מה קרה לאיש ולאגדה חן ???חן
האם מתוכננת תחנת רכבת בלה גרדיה ואם לא למה ?
לא נראה לי, המרחק קרוב מדימה קרה לאיש ולאגדה חן ???
זה לא בצחוק הבן אדם ממוחה ברכבות אני לא יודע איזה קשר לרגבות יש לו אבל אני שאבא שלי עובד בדן לא מבין כלום באוטובוסים
אני חושב על ימי חמישי בערבלא נראה לי, המרחק קרוב מדי
הצעתי, להמשיך את אחד הרציפים של תחנת ההגנה לגשר לה גרדיה, שלחתי הצעה לרכבת ישראל לפני שנה והעשה זאת שוב בקרוב, הסוגיה שמטרידה אותי, קשורה להעלאת אופניים לרכבת, בזמן המנכ"ל הקודם עוזני, העלתי את הסוגיה בפגישה עם דובר הרכבת במסגרת פגישה עם עמותת ת"א בשביל אופניים, טענתם היתה שזה יהיה רלוונתי עם הגעת רכבות הקומותיים (עדיין לא יצא לי להיות בתוך רכבת כזו).
עד כמה שאני יודע...אני חושב על ימי חמישי בערב
יש לי מנוי למכבי ת"א בכדורסל ואני הולך בימי חמישי בערב למשחקים הבעיה שאני נאלץ ללכת לישוןאצל חברים באזור לקום ב6 ולקחת את האוטובוס של 6:15 כדי להספיק להיות בבית ספר שלי ברחובות עד 7:40 ועם הרכבת בעיה זאת תפטר
אני צריך רכבת בערבעד כמה שאני יודע...
יש תוכנית להקים תחנה בגשר יצחק שדה. התחנה תוכל לשרת גם את הנוסעים ליד אליהו. לא הגיוני שיעשו גשר בלה גרדיה שממש קרוב לתחנת ההגנה, שכבר נמצאת בשלבי בנייה אחרונים ותפתח במשך הקיץ. אגב, לפי התוכנית היא כבר היתה צריכה להפתח בנובמבר 2001... פתיחת התחנה תפתור, לפחות חלקית, את הבעיה שלך... גם במצב הנוכחי, אתה יכול לקחת את הרכבת של 6.47 מתחנת השלום ולהגיע לרחובות ב-7.17.
לא כתבת איפה החברים שלך...אני צריך רכבת בערב
בחמישי בלילה תקראי שוב ותביני שאני הולך לישון אצל חברים לא באזור יד אליהו אלה במועצה מקומית אזור ואין מצב שאני אתפוס את הרכבת של 23:00 כי עד שאני אגיע לשם !!!!!!!
אה.... כן כתבת...אני צריך רכבת בערב
בחמישי בלילה תקראי שוב ותביני שאני הולך לישון אצל חברים לא באזור יד אליהו אלה במועצה מקומית אזור ואין מצב שאני אתפוס את הרכבת של 23:00 כי עד שאני אגיע לשם !!!!!!!
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.