חנה ! מסכנה שכמוך !!

חנה ! מסכנה שכמוך !!

רק עכשיו נפל לי האסימון שאת בחודש תשיעי בחום הזה !!!! אני ילדתי בחודש שמיני ביוני ונורא ריחמתי על עצמי ומתתי מחום... אבל נכון שזה שווה את זה ?!

מכשפה

New member
אני ילדתישניים ביולי ואחת באוגוסט ../images/Emo6.gif

כמה שזה היה נפלאאאאאאאאאאאאא!!! אולי כי נולדתי בחורף אז אלוהים החליט להעניש אותי קצת? זה נורא קשה ללדת בקיץ! והשניים הראשונים עוד היו מתוכננים ככה בגלל העבודה בטמטומי! כי הייתי מורה ורציתי שזה יפול על החופש הגדול! איזה סיוט! אבל- לא נורא, זה עובר, והילדים הם אכן פיצוי, ושווים הכל- חוץ מהריון נוסף!- לא תודה! ואם זה יקרה לי בטעות- זה סימן שאלוהים חושב שאני אמא טובה שצריך שעוד ילד .....חיחיחי אוף איזה חום, ואיזה מזל שאני לא בהריון עכשיו, איזו רעה שאני- ממש מכשיפה!

מיכל לב

New member
אני לא יודעת על מה אתן מדברות,

אני חגגתי (הסתובבתי בבקיני גם אז, סוף סוף לא היו צמיגים).טוב מודה באוגוסט הייתי רק בחודש השישי,דרך אגב גם חנה עדיין לא בתשיעי. לא משנה. חנה יקירתנו, שיהיה קריר וקליל ו..מצב רוח טוב..היי!מצב רוח טוב..היי!......

תודה לכן. נכנסתי לשמיני ../images/Emo13.gif

כבר יומיים "סוחברת רגל" וחם לי ואני כל היום משתדלת להיות במזגן אבל עם ילד בן 5 וחצי זה לא תמיד הולך... וזה עוד מבחורה שעלתה עד כה רק 6 קילו... אני אוהבת ילדים ושונאת להיות בהריון.... סוף הקוטריי
תודה על התמיכה המוראלית, זה חשוב. חנה

פלג^ר

New member
תרגישי טוב חמודה תעשי הרבה ספורט

זה ייקל עלייך בלידה.יום מתוק מדבש.אוהבת

למעלה