חמתי חושבת שאני מיותרת

5שוש

New member
חמתי חושבת שאני מיותרת

סליחה מראש על הבלבול. תאמינו או לא אני לא יודעת במה להתחיל.חמותי בת 80 חושבת שאני לא צריכה לחיות. נתחיל בזה שהיא דורשת מבעלי כל יום אחרי העבודה להיתייצב אצלה. ועוד אומרת לי אם אני צריכה שהוא יעשה את העבודות בבית היא תשחרר אותו מוקדם. דבר שני דורשת פעם בשלושה להיות אצלי מיום חמיש עד ראשון לא משנה אם יש לי בעייה למרות שיש לי תינוקת בת שלושה חודשים. ואני מגיעה מהעבודה מאוחר. תאמינו זה רק חלק.

שבעלך יחליט לצד מי הוא.

מה זאת אומרת "דורשת שהוא יתייצב אצלה כל יום אחרי העבודה"?!?!?! "דורשת להתארח אצלך"? מה את, פנסיון חמישה כוכבים עם ג´קוזי? היא יכולה לדרוש מעכשיו עד מחרתיים. מי שמחליט אם להתייצב או לא הוא בעלך. ומי שמחליט אם לארח אנשים אצלך בבית (כן, וחמותך נחשבת ל"אנשים") זו את, בעלת הבית, בשיתוף מלא עם בן-זוגך. עם תינוקת בת שלושה חודשים אני בקושי הייתי מסוגלת שיבואו אלי לקפה ועוגה. שלא לדבר על אירוח לסופשבוע.

טלאפ

New member
מה בדיוק יש לילד של אמא לעשות שם?

כל יום כל יום? מה אין לו בית? אין לו אשה? אין לו ילדה קטנה? אני בטח דורכת לך על יבלות די כואבות אבל נראה לי שבעלך לא מבין מה הוא עושה. הוא זה שצריך להבין את השאלות ששאלתי אותך קודם. אחרי שמתחתנים סדרי העדיפויות קצת משתנות יכול להיות שחמתך מבקשת אבל בעלך צריך להבין שצריך לשים לזה סוף.

למעלה