על איזה עוגת תפוחים משלך את ממליצה לי להקפאה?
נניח הבחושה - נראה לי שיש בה מעט תפוחים והרבה קמח.
אפשר להוסיף תפוחים? רוצה שירגישו אותם טוב.
ואני צריכה כמות גדולה, לתבנית 28, או למלבן
30 על 40. אז אנא כתבי לי אם להכפיל כמויות. תודה.
ואם יש למי מכן עוגה ייצוגית אחרת שיכולה ללכת להקפאה -
חוץ מעוגת שוקולד בחושה, אשמח שתכתבו לי. תודה.
נניח הבחושה - נראה לי שיש בה מעט תפוחים והרבה קמח.
אפשר להוסיף תפוחים? רוצה שירגישו אותם טוב.
ואני צריכה כמות גדולה, לתבנית 28, או למלבן
30 על 40. אז אנא כתבי לי אם להכפיל כמויות. תודה.
ואם יש למי מכן עוגה ייצוגית אחרת שיכולה ללכת להקפאה -
חוץ מעוגת שוקולד בחושה, אשמח שתכתבו לי. תודה.