חמ"ן אלקטרוניקה... חשוב!

Yula133

New member
חמ"ן אלקטרוניקה... חשוב!

האם מישהו יודע מה זה מודיעין לקטרוניקה ויכול לעזור לי? הייתי במבחני מיון ושם הסבירו לנו שאנחנו אחראים על הציוד של המודיעין, כנראה על הציוד הטכנולוגי. הקטע זה שבקושי הבנתי מה הם רוצים ממני... ממש לא הבנתי מה התפקיד עושה! עברתי את המבחני מיון ושבוע הבא אני הולכת לראיון האישי, עדיין לא קיבלתי מאנילה ואני לא בטוחה שזה מה שאני רוצה לעשות בצבא כי זה בערך כמו טכנאית.. מה שרציתי לשאול (וזה מאוד חשוב כי אני משתגעת פה...) זה שאם למישהו יש קצת מידע או מישהו שיודע מה התפקיד הזה עושה, אם הוא שווה, מעניין ואם כדאי להשמיך עם המסלול הזה שיענה לי!! גם אם יש לכם איזהשהו אתר או כל דבר אחר כדי להביא לי מידע אני אשמח לקבל! ועוד שאלה קטנטנה.. אם אני ממוינת לזה אני יכולה לבקש זימונים אחרים לדברים שבתוך מודיעין? כי אני רוצה להיות במודיעין, זה נראה לי מענין אבל במקצוע אחר.. תודה ! יעל.

test1231

New member
יעל

האם הזימונים שלך הם למסלול "תומך אלקטרויניקה" ? כי גם אני הייתי במחבנים וגם בראיון ... עכשיו אני מחכה לתחקיר הביטחוני.

Yula133

New member
כן, מסלול תומך אלקטרוניקה

כן, המסלול שלי הוא תומך אלקטרוניקה. הייתי במבחני מיון לפני שבוע וחצי ועברתי, ב22 לחודש יש לי ראיון אישי. אבל נראה לי שאני אבקש בראיון להבחן למשהו אחר במודיעין.. כי המסלול שבחנו אותי אליו בתוך אלקטרוניקה הוא מעין כמו טכנאית, וזה לא ממש נראה לי... מה שלך?

Yula133

New member
אוריתוש!!

כן אוריתוש!!! זאת אני, יעל :) הצבא הזה משגע את כולנו..

נוב 00

New member
אני יודע את המסלול של בנים לזה

בנים עושים טירונות 02 וא הולכים לקורס של איזה חודשיים בבה"ד 15 וא נכנסים לתפקיד

liranf

New member
רגע זה סיגמא לא???

נראה לי שאתם מדברים על פרוייקט סיגמא כי גם אני אותרתי לפרוייקט עברתי את הראיון האישי עשיתי טירונות ושבוע הבא יש לי תחקיר בטחוני. אז בקשר לסיגמא שמעתי שעובדים בסביבה שהיא חלומם של רבים בענף ההיי טק ובלה בלה בלה. אבל לרוע המזל בגלל שזה תפקיד בעל סיווג בטחוני אין אפשרות לדעת מה הולך שם ואת זה נדע רק ביום גיוסינו....

למעלה