חן אתה בא להופעה בבאר שבע? עוד חודש...אני צריך לבדוק אם אני יכול.
E exit_from_here New member 26/12/02 #1 חן אתה בא להופעה בבאר שבע? עוד חודש...אני צריך לבדוק אם אני יכול.
M MiStEr G u I t A r New member 27/12/02 #2 אני מאוד רוצה לבוא.... תבדוק עם אתה יכול..., עם כן.., תגיד לי נדבר ועם אתה רוצה ניפגש ונהיה ביחד או משו כי אין לי בדיוק עם מי להיות שם...
אני מאוד רוצה לבוא.... תבדוק עם אתה יכול..., עם כן.., תגיד לי נדבר ועם אתה רוצה ניפגש ונהיה ביחד או משו כי אין לי בדיוק עם מי להיות שם...
E exit_from_here New member 27/12/02 #3 אני רוצה אבל יש לי בעיה בחזור שאין לי אוטובוס לחזור איתו ובשביל זה צריך לסחוב נהג איתי... איפה ההופעה בכלל?כמה כרטיס?יש הגבלת גיל<?
אני רוצה אבל יש לי בעיה בחזור שאין לי אוטובוס לחזור איתו ובשביל זה צריך לסחוב נהג איתי... איפה ההופעה בכלל?כמה כרטיס?יש הגבלת גיל<?
M MiStEr G u I t A r New member 27/12/02 #4 אני לא חושב שיש הגבלת גיל... אבל.., יש לי אח בב"ש, ואני חושב שאני יישן אצלו בלילה של ההופעה... אז ככה שעם תרצה תוכל לבוא איתי.., אבל בעיה אחת.., שיש בית ספר למחרת.. וההופעה היא במועדון הברקה...
אני לא חושב שיש הגבלת גיל... אבל.., יש לי אח בב"ש, ואני חושב שאני יישן אצלו בלילה של ההופעה... אז ככה שעם תרצה תוכל לבוא איתי.., אבל בעיה אחת.., שיש בית ספר למחרת.. וההופעה היא במועדון הברקה...
E exit_from_here New member 27/12/02 #5 לא חושב ההורים שלי לא יתנו לי לישון אצל מישהו שאנלא מכיר וגם הם לא ירצו שאני אפסיד לימודים/-;
B b a r y New member 30/12/02 #7 שאלה לגבי ההופעה בבאר שבע חש לכם מושג אם שייגעצ הולכים לחמם את מוניקה בבאר שבע?