חן אלקובי

חן אלקובי

ביום שלישי הבא, 2 בספטמבר, תיערך ישיבת הטיעונים לעונש במשפטו של חן אלקובי. הישיבה תיפתח בשעה 8:30 בבוקר בבית המשפט המחוזי בחיפה. המעוניינים להשתתף במשמרת מחאה מול בית המשפט, מוזמנים ליצור קשר אתי. נורה

transman

New member
שלטים רבותי, שלטים

פתח תקוה? שישי? מוצ"ש? סרט וידאו או DVD במקביל?

אני מתנדב

אני רוצה רעיונות, ואם יש סיכוי למשהו באנגלית, זה אפילו עוד יותר טוב:) אני יכול להכין את זה על אותו סוג קרטונים שהבאתי בפעם הקודמת, ואני מביא גם את החברה שלי:)

transman

New member
הגעה למקום משמרת המחאה

כל מי שיגיע עם רכב מוזמן לשרשר בהמשך, ולהציע שעת יציאה, מיקום ומספר מקומות. כמו כן: בית המשפט נמצא בשדרות פלי"ם 12. זה בעיר התחתית ליד הנמל (כך הבנתי מהמפה). למגיעים ברכב: נוסעים בכביש מס' 2 עד חיפה וממשיכים איתו בתוך חיפה. פונים ימינה לרחוב "דוברין נחום" (שנמצא אחרי "עין דור", "הבנקים", "סמטת עזה" ועוד שתי סמטאות קטנטנות), ומיד שמאלה. ממשיכים 200 מטר אחרי הפניה. (הנתונים באדיבות וואלה מפות). קחו בחשבון לפחות שעה וחצי נסיעה. למגיעים באוטובוס: קחו בחשבון שעה וחצי נסיעה לפחות מתל אביב לחיפה, שעתיים לפחות ב-940 מירושליים לחיפה, או 3 שעות ב-947 קחו עוד כ-20 דקות מהתחנה המרכזית לבית המשפט. באוטובוס קו 102, בשעות 8:04, 8:20, 8:28 לדוגמה. מרכז מידע אגד - 03-6948888 או *2020 מסלקום, אורנג' ומירס. www.egged.co.il מרכז מידע אגד מקומי: 04-8549131 למגיעים ברכבת מתל-אביב: קחו בחשבון כשעה נסיעה, כעשר דקות יותר, אם הרכבת אינה ישירה. יוצאים בשעות 7:21, 7:40, 8:04 למשל, מתחנת רכבת מרכז למשל, ומגיעים: א) לתחנת בת גלים הסמוכה לתחנה המרכזית, ומשם בקו 102, ב) לתחנת חיפה-מרכז, ומשם במונית, ברגל, (ויתכן שבקו 102, אינני בטוח). www.israrail.org.il מודיעין: 5770* ,03-5774000 וכל מי שיש לה או לו תיקון או מידע נוסף מוזמן להוסיף!

2 בספטמבר ב8:30 בבוקר ../images/Emo46.gif

כאילו - זו מזימה ? היום הראשון לשנת הלימודים??? לוודא שהורים לא יוכלו להגיע?

אממ

יכול להיות שאני טועה, אבל ממה שאני מבין מהאחיות שלי הלימודים מתחילים כבר ביום ראשון הקרוב, כלומר, זה יהיה היום השלישי. והיום השלישי זה הרבה פחות מלחיץ:)

אז...

האחיות שלך כנראה כבר הולכות לביה"ס... שלושת הגמדים שלי - עדיין ילדי גן - הנפתח ב- 2 לספטמבר...
(אבל - זה יעבור להם תוך שנה-שנתיים...)

אממ

במפגש בירושלים מישהי דיברה על זה שהם יארגנו הסעה מירושלים או מת"א, לדעתי שווה שתתקשרו לבית הפתוח ותשאלו..

syphilis

New member
הסעות מירושלים

מתארגנות רכבים פרטיים. אפשר לפנות אלי למייל: [email protected]. רק קחו בחשבון שבטח נצא בשעות לא אנושיות...

ניבי נ

New member
מצחיק...

לגלות כאן פתאום אימייל שמוכר לי מתקופה אחרת לגמרי...

transman

New member
השרשור המקביל

כיון שנושאנו תאומים, על מנת שלא נתפספס, הנה השרשור המקביל בגוגי.

למעלה