קשה לי עם פורום בו האחראי משאיר
את ההודעה הבאה: (שם הכותב : שמוליק) ``לכל הקוראים שלום. אינני מכיר את גב` בית הלחמי, וכל שאני יודע עליה - אני יודע מהדברים שהיא כתבה בעצמה לאחרונה בפורום הזה. כמובן שמה שהיא כתבה אינו מספיק כדי ``לקבוע`` מהן מניעיה ומהי השקפת עולמה בנושא הורות שווה, ולכן כל מה שאומר להלן הינו בגדר התרשמות בלבד. ראשית - אני מתרשם, שאחת הסיבות שגב` הלחמי מתנגדת לעמותה נובעת מתחרות על ליבם של הכותבים והקוראים בפורומים. לגב` בית הלחמי, כמנהלת הפורום ב``תפוז`` יש עניין, כנראה, שכותבים וקוראים בפורום הזה יכתבו ויקראו בפורום ``שלה``. זו פשוט סתם תחרות שאינה נוגעת כלל לעניין המהותי והאמיתי. שנית - אני מתרשם, שגב` בית הלחמי עויינת גברים, באשר הם גברים, באופן אובססיבי ולא רציונלי. ייתכן שהדבר נובע מקשרים טראומתיים שהיו לה בעבר עם גברים. לכן, כך נראה לי, כל גבר נתפס בעיניה כ``גורם עויין`` ואין לה יכולת הידברות עם גברים. שלישית - נראה לי, שחשוב מאד לגב` בית הלחמי להוציא כספים מגברים בסכום הגבוה האפשרי. זוהי ``טובת הילד`` לדעתה, כפי שאני מתרשם. כנראה שיש יקשר בין עמדתה זו ובין יחסה הנ``ל לגברים. על כן, אני מציע להתייחס ל``הערותיה`` ול``ביקורת`` בזהירות רבה מאד ובלי ``התרגשות``. צריך לתת לה לדבר, ולהשיב לה לגופם של דברים. ..... ``