חנויות בי-ם

א1ט1

New member
חנויות בי-ם

איזה חנויות בי-ם קונות דיסקים משומשים? נא לענות כאן ולא במסר אישי

sixkiller2003

New member
תשובה

למה למכור לחנויות שיתנו לך מעט מאוד כסף על כל דיסק? תפרסם רשימה פה.

jester56

New member
לא כל החנויות ישלמו מחיר זעום../images/Emo188.gif

ולא כל איש פרטי ישלם מחיר גבוה נהפוך הוא הקונים הפרטיים בדרכ כלל מכירים את השוק ויורידו אותך לקרשים בעוד לחנות יש אינטרס לקנות ויתנו מחיר הוגן כמובן שיש להפעיל שיקול דעת ולבחון את ההצעות חנויות מסויימות גם יתנו זיכוי במקום כסף שבדרכ זה אפילו משתלם יותר בהצלחה

sixkiller2003

New member
מעניין אותך מהו מפה?

פורטרט - הכל מבינה פורטרט - פונקי ביזנס איגי וקסמן - אדום אלון אולארצ'יק - בשקט אלון אולארצ'יק - אולארצ'יק גאז David Broza - isla mujeres רוק/פופ REM the very best dog eat dog - play games רוק מתקדם/פסיכודלי jethro tull - songs from tye wood King crimson - Lizard the moody blues - days of the futre passed david gilmour - about a face the velvet underground & nico Tracy chapman willie nelson - always on my mind רוק כבד sepultura - roots megadeth - cryptic writings motorhead - plugged in אלקטרוני astral projection - dancing galaxy sonichaos - technologica shiva space technology 2 etnica - alien protein diabolo - insufficient memory סינגלים: prodigy Breath Bob Dylan - Rare & Live soundgarden - Black hole sun green day geek stink breath

א1ט1

New member
אני מפרסם,אבל לא פונים אלי...

הנה שוב-שבק ס'-כנען 2000 שבק ס'-הופעה בקריות שבק ס'-שבק ס' מוקי-שמע ישראל טיפקס-שביל קליפות הגרעינים טיפקס-יושבים בבית קפה הדיסקים במצב מעולה כמו חדשים! מי שמעוניין נא לפנות אלי או כאן או באיי סי קיו-273399952 לא במסרים אישיים דרך כאן אני גם מעוניין בדיסקים אבל רק אם הם במצב מעולה כמו אלה שאני נותן,אני מעונין בדיסקים של נירוונה,רד הוט צ'ילי פפרס,וכל מיני רוק ישראלי תלוי איזה

א1ט1

New member
אתה מעוניין? פנה אלי

דרך האיי סי קיו,חבל שאסור לפרסם טלפונים כאן...

א1ט1

New member
למי שפנה אלי במסר אישי....

אני לא יכול להתכתב דרך שם אז בקשה באיי סי קיו

א1ט1

New member
תודה רבה-

0524229113,אני לומד עד מאוחר (בי"ס דתי)אז אם מתקשרים ביום שלישי אז בסביבות3,אם בימים אחרים אז לקראת ערב יותר... אני גם גר בי-ם.

למעלה