חן תראה את התוכנית שלך נופלת..

siberwolf

New member
חן תראה את התוכנית שלך נופלת..

היום יום שני בשעה 3:50 נשלחה ההכרזה הראשמית שנפתחה מלחמה בין הפדרציה המשולבת ntion of domination נגד הברית הנייטלית של פארוק למרות משקל הכוחות הלא הוגן(לניישן 70 אלף אנשים לנו רק 10 אלף) הוחלט ההחלטה לפתוח במלחמה הוחלטה פה אחד נקבע בין מפקדי שתי הצדדים גם מצד מפקדי הניישן(שוהם סויסה ולירן כהן) וגם מצד מפקדי הברית הנייטרלית (פארוק גונזלס ואנוכי לירן בינדר) שזאת הולכת להיות מלחמת חורמה עד שברית אחת תכרע על בירכיה ותעלם לעד לעת עתה אין אני יכול למסור פרטים נוספים על מהלך המלחמה אשתדל לדווח כמיטב יכולתי במקרה שננצח נעבור להילחם בחזית גינדיס כנגד הניישן שמתכוונת לתקוף שם את האיחוד בתאריך 1.7 ובמקרה שנפסיד החלשנו את הניישן ונעשה כמיטב יכולתינו לעזור לאיחוד אשמח במקרה שאחד ממנהלי האיחוד יצור איתי קשר לפרטים liran binder בסקייפ

siberwolf

New member
העיקרון של מה שאמרתי הוא

התוכנית שלו נפלה הוא רצה כשהשרת יתאפס לתקוף אותו עם ntion of domination כי בשרת החדש אין לכם יתרון של כוח אבל להם יש יתרון של כמות לפני שהוא יספיק לעשות את זה אנחנו תקפנו את הברית שלו(אני מדבר על שני משחקים שונים לגמרי) ויש מלחמה במשחק שלנו ובראשון לשביעי המלחמה גם תעבור לגינדיס במקרה שהם עדיין יעזו לדבוק בתוכנית שלהם מבחינתכם אתם יצאתם מנצחים משני הצדדים אם ניצחנו הכל יהיה רגיל ואם נפסיד גילינו לכם את התוכנית אתם תהיו מוכנים והnation יבואו חלשים

lidor747

New member
לא מסובך

הברנש משחק במשחק רשת אחר לגמרי, ברגע שגינדיס מתאפס האוייבים שלו במשחק ההוא יעברו לגינדיס

siberwolf

New member
לי? למה

אם כבר להם יש הפרעה נפשית...אני אמרתי את זה ואני יכול להביא לך הוכחות בפרטי אם זה חשוב לך

hen1xc

New member
אין לי מושג מה אתה רוצה ממני

אבל לך לרופא שנתן לך את הכדורים ותבקש שיחליף לך למשהו יותר טוב.. כל מה שנותר להגיד לך זה רפואה שלמה

למעלה