חן 1 בקשתי עם תחלי לשנות כינוי זה מבלבל אנשים

חן111111

New member
חן 1 בקשתי עם תחלי לשנות כינוי זה מבלבל אנשים

ופונים אלי אנשים

ella59

New member
בוקר טוב חן1- חמודה את לא חייבת לעזור..למה???

פשוט אולי אחת מכן תחליט לשנות את השם וזה הכל.. חן 1 אני לא חושבת שחן 11111 ביקשה שתעזרי רק לשנות את השם למה כתבת ..לא אכתוב כאן יותר...על תעזבי אולי רק תקבעו בינכן מי תחליף את השם.. ואז זה לא יבלבל אף אחד. .
שיהיה לכולם שבת שלום יום נעים והכי חשוב לא לשכוח לחייך כי החיים יפים הם..
והפורום הזה מיועד לכולם..כך ששששששששששש הכינוי באמת לא ממש חשוב אלא הנתינה מהלב והרצון לעזור לכולם.. חן 1 על תעזבי את מוזמנת להישאר רק תקבעו מי מכן מחליפה שם.. בוקר טוב ישראל לכל חברי הפורום

נועית10

New member
../images/Emo41.gif זה קצת בעיה לבקש ממישהו להחליף ניק

מכיוון שסביר להניח שחן1 גולשת בעוד פורומים כולל אצלנו בלמען הקהילה והגולשים מכירים אותה בניק חן1 ואי אפשר לבקש ממנה שמחר תתחיל לידע את כל הפורומים שהחליפה ניק, זה קצת לא פייר. חן1111 +חן1 המלצה שלי לשתיכן במידה ומתבלבלים תפנו את מי ששלח לכן מסר לשניה, לחן הנכונה, זה בול לכתוב שורה אחת במסר. אי אפשר לבקש מאנשים להחליף ניקים כי הניקים שלהם דומים לשלך כי ברגע שתפוז שידרג את המערכת,המערכת בתפוז לא מאפשרת לפתוח מספר ניקים על אותו אימל ולכן זה גם צריך לפתוח אימל חדש וזה קצת יותר מורכב. מקווה שתקחו הכל ברוח טובה ושתהיה לכן אחלה שבת.

יובל2

New member
אף אחד לא צריך להחליף ניק

כל אחד מאיתנו גולש בעוד פורומים ומין הסתם מכירים אותנו בניק X , זה לא פייר לבקש להחליף ניק גם אם הוא מאוד דומה. חוצמיזה,,,, חן 1 פתחה את הניק בשנת 2001 לאומת חן 1111 שפתחה ב-2006 ככה שאם כבר מחליפים אז חן 1111 צריכה להחליף ולא להיפך...אבל שוב,,,זה לא פייר מצד אף אחד לבקש להחליף, וזה טבעי שיהיה ניקים דומים פה ושם.

נועית10

New member
ודרך אגב...לגבי מס' ניקים

גולשים שפותחים מספר ניקים בו זמנית עלולים להחסם למערכת, אז לא מציעה לכם לפתוח מס' ניקים תשארו בניק הנוכחי.

נועית אם מוסיפים רק ניק אחד - לא נחסמים.

לא כזה סיפור, למי שמתקשה להוסיף ניק, אני מוכנה לעזור לו/לה.

למעלה