חן-- יש לי משהו בשבילך...

SlamminDino

New member
חן-- יש לי משהו בשבילך...

אולי תוכל להוסיף זאת לרשימת המאמרים: Please Do... היא אמרה לי תראה.... החיים די קלים, נשכור לנו חדר בדרום ת"א ונחיה כמו גדולים. ונחיה--- מדקה לדקה, נמצא עבודה זמנית לא רצינית וגם נחתום בלשכה. אולי גם תמצא--איזה נושא לכתיבה. לא משהו עמוק, משהו מתוק--סיפור אהבה. עם המון מטאפורות, עם המון דימויים. הגיבור יהיה שיכור –כמו שאתה בחייםת שאתה בחיים. שיכור אבל עדיין אוהבת אותך,זה המסר של הבית הראשון של מכה אפורה מאת מוניקה סקס. השיר העברי היחיד שיש לו הכבוד להיות ברשימת הלהיטים של דינו!! ניסו חבריי לשכנעני לשים עוד מספר שירים. הם אמרו מופע הארנבות של דוקטור קספר אבל זה נשמע כמו איזה פדופיל. (הה הההה) אני לא יכחיש שטעמי הוא לא בעבריים הריי זה ברור. אך אין זה אומר שאין בעבריים מן הטובים. יש הרבה מן הטובים למען האמת ואחד מהם הוא השיר הזה. השיר הזה הוא סיפור של זוג. בשיר יש שניי בתים ופזמון שחוזר על עצמו שעדיין לא רשמתי פה. הסיפור הזה מעניין כי הוא לא סיפור בהמשכים אלא סיפור מנקודות מבט שונות. זה מתחיל יפה. אולי שורות עידוד מבת הזוג. יהיה בסדר, שמע נמצא לנו דירה נחיה כמו גדולים!!! זה מה שתמיד רצינו. עזוב אותך בעיות- נסתדר ככה בדרום ת"א, נמצא את העבודה שלנו ואתה תכתוב על משהו—תמכור ונהיה בסדר גמור. הפזמון שחוזר על עצמו לאחר שניי הבתים הוא : יש כאב יפה שעובר מהר שאני רוצה לא להיזכר --- איך אני עמדתי שם איך אני אמרתי לך.. ככה את יפה זה מה שאת צריכה, זה מה שאני רוצה, וככה זה יהיה. לא ברור כרגע מה הכאב שלו והוא מנסה להסביר אותו. משפט שהוא אמר לה... זאת מעין פקודה מסויימת. או החלטה שלו שהוא מנסה לכפות עליה. למה הוא מזכיר את זה עכשיו? השיר מתחיל להיעשות עצוב בפזמון החוזר. משהו לא בסדר איתו ואולי מצבו הביא את מילות העידוד היפות מזוגתו שאיתו. הבית השני מתחיל.... זה קרה בסתיו של השנה שעברה הוא יורד כמו "מכה אפורה" על העיר אני זוכר שאמרה.. אני זוכר ... איך הכל התפורר אולי את זוכרת מה את אומרת מה את אומרת עכשיו אולי גם אמצע איזה נושא לכתיבה לא משהו חשוב משהו עצוב סיפור אהבה בלי מטאפורות בלי דימויים הגיבור יהיה שיכור כמו שאני בחיים , שאני בחיים – שאני בחיים. וממשיך.. יש כאב יפה שעובר מהר שאני לא רוצה להיזכר איך אני עמדתי שם איך אני אמרתי לך... ככה את יפה זה מה שאת צריכה זה מה שאני רוצה, וככה זה יהיה. ככה את יפה זה מה שאת צריכה—זה מה שאני רוצה, וככה זה יהיה. ווהו!! שימו לב מה היה לנו פה. הבית הראשון היה בולשיט !!!!!!! זה מה שבאמת קרה. עזבי אותך האמת הנחמדה הזאת מהבית הראשון. חיים קלים והכל יהיה בסדר כמו שתמיד מסתיים בסיפור. לא, זה החיים האמיתיים פה!!! הוא מספר את זה מהצד שלו. אני לא חושב שהוא