חן תעזרי לי . . . קראתי בעיתון שמאיה עובדת על דיסק חדש האם זה נכון?
מ מ א ו ר 2006 New member 19/10/06 #1 חן תעזרי לי . . . קראתי בעיתון שמאיה עובדת על דיסק חדש האם זה נכון?
U urimz5 New member 20/10/06 #2 עדי אשכנזי תעשי לי ילד!!!! דחוףףףףףףף!!!!!!! הייתי עושה אותה מאושרת...
N nitzangro2 New member 20/10/06 #3 גם לייייייייי!! איזה קורעת היא יאוו אני מתה עלייהה.. הכי חמודה בארץץץץץץץץץץ
י ירדנוש חולה על מאיה New member 20/10/06 #4 חחח כפרעלליה ../images/Emo47.gif אבל ניצן איך היא תעשהה לךך ילד?!?!?!?! חעחעחעחעחעחע D: לסבית אחתת חעחע סתאאם
חחח כפרעלליה ../images/Emo47.gif אבל ניצן איך היא תעשהה לךך ילד?!?!?!?! חעחעחעחעחעחע D: לסבית אחתת חעחע סתאאם
U urimz5 New member 20/10/06 #5 ניצצצצצצצצצצצצצצצצצצ` תעשי לי ילדדדדדד!!! מממ..הייתי עושה אותך מאושרת..
N nitzangro2 New member 20/10/06 #6 יאללה אורי בוא אני מחכה לך.. בשביל עדי אשכנזי ועוד כמה אני יהיה לסבית... חחחחחחחחחח.. סתם אבל היא הכי מצחיקה שיש.... כולי צוחקת שהיא מוציאה מילה מהפה...חחח נסחפתי עם החחחחחחחחח\=
יאללה אורי בוא אני מחכה לך.. בשביל עדי אשכנזי ועוד כמה אני יהיה לסבית... חחחחחחחחחח.. סתם אבל היא הכי מצחיקה שיש.... כולי צוחקת שהיא מוציאה מילה מהפה...חחח נסחפתי עם החחחחחחחחח\=