חנה בבלי לא יכולה להיות בקבוצה. עכשיו גם לא קרולה רות זיגל.

סופהו 1

Well-known member
הלא היא רות ווסטהיימר.
זו שאמרה, בין היתר, "כשמדובר במין, ששת האינצ'ים החשובים ביותר הם אלה שבין האוזניים", נפטרה.
הידעתם?
הבחורה, פחות ממטר וחצי גובה, הצטרפה לקיבוץ, התאמנה והיתה צלפית. הנשק היה בגובה שלה..
ב 1948 נפצעה בהפצצה כשרצה בזמן האזעקה לקחת ספר מִחַדְרָה, כדי שתוכל לקרוא במקלט.
עזבה את ארץ הקודש לטובת ארץ האפשרויות הבלתי מוגבלות, שם פיתחה את עיסוקה המרכזי, והפכה ל "כוהנת/יועצת" המין הידועה.
תתגעגעו?

שיח סלימאן

Well-known member
מנהל
הלא היא רות ווסטהיימר.
זו שאמרה, בין היתר, "כשמדובר במין, ששת האינצ'ים החשובים ביותר הם אלה שבין האוזניים", נפטרה.
הידעתם?
הבחורה, פחות ממטר וחצי גובה, הצטרפה לקיבוץ, התאמנה והיתה צלפית. הנשק היה בגובה שלה..
ב 1948 נפצעה בהפצצה כשרצה בזמן האזעקה לקחת ספר מִחַדְרָה, כדי שתוכל לקרוא במקלט.
עזבה את ארץ הקודש לטובת ארץ האפשרויות הבלתי מוגבלות, שם פיתחה את עיסוקה המרכזי, והפכה ל "כוהנת/יועצת" המין הידועה.
תתגעגעו?
אללה ירחמהא.

אבח"י

Well-known member
הלא היא רות ווסטהיימר.
הידעתם?
תתגעגעו?
לא, לא אתגעגע לקולה הצווחני, לפרסונה הטלוויזיונית שלה... אבל היא מאלה שכן "גילו את אמריקה".

צליליתה1

Well-known member
זוכרת במעורפל איזו תוכנית ב tv, ואת הצחקוקים שלנו
מן הסתם כבר היינו מבוגרים למדי כשצחקקנו, כי כשהיינו ילדים, לא היתה טלויזיה בארץ

קלייטון.ש

Well-known member
שישה אינצ'ים היא אמרה?
לא חושב שאני מגיע לזה, לא משנה איפה מודדים.
אני זוכר אותה כדמות אבל מאחר ונושא התמחותה לא עניין אותי במיוחד מעולם, לא זוכר ממנה שום דבר מעבר לעצם קיומה.

שיח סלימאן

Well-known member
מנהל
שישה אינצ'ים היא אמרה?
אני זוכר אותה כדמות אבל מאחר ונושא התמחותה לא עניין אותי במיוחד מעולם, לא זוכר ממנה שום דבר מעבר לעצם קיומה.
דברו על בין האוזניים (איפה שאצל הכורדים עובר החוט).

סופהו 1

Well-known member
שישה אינצ'ים היא אמרה?
כזה ראש קטן?
אולי הגיע הזמן להגדיל ראש?

אני זוכרת אותה בעיקר מבדיחות והרקע "הישראלי" שלה הפתיע אותי.
שלושתם כבר לא איתנו

קלייטון.ש

Well-known member
כזה ראש קטן?
אולי הגיע הזמן להגדיל ראש?

אני זוכרת אותה בעיקר מבדיחות והרקע "הישראלי" שלה הפתיע אותי.
שלושתם כבר לא איתנו

וואו לא יכולתי לראות עד הסוף.
אני מובך לעומק נשמתי.
אפילו שעברו מאז 35 שנה הסגנון שלה הרבה יותר מדי מתקדם ומשוחרר בשבילי. וגם בשביל הפולניות שלי אם כבר.
אנחנו לא מדברים על הנושאים האלה בטח לא בישירות כזו.

כוכבית מצויה

Well-known member
וואו לא יכולתי לראות עד הסוף.
אני מובך לעומק נשמתי.
אפילו שעברו מאז 35 שנה הסגנון שלה הרבה יותר מדי מתקדם ומשוחרר בשבילי. וגם בשביל הפולניות שלי אם כבר.
אנחנו לא מדברים על הנושאים האלה בטח לא בישירות כזו.
מה רע בלדבר על מלפפונים?

כוכבית מצויה

Well-known member
עד ששמעתי אותה מדברת על מלפפון לא היתה לי שום בעיה עם מלפפונים, אבל עכשיו נראה לי שאני לא מסוגל להסתכל על הירק הזה בלי לחשוב על סקס.
הסלטים שלי לא ייראו אותו דבר והכל באשמתה.
משונה, בד"כ היא שינתה את הגישה של אנשים לסקס לא לסלטים.

למעלה