אופטימי כמוה. " אני זוכר איך הכל התפורר" וזה קרה בסתיו של השנה שעברה. מאז הוא רק נפל. מאז מה? נוכל רק לנחש. אולי הוא מתכוון לחיים עם בת זוגתו להיום. היא מנסה להמשיך את זה ולראות את הדברים הטובים בעוד הוא מרגיש שעולמו נפל עליו. הוא מתאר את זה כמכה אפורה!!! ממש גרוע. זאת לא חייבת להיות הסיבה. אולי הם ביחד כבר שנים וקרה משהו. שניי הבתים האלה מהווים ניגוד גמור אחד לשני!! אם הראשון יש בו תקוות השני דואג להשמיד אותם. ממש בכוונה גם—באותה דרך. כל דבר טוב שהיה נדחה. אותם חיים – שתיי אנשים, שתיי הסתכלויות שונות על המצב הקיים. נראה שלאיש היו צפיות אחרות וחלומות אחרים וכשהוא רואה אותם מתנפצים הוא מגיב בצורה כזאת. האשה מגיבה בצורה אחרת—הצורה הפחות דרסטית, הרבה פחות. אנחנו מנסים למצוא את הסיבה לזה. מה קרה שמה. אולי הפזמון יעזור לנו. יש כאב יפה שעובר מהר שאני רוצה לא להיזכר... במה? איך אני עמדתי שם איך אני אמרתי לה... ככה את יפה, זה מה שאת צריכה, זה מה שאני רוצה וככה זה יהיה. תקני אותי אם אני טועה אבל זה נראה כמו הצעה לחיים משותפים. אם בחתונה או אם בלי החתונה הרשמית. היה ביניהם משהו. עכשיו הוא מצטער על זה. הוא לא רוצה להיזכר בזה כבר. או שיש אפשרות נוספת שכשם שהוא אומר לה מה טוב בשבילה היא אומרת לו מה טוב בשבילו. הוא מבין שטעה. כל אחד צריך להיות אחראי על שלו. מה שמיוחד בשיר הוא תיאור מצב שונה כל כך מאנשים שקרובים אחד לשני. לאנשים יש צפיות מסוימות ולא משנה לפעמים כמה קרובים אנשים, עדיין החלומות שונים ויכולים להיות בהרבה שונים. לשיר אין סיום בעצם. יש בו מעין הבנה שהיה משהו לא בסדר איפשהו. אפשר להסביר את זה בדרכים שונות. כל אחד והפירוש שלו או שלה למה שבאמת התרחש שמה. בסופו של דבר נשאל את עצמנו מי צודק? מהי המציאות האמיתית? כל עוד הם ממשיכים ככה יהיו שניי מציאויות שונות. תהיה אחת מאושרת בשלה. ויהיה אחד עצוב. אין יותר צודק או פחות צודק. כל אחד קובע את עולמו וההחלטות הגורליות הם מה שבאים מבפנים. מחליט להתמודד בצורה מסויימת—ככה ייראה עולמנו. ועולמו של כל אחד שונה אז לא צריך לטוס לחלל או להגיע למעמקיי המים בשביל לראות עולמות שונים. אולי דווקא כן כי העולמות החבויים בתוכנו הם הכי קשים לחדירה מצד אדם אחר!! העולם בו אנחנו חיים משתנה מכל יצור חי וביחד עם ההתקדמות והשינויים הכלליים זה הולך להיות מסע מעניין! אוקיי, פה זה כבר נגמר. אני לא יודע אם זה הפירוש המקובל אבל חשבתי שאולי תרצה פרשנות מעניינת ואופטימית לגביי השיר מכה אפורה של מוניקה סקס. כתבתי את זה פעם וזה נשאר לי על המחשב So i thought-- Why wont i send this to Chen from the Forum... נשמע כמו רעיון טוב, נכון? תיהנה ואני מקווה לראות את זה ברשימת המאמרים תחת קטגוריית דעה אישית או מה שרק תבחר... בברכה דינו מפורום בייסבול

