טוב לדעת שיש עוד זוגות כמונו...
כולם כל הזמן שואלים אותנו אם אין בינינו הבדלי מנטליות גדולים מדי, עולים וילידי הארץ כאחד. אני דוקא תמיד הרגשתי שיש לי הבדלי מנטליות גדולים מדי עם רוב הבחורים הצברים שיצאתי איתם... דוקא עם ודים (בן זוגי) הרגשתי חיבור טוב מאוד מהרגע הראשון וההבדלים בינינו רק הפכו את הקשר למעניין יותר. הוא לא גדל כאן כמוך, אלא הגיע לכאן לפני ארבע שנים בגיל 30. אני מאוד נהנית גם מלהפגש עם החברים העולים שלו וחלקם הפכו להיות גם חברים קרובים שלי ולא נראה לי שהם מרגישים שאין על מה לדבר איתי כי ההבדלים המנטליים גדולים מדי. ולשאלתך, אנחנו מתחתנים בקיבוץ רמת רחל בירושלים ב-6.11, שזה עוד מעט ומתקרב בצעדי ענק מפחידים... אם לא תהיה כאן מלחמה (טפו טפו טפו) ההורים של ודים וכמה חברים שלו יגיעו מפטרבורג במיוחד לחתונה. אני מאוד מתרגשת מזה מאחר ואף פעם לא פגשתי את ההורים של ודים. אני צופה שהתקשורת בינינו תהיה בעייתית מאחר והם יודעים רק רוסית ואני לא חזקה בתחום הזה, בלשון המעטה (למדתי עכשיו איך אומרים בוקר טוב). אך אני מאמינה שתמיד אפשר להתגבר על הפערים, אם רוצים מספיק. לפי הפידבקים כאן בפורום גן האמנים הוא מקום מדהים. אני מקווה שהכל יסתדר עם הרבנות עד פברואר, ואם את צריכה טיפים נוספים, רק תשאלי! שיהיה גם לכם צום קל וגמר חתימה טובה! אני רצה להכין את הסעודה המפסקת (פילמני)... שרון.