חנהפ את בסביבה?

michalgad

Active member
‏ניסיתי לרשום תגובה באתר שלך אבל לא בטוחה שקיבלת. לגבי מתכון הבית של החלות שלך, האם את שמה שתי כוסות חד פעמייות של מים או חמש? משום מה העיסה יצאה לי דלילה מאוד וראיתי שני מתכונים שרשמת עם כמויות שונות .
תודה
אגב, חסרות לי רשימות המאכלים שלך לשבת שאת כבר לא משתפת אותנו🤗
 

חנהפ

Active member
‏ניסיתי לרשום תגובה באתר שלך אבל לא בטוחה שקיבלת. לגבי מתכון הבית של החלות שלך, האם את שמה שתי כוסות חד פעמייות של מים או חמש? משום מה העיסה יצאה לי דלילה מאוד וראיתי שני מתכונים שרשמת עם כמויות שונות .
תודה
אגב, חסרות לי רשימות המאכלים שלך לשבת שאת כבר לא משתפת אותנו🤗
הי , אני פה לא ראיתי תגובה בפוסט של החלות זה המתכון
זהו המתכון המנצח לחלות שבת



1 קילו קמח מנופה
1 כף שמרים יבשים
3/4 כוס סוכר
2 ביצים
1כף מלח
כמעט 2.5 כוסות מים חמימים (חד"פ) - 400-500 מ"ל
חצי כוס שמן

לשים 10 דקות, ומתפיחים לילה במקרר או להכפלת הנפח
וכעת לקליעות השונות.
 

michalgad

Active member
איזו אבלה אני
קראתי 5 כוסות ולא 2.5 🤦‍♀️ לא פלא שנהיתה לי דייסה…
 

michalgad

Active member
טוב על זה אומרים שכנראה הגיע הזמן להחליף את המשקפיים
שאלה כללית
‏אחרי לילה במקרר, את מוציאה ומיד קולעת לחלות או נותנת לבצק קודם להגיע לטמפרטורת החדר? אם כן , לכמה זמן? אחרי הקליעה , כמה זמן בערך את משאירה את החלות להתפחה?
 

חנהפ

Active member
טוב על זה אומרים שכנראה הגיע הזמן להחליף את המשקפיים
שאלה כללית
‏אחרי לילה במקרר, את מוציאה ומיד קולעת לחלות או נותנת לבצק קודם להגיע לטמפרטורת החדר? אם כן , לכמה זמן? אחרי הקליעה , כמה זמן בערך את משאירה את החלות להתפחה?
אחרי לילה במקרר מוציאה וישר מחלקת וקולעת. משאירה לתפוח שיכפיל את עצמו, כמה זמן? תלוי בטמפרטורה בבית
 

michalgad

Active member
אחרי לילה במקרר מוציאה וישר מחלקת וקולעת. משאירה לתפוח שיכפיל את עצמו, כמה זמן? תלוי בטמפרטורה בבית
שבוע טוב
עדכון קצר
מעז יצא מתוק! מכירה את המתכונים של לחמים ללא לישה? בבוקר הבצק נראה כמו אחד מאלו. לא היה קל לקלוע חלות אבל בכל זאת הצלחתי ויצאו חלות נהדרות רכות וטעימות…
 
למעלה