חן אני מעביר לך אנרגיות פורמיסטיות

חן אני מעביר לך אנרגיות פורמיסטיות

שתקבל לי 800 בפסיכומטרי "מה רק 800 למה לא מאה"

RevitallicA

New member
חח...../images/Emo70.gif../images/Emo6.gif

כולנו מחזיקים לחנו'ש אצבעות
וגם לכל אלה שנבחנים איתו

יאפה

New member
סוף כל סוף...

טוב סיימנו עם הפסיכומטרי-אחד הסיטוים של כל תלמיד תיכון בארץ...מבחן פסיכומטרי היה יותר ל מהמבחנים בקידום חוץ מהפרקים המילוליים......בניגוד לציפיות של המדריכה שלנו הידועה בכינוייה "קידומי" ! עצה: אל תקחו קרוס בקידום-רק תקנו את הספרים:) תזכרו "זעיר אנפין"=קנה מידה מוקטן:) אם אתם כבר לוקחים קורס שווה לקחת אותו עם אנשים מצחיקים-אחרת תשתגעו..:) ולסיום ההודעה הארוכה ביותר שאי פעם כתבתי בפורום (דיק) 3 באירועים החשובים ביותר בלימודי בקורס "קידום" במקווה:) 1. האמבוש על עידן-הפסקה סיוטו הגדול ביותר של עידן - 8-9 ילדים רודדפים אחריו ולאחר התחבאות קלה בשירותים - רודפים אחריו על לקיוסק... ועושים עליו ערימה. 2. נאור מסביר למדריחה מה זה אומר שאני ממן לא את הקורס:" הוא יעני מביא באמא שלי ומשלם לה על זה - ואז עם הכסף היא משלמת על הקורס יענו..." קידומי לא מתאפקת ומתפקעת מצחוק... 3.השוארמה אחרי המבחן-אחד הטובים:) תודה על ההקשבה...ואני לא יכתוב יותר הודעות כאלה ארוכות(דיק).

יאפה

New member
מצטער שכתבתי כמו דיסלקט

פשוט אני אחרי המבחן ושווארמה...

Snooofkin

New member
גם אני רוצה 800.... :)

זהו אין מה לעשות יותר בימי שלישי, כל מי שהיה בקורס של הפסיכומטרי נשאר מחוסר חיים בימי שלישי. היה נחמד בשלושה חודשים האלה, היו שיעורים מצחיקים. השיעור בפורים היה כיף, כולם באו עם כובעים מוזרים כאלה. כמובן שיש את המדריכה שלנו, שחוץ מזה שלא נתנו לה לדבר חצי מהקורס למדנו די הרבה. קידומי השרישה בנו ערכים חשובים...איפה עוד היינו לומדים להצרין משפטים... ועוד משהו שלמדתי בקורס: לאכול את הבאגט מהקיוסק לפני השיעור, אחרת צריך לאכול לקידומי בשיעור ואז יש אנשים כמו בירון וברוך שאומרים לך: עוד פעם אתה והבאגט שלך, וגם צריך לצאת לשטוף את הידיים כשהיא מסבירה חומר ואין במה לנגב אחר כך...בעע.. הנה...יום שלישי אחה"צ...מה אני אעשה עכשיו!

the eye2001

New member
אחחחח....!

הסיוט הסתיים... האמת היה נחמד מאוד חוץ מפרק אחד במתמטיקה שהיה ככה.... רסמי מה נעשה בימי שלישי עכשיו בלי אחותי קידומי .... היה כיף בשעורים היה צחוקים...:) ורן דיר באלאק אם אני רואה אותך עוד פעם אחת עם באגט באמצע שעורים....!!...:) קידומי אנחנו נתגעגע....:)

NiGa

New member
קדימה דיק!

פרקת מתחים אחרי הפסיכומטרי? השארת כזה שיירות של בנות גמורות בצידי הדרך מבר אילן ועד קב"ג? חחחח קדימה שאין לך פסיכומטרי יותר זה אומר שעד הבגרות בביולוגיה אתה לא תלמד הרבה ואז שלי לא יהיה מתמטיקה ואתה לא תפרוק מתחים ניפגש וניסע לסינמה סיטי ונגיד ניר

למעלה