חנויות אופניים באיטליה?

stavmax

New member
חנויות אופניים באיטליה?

למישהו יש פרטים? איך המחירים? אני אשמח אם מישהו יוכל לצרף רשימה של חנויות תודה מראש סתיו

חנות באיטליה

קבל תגובות לפנייה דומה לזו בעבר: Lazzaretti רומאו odedbc ו 18:14 | 16/10 מיקום מרכזי, בהמשך ויאה ונטו, (אפשר להגיע עם הטראם) לא זוכר מקום מדויק וטלפון, אך אפשר בקלות לאתר אותם בדפי זהב של רומא, (יש בכל מלון)תחת ענף אופניים = Biciclette.יש להם דף גדול שקשה לפספס. מבחר גדול, שירות מצוין, מדברים אנגלית טובה. ממליץ על ביגוד ואביזרים מתוצרת אירופית:בעיקר ביגוד שלהם שמיוצר עבורם ע"י ג'ורדנה, כפפות של Chiba, גרביים של בריקו. נעליים וקסדה זה בעיה כי חובה למדוד לפני הקניה. בקניה מעל 200 או 300 יורו (כמדומני) אפשר לבקש הנחה, ואפשר לקבל החזר המע"מ במזומן בשדה התעופה, צריך רק לבקש מהם למלא טופש של דיוטי-פרי. מזל טוב ליומולדת עודד בן חיים

ועוד

חנויות באיטליהו Weekend Warrior / אופניים ו 09:38 | 14/08/03 זה מה שלי יש: Milan Via Arona 15 02-884230362 Alberto Masi Velodromo Vigorelli Via Arona 19, Milan +39.02.10.16.47 אל תצפה למחירי רצפה, מאז המעבר לאירו האיטלקים הפכו יקרים כמו כל שכניהם ממערב...

קלוזו

New member
החנות ב Via Arona...

היא חנות ספורט סטייל מגה ספורט בארץ והמבחר דל ויקר והיא נמצאת ליד הקריטוריום של מילאנו שנמצא ממש מול קומפלקס התערוכות והקונגרסים במילאנו. אם אתה מתכוון לצאת מוץ לערים הגדולות אז בפרברים יש חנויות איכותיות וזולות יותר פשוט פקח עיניים עד שתיראה אחת אבל המחירים ממש לא זולים ואין מציאות.

boazw

New member
דקטלון

רשת חנויות ספורט צרפתית, הנמצאת גם באיטליה. ניתן למצוא את כתובות החנויות באתר שלהם www.decathlon.com ניתן לרכוש שם אופניים וציוד לאופניים במחירים נוחים

קלוזו

New member
ואם כבר איטליה - סינגל מדהיםםםם../images/Emo70.gif

לאחר שתקנה את הציוד ואם אתה בצפון איטליה תעשה את הסינגל הבא והחיוך מהפנים לא ימחק שבועות
על גדות לגו מאג'ורה שבצפון איטליה שוכנת עיירת נופש מדהימה בשם סטרסה STRESA ומעליה מתנשא הר צ'מפיון לגובה של 1300 מטר וקצת. משפת האגם ( היכן שממוקמות המעבורות לאיזולה בלה )עולה רכבל לפיסגת ההר וניתן ביחד עם הכרטיס לרכבל לשכור אופניים ( אופני ספישלייזד מצויינות)להעלות אותם על הרכבל עד פיסגת ההר ולרדת את כל 1300 המטרים על מדרון ההר בתוך יער מדהים. בעליה להר פגשתי בחור על אופניו שאמר שהוא עושה את הירידה ב 25 דקות
. אחלה סינגל...לא היה לי זמן לעשות אותו אבל פעם הבאה אני אלך לשם בטוח. הנה התמונה של הבחור מתחיל את הירידה

laviran

New member
קיט מנוע חשמלי בחנות באיטליה !

הסתקרנתי לגבי חנויות באיטליה. חיפוש ב-Google ב-Advance Search עם חיתוך של שפה:איטלקית וסיומת:.co.it העלה, בין השאר, חנות/חברה המייצרת גם קיט של מנוע המורכב בציר המרכזי (!). http://www.microbike.it/Kit.htm

stavmax

New member
תודה ועוד שאלה בקשר למכס\מעמ ...

נגיד שאני מחליט לקנות שם משהו... ואני מטיס אותו איתי אני צריך לשלם עליו משהו? או שלא תיהיה בעיה...? תודה שוב סתיו

stavmax

New member
והאם יש מצב להביא משם בולם במחיר

זול במיוחד? של מרזוקי... (מרזוקי מייצרים באיטליה)

קלוזו

New member
בעיקרון אם סה"כ מה שתביא מחו"ל עד.

200$ פטור מעבר לכך חייב במכס אם יש ובמע"מ על ערך הקניה. עד כמה שידוע לי על אופניים וחלקיהם אין מכס או שיש מס אפסי אבל הדרך הטובה ביותר לבדוק באתר המכס - www.mof.gov.il/customs וחוצמזה...תמיד אפשר לנסות להעביר

למעלה