SlamminDino

New member
ולמען שרשור ההיכרות...

כבר אי אפשר להוסיף הודעות לשרשור שמופיע בטאג ליין אז הנה אני בכל מקרה.. מכיוון שאין לי זיקה מיוחדת למנורות אלך למשהו קרוב יותר לליבי
שם: דינו
כיתה: אני בבית, אני נשאר בבית ולא רק בספורט אלא בהכל... ( אני מודה-- זה לא אני אמרתי ראשון...) ולמען תשובה רשמית יותר-- לפניי צבא!!
מקום מגורים: פרדס חנה ( בלי כרכור..)
מגמה: בוגר קורס תקשורת מהמקצועיים במדינה שכלל הכנת סרט ללא ציוד או הכשרה מקצועית What So Ever.
תחביבים: אוהב מאוד ספורט, במיוחד בייסבול, כדורסל, פוטבול אמריקאי טניס וכל מה שלא מערב 22 שחקנים ו 90 דקות שיכולות להסתיים בשוויון!! חוץ מספורט אני אוהב לגלות עולם באמצעות מפות, הסטוריה היא נושא חשוב מאוד באידיאולוגיה הדינוזאורית שלי ואני אוהב לחקור עברו של המין שהשתלט על הדינוזאורים בעולם... ( אל תתפסו אותי על המילה-- אני לא באמת דינוזאור). מאוד מעריך מוזיקה טובה ויוצרים מקוריים.. ( כמו מוניקה סקס כאמור) כמו כן-- אם יש סרט טוב אני אשב וייהנה. ( אם כי איני מרבה בצפייה בסרטים כי הרבה מהם הוליוודיים מדיי וכבר לא אמינים).
סוג של מוזיקה אהוב: אין סוג ספציפי שאני ממש אוהב אבל שריל קרואו טובה ואם יש משהו שאני ממש לא אוהב בפופ המעודכן לימינו, הוא שכל הזמרות והזמרים חושבים שהם אייקונים חמים וחייבים להתפשט או לעשות קליפים לא לעניין רק בשביל לערבל את החושים ושלא נשמע את השירים שרק יורדים באיכותם עם השנים.
אייסיקיו: 205000636 או ב AOL : DinoSharif
כל פרט נוסף: Happy you asked... אני מנהל פורום בייסבול ואף אחד לא בא לשתות איתי בירה שמה.... אם מישהו רוצה לבוא, לשאול שאלות לגביי המשחק או סתם להגיד שלום-- זה ישמח אותי מאוד. תהיו שמחים ושבוע טוב
דינו

בקיצור אתה שונא כדורגל!!../images/Emo168.gif

חי חי.., גם אני ממש שונא כדורגל.., אני מת על כדורסל...

i c y

New member
גמני שונאת כדורגל...../images/Emo86.gif../images/Emo128.gif ../images/Emo42.gif

כדורסל רולז!!!

SlamminDino

New member
כן, גם אני שונא כדורגל...

אני יודע שכבר אמרתי אבל אם כבר אתם מדברים על זה בפומבי-- Put me on the List. האמת היא שזה ספורט בסדר שמסתכלים על משחק ברמה הגבוהה ביותר אבל יש יותר מדי משחקים שרואים שתי קבוצות שמלבד לכסח אחד את השני עם פאולים ויריקות אין שום דבר!! המשחק בין בית"ר ירושלים למכבי חיפה הוא עוד משחק לרזומה של הליגה הישראלית שלפעמים נדמה לנו יוצאת מהאנונימיות אך בעזרת משחקים כאלה נשארת שמה...

the king 25983

New member
יפה מאוד../images/Emo70.gif../images/Emo103.gif

לא אכפת לך שאני אראה את זה קצת לחברים שלי, נכון?

the king 25983

New member
באמת../images/Emo35.gif../images/Emo103.gif

אתה רוצה שאני אתחיל למנות אותם
ויש לי חברים גם מחוץ לבי"ס (מן הסתם). חוץ מזה... למה בכלל אני מתחייס להודעה הזאת שלך

the king 25983

New member
גם נראה ככה אבל לך תדע אצלו...../images/Emo4.gif

מה עם אימוץ האייקונים? למה אף-אחד חוץ ממני לא משתמש בזה

צודק ., מעכשיו אני ישתמש.. ../images/Emo168.gif

יאללה בואו נשץמש בזה עכשיו כולם...

i c y

New member
אני משתמשת באייקוני../images/Emo26.gif../images/Emo42.gif

ולא רק בפורום הזה!

i c y

New member