חמתי התחרפנה

אורא

New member
חמתי התחרפנה ../images/Emo6.gif../images/Emo24.gif

החליטה על הבוקר לעשות לי בדיקת עירנות
מתקילה אותי במסרים ובמיילים, זה בסדר מרלן
אני עומדת במשימה בגבורה
 
אני לא התחרפנתי../images/Emo7.gif

אני מחורפנת מזמן
אני הולכת לראות את הדגם בכדי לאשר לך אותו.
ולגבי הברוקולי והכרובית. להרתיח את הכרובית ו/או הברוקולי (אחרי שהפרדת קודם לפרחים יפים ועדינים, להשאיר את המקל שלו, גם טעים וגם משמש למחזיק) משהו בסביבות 1/4 שעה ולבדוק מידי פעם עם מזלג את הרכות. (שלא יצא רק מידי כי זה יתפורר לך בידיים) לשטוף ולקרר ולסנן. לטרוף ביצה עם קצת פלפל לבן, מלח, טיפונת חרדל, טיפונת מיונז. לטבול את הבורוקלי, כרובית ולצפות בפירורי לחם עדין. לטגן בשמן חם (לא רותח) ומעט עמוק להפוך מידי פעם ובתיאבון ! (טיפ קטן, מי ששונא ספיגת שמן בדברים כאלה ממולץ לבזוק מעל הכרובית, ברוקולי, חציל וכו´ מעט קונפולור ואז לטבול בביצה ובפירורים. הקונפלור לא נותן לשמן להספג בירק)
 

אורא

New member
טוב טוב אז לא התחרפנת../images/Emo6.gif

תגידי יא קמצנית לא יכולת לשלוח סיר מוכן
את חייבת לתת לי לטרוח במטבח
טוב הדפסתי את ההוראות הכנה, אכין היום בערב חוות דעת והמלצות יינתנו בהקדם
 
למעלה