חמתי ואני טיילנו לנו היום

נופר30

New member
חמתי ואני טיילנו לנו היום

חיפשתי קצת בגדי הריון כשהיא ראתה מה המחירים היא החליטה לשלם חלק ( ושלא תבינו אין להם הרבה ) מייד אמרתי תודה ויצאתי מהחנות ( ולא המשכתי לחפש כי פחדתי שהיא תשלם על עוד משהו ) ואז היא פונה אלי ואומרת את יודעת בעזרת השם כשהילד יבוא אני אתרום יום בשבוע שבו תוכלי לעשות מה שאת רוצה והילד יוכל להיות אצלי ככה תוכלי להיפגש עם חברות ולא להיות לחוצה זהו סתם רציתי להגיד שיש גם חמות אחרות

Liat d

New member
איזה מקסימה ! אין לך מושג כמה

תעריכי את זה כשהתינוק יגיע ...

bell2002

New member
תהני מזה, את בטוח תזדקקי לזה.

אני מאוד מעריכה את זה שהיא זוכרת עד כמה ילד ראשון זה דבר מלחיץ.

ashlaya

New member
נפלא אבל.....

אל תצפי יותר מידי.... לא מסמן סיפרתי אין חמותי עם ים ההבטחות והצפיות פשוט קיבלי פיק ברכיים.... הן לא בטוח זוכרות מה זה תינוק

נופר30

New member
לא חושבת שהיא תקבל פיק ברכיים

כי חלק מהשיחה היה שהיום בגילה אין לה כוח לטפל בילד כל יום כל היום אבל היא תישמח שפעם בשבוע כדי שאני אתאוורר היא תיקח אותו אליה לכל היום חוץ מזה בשנתיים שאני מכירה אותה מעולם היא ביטלה דבר שהיא הבטיחה היא נוטה לא להבטיח דברים תמיד אומרת אם יתאפשר מה שאף פעם לא גורם לך לחשוב שהיא מבטיחה ולא מקיימת ( למרות שאני לא זוכרת משהו שהיא לא קיימה )

RORGAD

New member
שמחה מאד מאד בשבילך, ורציתי להגיד

לך שבטוח הרבה מאוד תלוי גם בך, עובדה לא רצית שהיא תשלם על הבגדים, ואת מעריכה גם את העובדה שהיא רוצה לבוא יום בשבוע אליך הביתה לטפל בתינוק שיוולד בעזרת השם ובשעה טובה, ואת תלכי לאן שאת רוצה, ובטח ובגלל שאת רואה את החצי כוס המלאה ראית הצעה כזו בחיוב, אבל יש כאלה, ואם תקראי בפורום את כל הכתוב תיווכחי במו עינייך שדבר כזה יכול להוציא אותן מדעתן, מה פתאום שהיא תתנחל אצלי כל שבוע בלי יוצא מהכלל, ובטח היא תחטט לי בארונות, ותחטט לי בכביסה, כי היא צריכה לדעת איזה תחתונים אני לובשת, וכולי, אז באמת קבלי ממני
מגיע לך את יודעת לפרגן, ולהתחשב וזה יפה ונפלא, תמשיכי כך.

נופר30

New member
למדתי מבעלי וגם מהחיים

כשמחפשים רע מוצאים רע שמחפשים טוב מוצאים טוב יש דברים שהיא ואני לא חושבות אותו הדבר אבל אנחנו מנסות להגיע אחת לקראת השניה מה שאני יודעת בודאות שהיא לא תיגע בכלום בבית כי ככה חינך אותה הבן שלה עוד לפני שהוא הכיר אותי והיא לא תעז וחוץ מזה אני מתכוונת שרוב הפעמים הילד/ה יהיה אצלה (כי אי אפשר לנטרל אותה לגמרי מהבית יום שלם אז שהוא יהיה שם ושהיא תטפל בו אצלה )

למעלה