חנה...איפה הידיעה על בית המקדש???

qrst1 האחת

New member
חנה...איפה הידיעה על בית המקדש???../images/Emo8.gif

לא הורדת אותה - נכון...? עד שסוף סוף יש לנו פיתרון אמיתי... חשבתי אולי להציע להלפרונים להרים כאן את בית המקדש...במקום אתר סקי... יש להם כיפות על הראש...
ומספיק כסף...

../images/Emo13.gif

רק עכשיו שמתי לב שהיא נעלמה. כנראה המשיח הציב הודעות בהרבה פורומים, אז הנהלת הפורומים מחקה אותו באופן גורף. כעת נצטרך לחכות לבוא המשיח בלי הודעה מראש

qrst1 האחת

New member
אפרופו הלפרונים...הידעתם שישיבות מועצת העיר -

הן סכנת נפשות לכל באי הישיבה !!! ולמה...??? ובכן, בכל ישיבת מועצת עיר, יושב לו (כשהוא בחופשה מהכלא...) תושב העיר רעננה - יעקוב הלפרון... לאורך כל הישיבה הוא מיישיר מבט אל חופרי...ומידי פעם הוא כותב במחברת...( לי נאמר שמטרתו לנסות להטיל מוראו על חופרי - שלא מאפשר לו לבנות אתר סקי בפארק רעננה...) אגב, הלפרון מגיע לישיבות מועצת העיר - על תקן עיתונאי... ואת ההדרכה הוא מקבל מ"העיתונאי"-"אדריכל", מהליכוד, שלמה לביא... תארו לעצמכם שהמתנקשים שלא עוזבים את ההלפרונים לרגע, היו מצליחים להגיע לישיבות מועצת העיר...??? אמאל'ה איזה פחד... סכנת נפשות!!!

הוא לא במעצר?

אגב, לא כותבים אותו ב- "א"? ראיתי אותו פעם אחת לאחרונה, לפני כחודשיים (רק לפעמים מגיעה לישיבות מועצה). הוא בא עם איזה עוזר אישי (מאבטח?) שכל הזמן מארגן לו אוכל ושתיה (גם אני רוצה כזה....
). אכן, זה לא השרה עלי רוגע ונראה מגוחך. יצא לי, סביב הבחירות הקודמות, לקרוא את הטורים שלו. האיש עילג. נכון הוא שישיבות המועצה פתוחות לציבור, אבל יש גבול....

qrst1 האחת

New member
בטוחני , שלא הוא שכותב את הטורים שלו...

אלא שלמה לביא, שמקבל על זה לא מעט כסף...(אגב, שלמה לביא - בבחירות לראשות העיר האחרונות, היה יועצו האסטרטגי של יואל עזרזר... ועכשיו יועצו האסטרטגי של אלפרון...) אני באמת חושבת שלשבת שם לצידו זו סכנת נפשות!!! אני מקווה שלא הבאתי למתנקשים רעיון... אבל זה מפחיד... הרי כל מטרתו היא להפחיד את חופרי ושות'... ורק אותי הוא מצליח להפחיד...

מהכרותי עם חופרי, אני משוכנעת שהוא רגוע

אבל את לא לבד....גם אני תמהתי, ואני יודעת שגם אחרות ואחרים. אין לי מושג מי כותב את הטורים אבל העילגות מבישה (מקווה שלא סיכנתי את עצמי עכשיו
).

qrst1 האחת

New member
תתחילי לאסוף בקבוקים למיחזור - תסתכני...|פצצה

חוצמזה - אני משערת שהוא לא גולש בפורום... וגם אם יועצו - יגלוש ויעביר לו - הוא רק ישמח שהעלנו את שמו באתר... אבל פחד... הוא פחד... הוא פחד... הוא פחד... אז חופרי אמיץ... ?SO - לא משפיע עלי... אין איזו תקנה שתבריח אותו מהמקום...? ואולי... ( וזה במיוחד בשבילך- שק 1) יש לחוקק חוק עזר עירוני שישען על, "הישמרו לנפשותיכם..." ( ואתה יודע שק 1, שהמציל נפש אחת בישראל - כאילו הציל עולם ומלואו...
) אולי תחשבו על משהו שם בעירייה... אולי למנכ"ל יש תשובה...???
- מה נשאר לנו חוץ מלצחוק... ולאחל- שבוע - טוב...

רותר

New member
מה לעשות - ישיבות מועצה פתוחות לכל תושבי העיר

יטריחו חברים/ות נוספים את עצמם לישיבות ואולי האזרח החדש של עירכם לא ירגיש בנוח כאשר כל כך הרבה זוגות עיניים צופות בו. אגב, השם נכצתב ב-א ולא ב-ה.

qrst1 האחת

New member
יפה, ומה הפתרון שלך לתושבי רחוב השחר...?!

שקנו בית במיטב כספם - ועכשיו לא יודעים נפשם מרוב צער... אפילו להתלונן הם פוחדים... ראבק'... זו רעננה !!!

ש ק 1

New member
פתרון לתושבי השחר

כמי שהיה שכנו במשך חמש שנים וכאב אשר ילדיו שיחקו כנראה עם ילדיו אינני רואה כל בעיה לתושבי רחוב השחר נכון הינו מעדיפים שלא יגור בעירנו אך יחד אם זאת אני סבור שיש להקים ועדת קבלה למיין את האזרחים אשר יורשו להתגורר ברעננה 1.לבנים אנגלוסכסים.2. בעלי דם כחול 3. בדיקת ברית מילה כהלכה 4. בעלי חשבון בנק עם יתרת זכות של 1 מליון דולר בבנק לאחר רכישת הטירה ברעננה 5. שלושה ילדים וכלב אני סבור שהבהרתי את עמדתי

ימאנזה

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo13.gifאולי למיין את מי שמגיע לרעננה

כדי לסגור חשבונות עם אלפרון........גרתי משך זמן מה ברחוב סמוך בקרית גנים . סביבה שקטה, בתי קרקע, אנשים ספונים בביתם ויום אחד הרעים רעש פתע את הסביבה.מיד היו כולם בחוץ לברר מה קרה. הסתבר שנזרק רימון ברחוב המחתרות בטעות במקום ברחוב השחר.....מישהו ראה את הרכב של אלפרון חונה שם והחליט ששם ביתו. אז מה הוא אשם שבאים לחפש אותו?זה לא הוא זה הם..........

למעלה