סוף סוף קניתי חזה בקר.
איך מכינים?
אצל עז תלם יש מתכון של "בשר מפורק" שאפשר להכין אותו מזה,
אחרי 7-8 שעות אפיה בתנור.
אבל אני אכלתי לא מפורק איפשהו. פרוסות. ומאוד התלהבתי. היה כמו חמאה בפה.
אז אשמח לאינפוט של בעלות הניסיון כאן, איך להכין אותו הכי קל בתנור.
ועוד, אני מבינה שיש לו חלק דק וחלק עבה. האם אתן מתייחסות אליהם אחרת?
האם אתן מכינות נתח שלם, נניח של 4.5 קילו? או שחותכות איכשהו לפני ההכנה?
תודה לכל עזרה.
איך מכינים?
אצל עז תלם יש מתכון של "בשר מפורק" שאפשר להכין אותו מזה,
אחרי 7-8 שעות אפיה בתנור.
אבל אני אכלתי לא מפורק איפשהו. פרוסות. ומאוד התלהבתי. היה כמו חמאה בפה.
אז אשמח לאינפוט של בעלות הניסיון כאן, איך להכין אותו הכי קל בתנור.
ועוד, אני מבינה שיש לו חלק דק וחלק עבה. האם אתן מתייחסות אליהם אחרת?
האם אתן מכינות נתח שלם, נניח של 4.5 קילו? או שחותכות איכשהו לפני ההכנה?
תודה לכל עזרה.