוות! תבדקי גם את חבילת הנייד שלך היום הייתי בחברה וגיליתי שאני יכולה להוזיל ב 120 ש"ח רק ע"י מעבר בין החבילות, יש חבילות שכוללות ביטוח! שווה בדיקה! טל

ניתן להתנייד מחבילה לחבילה?

אנחנו עדין בשנה וחצי של ההתחייבות. הפלאפון שלך פועל אחרי ההתעללות שלי בו?

TALf2007

New member
אכן כן

אפשר להתנייד בסלקום יש הגבלה אפשר להחליף תוכנית כל שישה חודשים! הלפלפון עובד גם עובד וגם הוחלף בשרות התיקונים כי לא התידד עם הדיבורית שלו מזה מספר חודשים! טל

kdr

New member
אני מכיר רק בחיפה

בתחנות התדלוק "דלק" ו"פז" בחוף שמן המחיר בשרות עצמי זול ב30 אג'. גם בתחנת התדלוק שבקרית הממשלה המחיר זול ב30 אג'. בתחנת תדלוק "דלק", מקבלים למעשה שרות מלא באותה הנחה.

נזמין אותכם פעם בשבוע למקלחת ../images/Emo9.gif

שאלה לי.. אנחנו עובדים עם סוכן ביטוח שנים רבות. אז נכון....שלפני חודש זרקתי אותו דרך החלון...שיחזור עם הצעה יותר "נורמלית" לביטוח הרכב. הוא באמת חזר..עם הצעה הרבה יותר סבירה. אבל כמה פעמיים אפשר לזרוק אותו?
ואיך את מבררת מחירים לביטוח? מתקשרת סתאם לסוכנים? ולמי בשם האלוהים מתקשרים בקשר לביטוח חובה? מתחילה להנות מלכסח

זה הכי פשוט ../images/Emo70.gif

תתקשרי לחברות ביטוח הרכב מהמובילות היום בטוח ישיר AIG איחוד ישיר והראל תני לכל איש מכירות את פרטי הרכב ותבקשי הצעה לבטוח מקיף וחובה תאמרי לכל סוכן טלפוני שיפקסס אליך את הצעתו ויחזור אליך אחרי שעה שעתיים אחרי שיהיו בידייך ארבעת ההצעות קחי את הזולה ביותר , ( אחרי שתבדקי כמובן את תנאי הפוליסה המכילה כיסוי גרר, שבר שמשות, גובה ההשתתפות העצמית , בטוח על כל נהג במשפחה, רכב חלופי, פצוי לצד ג', הגנה משפטית וכו ' בקיצר תשווי , תבדקי מי נותן לך הכי הרבה צ'ופרים במחיר הכי זול ) תורידי ממנה עוד 200 - 300 ש"ח . עכשף כל סוכן שיתקשר את קצת מבלפת ( אין ברירה מוטק זה חסכון של מאות שקלים ) אומרת לו ש XX נתנו לך הצעה בגובה YYYY , אם הוא מוכן להוריד את עוברת אליו .... הוא יתחיל בשלב ההצגות....אני צריך לשאול את האחראי עלי....ושאר בבל"ת , אל תתרגשי.....הם חוזרים ועל ארבע! תורידי בבטוח המקיף ותורידי גם בבטוח החובה דרך אגב את לא חייבת לעשות את 2 הבטוחים באותו חברה. אני מעבירה את AIG החברה אצלה אנו מבוטחים , סדרת חינוך כל שנה מחדש , וככה מקבלת את המחיר הכי זול עם צ'ופרים כמו תווי קניה, וכו'.....

הולכת לעמוד בפינה - מבושה ../images/Emo10.gif

לא עלה בדעתי להתקשר ישירות לחברות הביטוח. תודה

kdr

New member
עוד יותר פשוט

אתר לחישוב מחיר ביטוח החובה. ככה הראיתי לסוכן שלי שלא עשו אותי באצבע וחסכתי 470 ש"ח לשנה. אני מבוטח אצלו משנת 84, מעניין כמה הבן ... גבה ממני מעבר למה שהייתי צריך. בהוט הם אומרים לכל מי שמנוי מעבר ליומיים: "יש לך מחיר מדהים כלקוח ותיק, אין לי אפשרות לתת מחיר טוב יותר", אני בדרך כלל אומר: "טוב, תודה, כנראה בשבוע הבא אני אהיה לקוח ותיק של יס", זה עובד.

כשהייתי בקרית שמונה....

ראיתי שהמחירים של הרבה מוצרים בשופרסל ובמגה זולים יותר מאשר במרכז (באותן רשתות - שופרסל שלי ומגה בעיר). וגם ראיתי בחורה שקונה חלב בשקית "כי זה יותר זול".

kdr

New member
מה הפליאה ?

בקריות יש במרחק של פחות מק"מ 2 חנויות מגה. אחת במתחם אדמירליטי שליד צומת הום סנטר והשניה בחוצות המפרץ, מה שלא מפריע להם למכור במחירים שונים. מגה בעיר שנמצאת בקרית ביאליק יקרה מהן. שאלתי פעם את המנהל למה זה, ההסבר שלו נשמע הגיוני, "אנחנו בעצם מכולת שכונתית, לצאת מכאן לקנות יעלה מונית או דלק, אנחנו מוכרים בהתאם". אגב, לכל אלה שמקום העבודה שונא אותם ומחלק תוי שי, מגה בעיר נותנת 100% על השובר, מה הפלא כשהמחירים יקרים יותר.

limim

New member
הכי חסכוני זה... בלי כבלים בכלל!

אנחנו כבר מזמןם לא מחוברים לכבלים ובמקום זה צורבים (נכון, לא חוקי וגו', אבל אם היו דורשים פחות על החיבור לכבלים...) את כל הסדרות האהובות עלינו כגון אבודים, נמלטים וכו'.

noa555555

New member
למה לצרוב כשאפשר לראות בצפייה ישירה הכל?

כולל סרטים באתרים כמו מגה וידאו ושותפיהם. קונים ב 200 שח חד פעמי מכשיר שמעביר אלחוטית בין המחשב לטלוויזיה ובא לכולם גואל. מבחר סרטים וסדרות אינסופי של ממש מאתרי הצפייה הישירה. (זה עובד עד חמישה מטר מרחק כמדומני, לברר במקום) אפשר גם עם כבל, ועדיף לקנות כבל מהסוג הטוב, (מסוכך או משהו, לא זוכרת בדיוק). חסכון ישיר לגמרי.

למעלה