חנה ווילן מחפשת גמר קורה

cubano1

New member
חנה ווילן מחפשת גמר קורה

חנה ווילן הופיע לראשונה על תקן הצעירה בנבחרת בריטניה למשחקי בייג'ינג.
היא גם ייצגה את בריטניה מול הקהל הביתי בלונדון, ואף העפילה לגמר הקרב רב - אבל נחיתה לא טובה בקפיצות וציון 0 לא השאירו לה הרבה סיכוי והיא סיימה אחרונה.

היא מופיע עכשיו בסרטון מאליפות ווילס שנערכה בשבוע שעבר עם תרגיל קורה מאד מבטיח - כולל סדרה מטורפת שלא ראיתי מאז שביצעה אותה אולסיה דודניק ב 1989 - גלגלון ללא ידיים ישר לשתי סלטות רגל רגל.

https://www.youtube.com/watch?v=n01TvkGj7Mc

אמנם יש לחנה עוד הרבה עבודה - אבל עד מאי יש עוד מלא זמן. אם היא תוכל ללטש את התרגיל הזה ולבצע אותו יפה, היא מועמדת לגמר על המכשיר

podko

New member
לחנה ווילן יש ארד מבריסל 2012 בקורה

אמנם בגמר שבו המדליות הלכו לשלוש המתעמלות שהצליחו להישאר על הקורה, אבל בכל זאת ארד.
בעיני היא לא נראית טוב כל כך כרגע

ohashi

New member
לא מבטיח במיוחד

הפס אקרובטי שלה מרשים אין ספק ,
הבעייתיות שייש בדרך כלל בתרגילי הקורה היא תרגת קושי שחוץ מהתרגילים בנויה מ ה"קונקשן" ופה ראיתי רק בפס אקרובטי שלה ובקפיצת אריאל שהיא חיברה חסר פה קישויריות וקפיצות , מקווה שזאת נק' הפתיחה שלה אחרת זה רק נראה טוב באירופה אבל לעומת הסיניות והמאריקאיות והרוסיות בעעעעעעע

והיפנית אסאדו נראה לי שמה זה נראה חלש יחסית

תודה על תשומת הלב לפס אקרובטי שלה גם אני לא זוכר מישהי שעשתה זאת מאז

cubano1

New member
אני חושב שעוד מוקדם...

איזו אליפות טראומטית זאת היתה - במיוחד בשביל מקסיוטה...

קיצר - יש לה את האלמנטים הגדולים - היא שדרגה יפה גם בדרגת הקושי וגם בבונוס כשהוסיפה את הסלטה רגל רגל הנוספת

אני אופטימי שהיא תצליח ללטש עד תחרות היעד - אליפות אירופה - במאי.

גם רובי הארולד השתתפה בתחרות הזאת ונראתה חלודה - כנראה שהבריטים עובדים בשביל להגיע לשיא באליפות אירופה.

למעלה