הי , אני פה לא ראיתי תגובה בפוסט של החלות זה המתכוןניסיתי לרשום תגובה באתר שלך אבל לא בטוחה שקיבלת. לגבי מתכון הבית של החלות שלך, האם את שמה שתי כוסות חד פעמייות של מים או חמש? משום מה העיסה יצאה לי דלילה מאוד וראיתי שני מתכונים שרשמת עם כמויות שונות .
תודה
אגב, חסרות לי רשימות המאכלים שלך לשבת שאת כבר לא משתפת אותנו![]()
יש גם במיליליטר... חבלאיזו אבלה אני
קראתי 5 כוסות ולא 2.5לא פלא שנהיתה לי דייסה…
אחרי לילה במקרר מוציאה וישר מחלקת וקולעת. משאירה לתפוח שיכפיל את עצמו, כמה זמן? תלוי בטמפרטורה בביתטוב על זה אומרים שכנראה הגיע הזמן להחליף את המשקפיים
שאלה כללית
אחרי לילה במקרר, את מוציאה ומיד קולעת לחלות או נותנת לבצק קודם להגיע לטמפרטורת החדר? אם כן , לכמה זמן? אחרי הקליעה , כמה זמן בערך את משאירה את החלות להתפחה?
שבוע טובאחרי לילה במקרר מוציאה וישר מחלקת וקולעת. משאירה לתפוח שיכפיל את עצמו, כמה זמן? תלוי בטמפרטורה בבית
חה. סיום נחמד לסיפור.שבוע טוב
עדכון קצר
מעז יצא מתוק! מכירה את המתכונים של לחמים ללא לישה? בבוקר הבצק נראה כמו אחד מאלו. לא היה קל לקלוע חלות אבל בכל זאת הצלחתי ויצאו חלות נהדרות רכות וטעימות…
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.