חנויות בארץ.

חנויות בארץ.

תרצו תצטרפו אלי, תרצו תתעלמו
קומיקס וירקות היא חנות נהדרת, הידע שקבלתי עם השנים משני החברים שם הוא אדיר והגעתי בזכותם לספרים נהדרים אבל, עושה לי רושם שמרוב שהחברים כאן נעולים על קומיקס וירקות חנויות רבות אחרות שגם מחזיקות קומיקסים לא רעים בכלל נעלמות מהרדאר של האנשים וחבל שזה קורה. אני נותן כאן רשימה קטנה של חנויות שמי שמגיע אליהן שווה לו להכנס כי יש הפתעות נהדרות ואני כבר מצאתי שם מציאות. אם למישהו יש עוד רעיונות לחנויות שיגיד כי חבל שיתפספס. אגב, פעמים רבות החנויות מתמחרות שם את הקומיקסים שלהם בצורה לא הגיונית לטובת הלקוחות כי הם לא יודעים מה יש להם שם אז שווה להגיע אתם עשויים להיות מופתעים. אגב, לי אין כל קשר לחנויות, אני עושה את זה כמחווה לחברי הפורום.
מרתף הספרים של אלכס, ברחוב סירקין בחיפה, מתחת למסחר הספר. לפני שבועיים היו שם המון ספרי מנגה באנגלית, אני בעבר קניתי שם את ההיסטוריה של האלימות והאינויזיבל של מוריסון. הקומיקסים נמצאים מאחורי הדלת ויש שם לפעמים הפתעות אדירות
מובי דיק ספרים, חנות ספרים חדשה במסדה 9 בחיפה. מחזיק סדרות שלמות של ורטיגו ושל מארוול ועוד מגוון לא רע של קומיקסים, שווה לחפש את הטלפון ואולי להגיע במיוחד, יש דברים טובים
החנות באלנבי 87 בתל-אביב, אחלה מגוון של קומיקסים מתחת לדלפק. היום קניתי שם במחיר מצויין את האוגדן של הלבלייזר שיצא בעקבות הסרט קונסטנטין. מחזיקים שם גם דברים של בנדיס במחירים סבבה.
כל סטימצקי גדולה וכל צומת גדולה מפתיעים פעמים רבות עם הקומיקסים שלהם, תמיד שווה לבדוק.
כל מקרה, אם למישהו יש עוד רעיונות של היכן ניתן למצוא עוד, אשמח אם תחלקו. המשך חג שמח
אוֹרי

amitais

New member
אוגנדה כמובן, בירושלים ובת"א

מייבאים בעצמם וגם קונים משומשים, אבל רק אלטרנטיביים. יש להם דברים שלא תמצאו אצל הירקנים או קומיקאזה.

בירושלים זה בסימטת אריסטובולוס 4, בת"א סמטת בית הבד 5.

אתר אוגנדה

MxIxAx

New member
קומיקס בצרפתית בחנות שאני עובד בה

הגיע לחנות שאני עובד בה בה משלוח קומיקס בצרפתית, החנות (ברשת סיפור חוזר) נמצאת ברחוב ז'בוטינסקי 18 ברמת גן, ממש מול מגדלי התאומים, את חוברות(אוגדני?) הקומיקס אפשרלקנות במחיר נהדר של 20 ש"ח ( כמו כל הספרים בחנות חוץ ממגזיני SFX ששמתי למכירה), אשמח לראות שהמלאי הזה מתרוקן, שווה ומי יודע מתי יגיעו שוב חוברות כאלו אלינו

MxIxAx

New member
מי שמעוניין

אני עובד במשמרות הבאות: יום ראשון מ11:00 עד 15:00, יום שני 12:00 עד 16:00, יום שלישי 8:00 עד 12:00, וביום חמישי מ12:00 עד 16:00
החוברות/אוגדנים נמצאים על כוננית מצד שמאל של דלת הכניסה

בהצלחה ויום טוב בינתיים

אה, שמי נמרוד

MxIxAx

New member
זהו חשבתי לארגן איזה קשר איתם

אבל יותר כיף למכור בחנות שאתה עובד בה

mulon1984

New member
ההשוואה לא נכונה

קומיקס וירקות היא חנות קומיקס נטו, שמביאה חומר עדכני, מגוון וחדש בתיאום עם חו"ל.
חנויות אחרות הן או קטנות מאוד, או מחזיקות רק מדור מאוד מצומצם של חומר אקראי. זה לא מתאים לכולם, ובטח שלא לקוראים ותיקים.

כמה דברים

ממש לא השוויתי, רציתי פשוט לחשוף את חברי הפורום לחנויות אחרות שאולי הם לא היו בהן. לגבי החנויות האחרות שאני מכיר באופן אישי את כולן חוץ מהאוגנדה התל-אביבית, הן ממש לא קטנות פשוט חלק הקומיקס קטן אבל, כאמור אפשר לעתים למצוא שם מציאות שלא מוצאים במקום אחר או כי זה אזל מהשוק עם השנים או כי זה לא ממש פופולרי. אין לי ספק שקו"י היא ברמה אחת משמעותית מעל שאר החנויות אבל גם הקטנות שוות הגעה. מה גם, שזה אפשר את פרסום הקומיקסים הצרפתיים אז לדעתי היה שווה לפתוח את הנושא ולדבר אודותיו.

mulon1984

New member
מי שקורא קומיקס בצרפתית

מגיע לו לקנות בחנויות קטנות ויד שנייה!
תקראו באנגלית, מנובלים!!!

תאכלס, הרי תרגמו את טינטין ואסטריקס

Macphista

New member
מתחת למסחר הספר? בהדר?

לא הייתה שם פעם חנות חומרי לימוד וספרי לימוד?
שם כשיורדים במדרגות?

הסבר מפורט+הצעה

ירדת ממסחר הספר ועברת מימין את חנות ספרי הלימוד. ממולך יש מכולת זבל גדולה, רדי במדרגות שמתחילות מימינה ופני שמאלה. הגעת לגן עדן של ספרים יד שנייה עם מבחר לא רע של קומיקסים. צרי איתי קשר בפרטי באם את מתעניינת ונתקעת.

למעלה