חנה בוקר טוב

four seasons

New member
חנה בוקר טוב

האם יש אפשרות לדף קהילה בפורום בו יהו מרוכזים לינקים לאתרים, מאמרים, עידכונים ופינות המלצות לספרים ומאמרים (אוף טופיק)

דפי קהילה יעלו בתפוז בתוך כשבועיים

הם כרגע בתכנון ובניה. חשבנו בהתחלה להקים דף קהילה בג´אוסיטיז אולם ברגע שתפוז החלו בטובם וביעילותם שאני מעריכה יותר ויותר מיום ליום לעבוד על העניין למען הפורומים שעברו מיואל - העדפנו לחכות. כל החומרים שהתאספו בחודש האחרון ורלוונטים לדף הקהילה יקובצו שם. בנוסף אנחנו עובדות על אתר בשם women´s network לגביו נרחיב בהמשך ומקווה שאף יגיע למימדי פורטל תעסוקת נשים בעתיד. בשורה טובה נוספת - גם נשים וקריירה יעלה לאוויר בקרוב. חנה

גאולה_ש

New member
חנה, אני נהנית משלל

הניקים שלך

ב - ../images/Emo32.gif ניסיתי להיות לצורך אותה

בדיחה קצת יצירתית... בעיקרון אני דואגת להופיע תמיד תחת שמי המלא וזו הסיבה למה "קל" כל כך ליירט אותי עם התקפות אישיות (משעשעות למדי בחלקן הגדול) בפורומים פריפריאליים. האידיאולוגיה מאחורי העניין היא העמידה על דעותי ומאחרי האידיאולוגיות והדעות שאני מייצגת - מה שלי אישית כמנהלת פורום נראה לי חשוב. כך שכל דיעה אמיתית שלי מופיעה תמיד תחת שמי. אבל עניין הניקים יכול בכל זאת פה ושם להוסיף חיוך ופלפל, כך שאני משתמשת בהם במקום והזמן הנכונים (כל פעם בהמצאה חדשה
) חנה

four seasons

New member
../images/Emo24.gif

חנה את יודעת לשעשע, ממתין בקוצר רוח, לדף קהילה, פשוט לפעמים זה מיאש לחפש דיון ופה הדפים זורמים כמו מיים, בהערצה

למעלה