חנויות באילת שמוכרות את iRiver H320

לינקי

New member
חנויות באילת שמוכרות את iRiver H320

איזה חנויות יש באילת שמוכרות את ה-iRiver H320? אם יש web site של החנות/רשת אז אשמח לקבל. וסתם שאלה, כמה עולה דואר רשום לאילת?? בתודה, עדן

יאיר B

New member
בנוגע לדואר הרשום:

קצת קשה לענות על השאלה כי העלות תלויה במשקל המכתב / חבילה שאתה רוצה לשלוח (וזה נכון לגבי כל מכתב בכלל). לגבי אילת: אני לא מכיר את אילת, אבל אני זוכר שמישהו דיבר פעם על חנות בשם "דיסקו קלאב" או משהו דומה בקניון בעיר (אני לא בטוח בשם). לא יודע על אתר ברשת לחנות.

לינקי

New member
אח שלי קנה את ה-H10 מ"דיסק קלאב"

והחנות אכן נמצאת בקניון "מול הים". הבעיה היא שאני לא ממש זוכר את המחיר של ה-H320 שם וחלק מהנגנים של iRiver לא מופיעים באתר (כמו ה-H320). נ.ב ה-H10 5GB עלה לאח שלי 1250 ש"ח שזה ממש זול לעומת המחירים פה בצפון, בגלל זה אני קונה את ה-H320 מאילת (דודים שלי גרים שם).

t o m z

New member
חזרתי מאילת אתמול ואני מצטער שלא

לקחתי איתי כסף בשביל ה-H320.
הייתי המום כשראיתי את המחיר שלו בדיסק-קלאב(יש חנות בקניון ויש חנות במרכז העיר), עולה 1600 ש"ח. כל החנות בזיל הזול! דיסקים ב-30 שקל. אני רק מצטער שלא הבאתי איתי כסף בשביל לקנות את האמפי 3 הזה... לגבי נגנים אחרים, היו עוד דגמים של Iriver החדשים וגם הישנים, היו אייפודים שונים והכל במחירים הרבה יותר זולים משאר הארץ.

stardust19

New member
זה פשוט- קח את המחיר שמוכרים פה

פה בצפון, תוריד מזה 17% מע"מ ותקבל את המחיר באילת, אבל עצם הנסיעה לאילת תעלה לך בדיוק ההפרש של המחירים של הנגנים...ותחשבו על זה...

לינקי

New member
המחירים בבאר שבע הם כמו בצפון

זאת אומרת שבבאר שבע המוצרים מקבלים מע"מ ואז המחיר עולה... הדבר היחד שאפשר למצוא בכל הארץ שהוא בלי מע"מ זה רק סיגריות

weird dust

New member
ואם תיכנס לכמה כפרים

תימצא גם רדיודיסק, נגן, מכונית,ף מוצרי מטבח ושאר דברים בלי מע"מ. את האמת גם נסיעות לרוב מסיגים ללא מע"מ (בעצם כאן הנהג שודד את ההפרש
) אבל עכשיו ברצינות: לא ניתן להשיג באופן חוקי שום דבר ללא מע"מ בתוך הארץ. הדבר הוא עבירה פלילית נגד חוקי המדינה וכמובן שהוא אסור!

לינקי

New member
מותר באילת לקנות בלי מע"מ

בגלל שאילת היא עיר תיירותית ועלות המחייה שם גבוהה, אז הורידו את המע"מ. ובנוגע לסיגריות, פעם הייתה תופעה שאנשים הביאו סיגריות מאילת (בלי מע"מ) ומכרו אותם בצפון בתוספת 18% (שזה המע"מ שהיה לפני כמה שנים).

weird dust

New member
יש בעיה בקניית נגנים

זה יקר ולפעמים הם דורשים תושב אילת.

stardust19

New member
פתרון

תלכו לשוק הפשפשים והם ימכרו לכם כל נגן בכלום כסף,לא בטוח שכל החלקים בפנים ואם הם עובדים אבל הם שמה תחת האות B ליד ההארדדיסקים

לינקי

New member
חח גם ל"תושב אילת" יש לי פיתרון

שאח שלי קנה ת'H10 אז אני ודוד שלי שהוא תושב אילת היה שם, ואם אתה לא יודע אז יש הנחה של 8 אחוז לתושב אילת אבל משום מה החנות לא כיבדה את ההנחה הזאת

לינקי

New member
חשבתי שזה היה 1600 ש"ח

וכנראה שצדקתי
כל הנגנים היו בצד שמאל ליד הכניסה וה-H320 היה במדף הכי גבוה

לינקי

New member
ה-H10 היה בכלל למטה בקושי ראו אותו

אפילו המיני אייפוד היה במדף יותר גבוה ממנו חח רואים שמנהל החנות לא ממש מבין בנגני MP3

למעלה