חנויות המתמחות באוריגמי במנהטן

miriami1

New member
חנויות המתמחות באוריגמי במנהטן

האם מישהו מכיר חנות המתמחה באוריגמי (ספרים ו/או ניירות) במנהטן?

spflyer

New member
כל חנות Barnes & Noble שתפגשי בדרכך

ויש הרבה כאלה במנהטן. יש להם אוסף ספרי אוריגמי גדול מאד. אני ביליתי שם ימים שלמים... את יכולה להכנס לאתר שלהם לפני שאת הולכת לחנות, לברר באיזה ספרים את מעוניינת ובחנות לבקש את הספרים - כך תחסכי זמן. שימי לב לעובדה שבנוסף למחיר הרשום על הספר יש תוספת של איזה 8.5 % מס. תהני! מצורף קישור לחנות.

bshuval

New member
במקרה לפני שבועיים הייתי שם...

עקרונית, בחנויות Barnes & Nobles יש מעט ספרי אוריגאמי (במחלקת ה-craft). אני ממליץ על חנות בשם Kinokuniya, שזו חנות ספרים יפנית. יש להם שתי ארוניות מלאות ספרי אוריגאמי. הלכתי לבדוק את מבחר הספרים ביחד עם דיוויד מיטשל וג'ייסון קו. יש להם מבחר נחמד של ספרים, הן באנגלית והן ביפנית. החנות נמצאת במרכז רוקפלר. בניו יורק יש גם את משרד המרכז האמריקאי לאוריגאמי, השוכן בתוך המוזיאון museum of natural history. מעניין לבקר שם, אם כי לא תוכלי לקנות שם דבר. אם את לא חברה בארגון האמריקאי אני לא יודע אם תוכלי להכנס. אני מצרף קישור לאתר של ג'נט המילטון, בו יש רשימה של כל החנויות הקשורות לאוריגאמי בניו יורק. תהני!

spflyer

New member
אם יורשה לי להוסיף

תלוי לאיזה חנות B & N נכנסים... עד כמה שאני זוכר יש לפחות איזה 6 במנהטן, וכשהייתי שם קניתי משהו כמו 20ספרים (כן, יש לי פטיש רציני לאוריגמי...). בחנויות המרכזיות יש אוסף מרשים. קניתי ספרים גם ב Kinokuniya אבל שם הספרים יקרים מאד (למרות שיש להם אוסף ספרים יפני שאין ב B & N). מאד תלוי גם איזה ספרים מחפשים - ולכן נראה לי שהכי כדאי לבקר בשתי החנויות... (למרות שכבר ציינתי זאת - שימי לב שאת יכולה למצוא ספרים בחנות B & N אחת שלא תמצאי באחרת). בהחלט מומלץ גם לבקר ב museum of natural history כפי שבועז ציין. המשרד נמצא במרתף. אבל הכי חשוב - להנות מכל רגע!

miriami1

New member
תודה לכולם!

לצערי לא אני נוסעת, אלא עמיתים לעבודה. התור שלי יגיע, אני מקווה, תוך חודשיים...

bshuval

New member
במקרה כזה...

עדיף לך לחפש באמאזון את הספרים שאת רוצה ולשלוח את עמיתיך לקנות אותם. כיוון שנראה לי שתעדיפי ספרים באנגלית על פני ספרים ביפנית, את בהחלט יכולה למצוא באמאזון את מה שאת רוצה.

gilg1

New member
ניירות פיצקלך

כדאי גם לקפוץ לצ'יינה טאון. ישנו קניון שנקרא כמדומני אליזבת ובקומה התחתונה ישנן חנויות קוריאניות שמוכרות ניירות בגודל 3.5 ס"מ. כל מה שבתמונה עלה לי 3 דולר וניתן לעשות עימם יופי של (מודולרים). קניתי עוד אבל כבר נגמר...

למעלה