חן!

חחחח עליאק.. ../images/Emo9.gif ../images/Emo168.gif

מזה פה קבוצת תמיכה?!

../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif ../images/Emo168.gif

מצטער
אבל אני מכיר אותך

שמיקי

New member
הייי.. אני לא כתבתי את זה....

בטח השארתי ת'משתמש דולק.... סמיון????? נופר??? (רק לכם יש מניעים לכתוב שאני כותבת את חן המממ המממ)

rainbowgirl

New member
גם אני אוהבת אותך../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

תעשה לי גדוד! ושבט'! והנהגה!!!

אובלינה

New member
אתם יודעים מה../images/Emo35.gif../images/Emo6.gif../images/Emo136.gif../images/Emo23.gif../images/Emo184.gif

אז גמאני. סתאם בשביל הקטע.

ואני לא כתבתי את זה!!!

וואי מה הולך עם המחשבים האלה... עזבו, בלאגן ענק... חן, םא אתה רוצה אני אסביר לך באופן פרטי...

melul

New member
שירים באנגלית

למוניקה יש הרבה שירים באנגלית מתקופת ניו יורק. אני לא יודעת לאיזה שניים את מתכוונת אבל אני משערת שלאלה שיהלי עושה בהופעה שלו, נכון? קוראים להם- "SPINE" ו-"SUM OF SOMETHING". מיותר לציין שאף אחד מהם לא יצא בדיסק, אבל מי יודע, אולי מתישהו...

תודה../images/Emo8.gif../images/Emo9.gif../images/Emo121.gif

ד"א חיפשתי בקאזה והיה כתוב שמי ששר את זה, זה:Machine head אז..זה, זה?

melul

New member
אממ...

אני ממש לא יודעת מה יש בקאזה כי אני אף פעם לא מורידה שירים... אבל זה בהחלט לא של machine Head זה שיר מקורי של מוניקה מניו יורק.

melul

New member
שמות של שירים

אני לא יודעת את השמות של כל השירים בגלל שהם אף פעם לא מנגנים אותם (חוץ מ-sum of something ו spine)... לעיתים ממש רחוקות יוצא לשמוע שירים אחרים מתקופת ניו יורק, למשל כשיהלי התארח בהופעה של שחר בג'ה פאן הוא עשה שירים לא מוכרים שלהם (או יותר נכון שלו) באנגלית: "broom" ו "plastic trophies".

למעלה