אני לא התחרפנתי../images/Emo7.gif
אני מחורפנת מזמן
אני הולכת לראות את הדגם בכדי לאשר לך אותו.
ולגבי הברוקולי והכרובית. להרתיח את הכרובית ו/או הברוקולי (אחרי שהפרדת קודם לפרחים יפים ועדינים, להשאיר את המקל שלו, גם טעים וגם משמש למחזיק) משהו בסביבות 1/4 שעה ולבדוק מידי פעם עם מזלג את הרכות. (שלא יצא רק מידי כי זה יתפורר לך בידיים) לשטוף ולקרר ולסנן. לטרוף ביצה עם קצת פלפל לבן, מלח, טיפונת חרדל, טיפונת מיונז. לטבול את הבורוקלי, כרובית ולצפות בפירורי לחם עדין. לטגן בשמן חם (לא רותח) ומעט עמוק להפוך מידי פעם ובתיאבון ! (טיפ קטן, מי ששונא ספיגת שמן בדברים כאלה ממולץ לבזוק מעל הכרובית, ברוקולי, חציל וכו´ מעט קונפולור ואז לטבול בביצה ובפירורים. הקונפלור לא נותן לשמן להספג בירק)