חנה'פ, שאלת הקפאה לי אלייך - וגם לאחרות

אמרלדה

Active member
על איזה עוגת תפוחים משלך את ממליצה לי להקפאה?
נניח הבחושה - נראה לי שיש בה מעט תפוחים והרבה קמח.
אפשר להוסיף תפוחים? רוצה שירגישו אותם טוב.

ואני צריכה כמות גדולה, לתבנית 28, או למלבן
30 על 40. אז אנא כתבי לי אם להכפיל כמויות. תודה.

ואם יש למי מכן עוגה ייצוגית אחרת שיכולה ללכת להקפאה -
חוץ מעוגת שוקולד בחושה, אשמח שתכתבו לי. תודה.
 

חנהפ

Active member
על איזה עוגת תפוחים משלך את ממליצה לי להקפאה?
נניח הבחושה - נראה לי שיש בה מעט תפוחים והרבה קמח.
אפשר להוסיף תפוחים? רוצה שירגישו אותם טוב.

ואני צריכה כמות גדולה, לתבנית 28, או למלבן
30 על 40. אז אנא כתבי לי אם להכפיל כמויות. תודה.

ואם יש למי מכן עוגה ייצוגית אחרת שיכולה ללכת להקפאה -
חוץ מעוגת שוקולד בחושה, אשמח שתכתבו לי. תודה.
רוב עוגות התפוחים עוברת הקפאה בחינניות. אם תכפילי את המתכון של הבחושה זה יתאים לתבנית 30/40 , יתקבלו חיתוכיות נחמדות
 
למעלה