חמש שנים בלי יחסי מין

anyone184

New member
חמש שנים בלי יחסי מין

החיים מתגלגלים, מפתחים קריירה ובסוף אני מגלה שלא הייתי עם מישהי חמש שנים.
מה עושים במצב כזה? איך חוזרים למעגל? :)

nitsansh

New member
את מכירה פורום יותר מתאים??

אולי צריך להקים אותו... פורום של "מתנזרים מקשר מיני ו/או זוגי לזמן ממושך"...
כבר יש לי רעיון לשיר שמבטא את המצב הזה...
הפעם בגרסת א-קפלה:
http://www.youtube.com/watch?v=QfHJ5MfOglA

nitsansh

New member
אפשר לדלג על ההקדמה הארוכה ולהתחיל מ-2:30

אם רוצים לשמוע את השיר נטו...

א-קפלה נחמדה

אני מאמינה שפות"ש יכול למצוא פורומים עם יותר אנשים שמתמצאים בכניסה ויציאה מה"מעגל" שהוא מדבר עליו.
אני אישית לא בדיוק הבנתי מה השאלה שלו (איך לחזור לדייטים? איך לחזור לעשות סקס?).

nitsansh

New member
כנראה שהוא מרגיש חוסר בטחון כי הוא לא זוכר

איך עושים את זה...
הוא דיבר במפורש על יחסי מין ולא הזכיר אם היו לו קשרים זוגיים אפלטוניים...
לא נשמע לי שהוא חווה איזו טראומה שבעקבותיה בחר להתנזר מסקס אלא שזה פשוט לא היה במקום גבוה בסדר העדיפויות שלו...
אילוצי החיים גלגלו אותו למצב שהוא חי בלי סקס 5 שנים ועכשיו הוא רוצה לגלגל אותם בחזרה...

anyone184

New member
זה לא נובע מחוסר ביטחון

כמו שאמרת, זה לא נובע מטראומה או מיחסים לא מוצלחים בעבר.
היו לי שני קשרים רציניים של שנתיים כל אחד ללא בעיות ביחסי מין.
אבל כפי שאמרתי, זה נדחק הצידה מסיבות מסויימות (קריירה בעיקר) ועכשיו אני מרגיש שהגיע הזמן להחזיר אותם.

דרך אגב, למה לא מארגנים פה שרשור הכרות? הרי בשביל זה התכנסנו כאן בסופו של דבר לא?

Saladin

New member
אתה מזכיר לי את הקטע בסיינפלד

שבו ג'רי אומר לאיליין שהוא לא מבין נשים שקוראות בעיתון כתבות שהכותרת שלהן היא "Where to meet men". ג'רי אמר על זה:
What do you mean where to meet men? We're here, we're everywhere!
אבל יכול להיות שיש טעם בשרשור כזה לאנשים מסוימים.

anyone184

New member

nitsansh

New member
היו לא מעט שרשורי הכרות...

אם אתה רוצה, תארגן שרשור לחדשים שהצטרפו מאז השרשור האחרון...
היה לנו גם לפני כשבועיים מפגש באופליין...

אם אתה אומר שהיו לך נסיונות טובים בעבר, אז אין סיבה שמה שעשית פעם כדי למצוא בנות זוג לא יצליח גם הפעם... אולי יש כמה אמצעים טכנולוגיים שהשתנו מאז אבל אמנות החיזור בעיקרון לא עברה שינויים גדולים בזמן האחרון....

Elle992

New member
לגבי החלק האחרון-אני מתכננת לעלות שרשור

כזה בקרוב בצורה מסודרת, אני אגביל את השרשור רק לכאלה שבאמת רוצים להכיר ובתקווה שיצא מהשרשור הזה תועלת(כי מהקודמים-לא יצא כלום)

אז אתה מוזמן להשאר או לכל הפחות לעקוב על השרשורים כאן וכשהוא יעלה(בתקווה השבוע) אתה מוזמן להציג את עצמך

רק אציין מראש שהפורום הזה ברובו מבוסס על *חסרי נסיון זוגי ומיני בגיל מאוחר* אז קח בחשבון שהאופציות לא זולגות מעבר לחלל הזה,

ובכל מקרה-שיהיה לך בהצלחה בכל אשר תעשה

nitsansh

New member
תשמעו עוד גרסה מדהימה לשיר הזה

יש המון גרסאות כיסוי לשיר הזה, רובן בעיבוד המקורי למקהלת גברים, אבל הדליק אותי דווקא הביצוע הזה של זמרת סולו בליווי אורגנית..
באנגלית אותן מילים טובות לשני המינים באופן שווה...
https://www.youtube.com/watch?v=Mu_nX_XkgYo

nitsansh

New member
אם אני אספור את השנים והדייטים, רוב הגולשים

פה יהיו בעלי ניסיון רב ו/או בגיל צעיר....

טום גיא

New member
כבר עשר שנים שלא נהגתי ברכב עם גיר ידני

כנראה שאם אני אצטרך לנהוג באחד עכשיו, אני אכבה את המנוע בפעם הראשונה שאני אצטרך לזנק בעליה. אולי אפילו בפעם השניה.
אבל בפעם השלישית אני כבר אתרגל שוב לתחושה של הקלאץ' ואז אני אמשיך לנהוג כרגיל, כמו שנהגתי קודם.

אם לפני 5 שנים לא היתה לך בעיה, פשוט תעשה מה שעשית לפני 5 שנים. אם זה עבד לך אז, סביר להניח שזה יעבוד גם עכשיו.

למעלה