חנויות ועניינים

baduist

New member
חנויות ועניינים

קודם כל לגביי עניין הדיסקים השבורים - זה הועבר לאנשים הנכונים מטעם התו השמיני ואני מקווה שזה יטופל בצורה הכי טובה. בכל מקרה קבלו את ההתנצלות מאיתנו, לא ככה אמורים לקבל אלבום. בטח לא בכורה
לגביי חנויות שאין להן את האלבום - מצורפת הרשימה של חנויות טאוור רקורד ועוד כמה אחרות - נשמח אם תרימו צלצול או מייל לחנות הקרובה לביתכם ושאלו על האלבום או אם ניתן להזמין אותו. בינתיים נראה שחלק מחנויות טאוור כבר מפעילות לחץ על הרשת להזמין עותקים, אז הלחץ עובד. אם מישהו מכיר חנות שבה לא היה האלבום בכלל ולא נכללת ברשימה - נשמח אם תעבירו לי במסר. עדכונים נוספים בקרוב, אנחנו מתנצלים על המחסור בהופעות, מקווה שזה ייפתר בקרוב:)

A dirr

New member
פעמיים הייתי בטוואר רקורדס...

בקריון אם זה מעניין מישהו ושאלתי 2 מוכרים שונים על השבט והם לא ידעו על מי אני מדבר. אם אתם רוצים אני גם ארים טלפון עד שזה יגיע. בהצלחה! הדיסק מעולה!

The Rattlesnake

New member
כנ"ל שתי המוכרים בכלל לא

הכירו בשבט (בושה!!!) מזל שקניתי בהופעה את יצירת המופת הזאת

Funky Giraffe

New member
../images/Emo45.gif

היום אני קונה (תודה לאל ברוך השם ישתבח שמו לעד) את האלבום סוף כל סוף במרום כ"ס ואני בדרך אטריד את החבר'ה מצליל מתי יגיע כבר בשישי אמרו לי שחסר ושיגיע במהלך השבוע הזה

dan the man

New member
חחח כמו תמיד

התבאסתי רצחחח היום אני נוסע לטאוור רקורדס...(אשדוד) ורציתי לקנות סוף סוף את הדיסק.. במיוחד אחרי כל הביקורות הטובות אוףף...יש מצב שאולי יהיה להם?

dan the man

New member
טובבב

עכשיו אני הולך לשם..בכל מקרה אני יהיה באיזור..אם לא היה חבל אם כן יהיה יהיה סבבה רצחח טוב ..עוד מעט אני חוזר אני יגיד מה המצב ...

dan the man

New member
../images/Emo26.gifהתוצאה....

טוב חזרתי..... כשהגעתי לקניון נכנסתי לטאוור רקורדס והם ענו לי במהירות ולעניין... אין טוב ציפיתי שזאת תיהיה התשובה אבל אחרי שעתיים שטיילתי בחנויות נכנסתי שוב לחנות הפעם הייתה שם מוכרת...אחרי שהתוכחתי איתה כמה דקות על זה שהדיסק כבר יצא...והיא כאילו אמרה שהדיסק עוד לא יצא ויש רק שירים בכל מקרה ביקשתי להזמין ...והם אמרו שלא ניתן להזמין את הדיסק!!! אז זה באמת התעצבנתי בכל אשדוד רק חנות אחת של מוזיקה?!?!?! וגם החנות הזאת היא דפוקה! מסקנה: טאוור רקורדס @#$$#&^&&*$@#@!!#@ ואני נשארתי ללא דיסק

גם אני הלכתי לטאוור בקניון M הדרך

ביקשתי את השבט למרות שיש לי כבר :)) הוא אמר שאין, אז אמרתי מה אתם ברוגז עם התו השמיני?!
והוא חרטט לי שזאת הפצה קטנה ולוקח זמן עד שזה מגיע לחברות גדולות ואז חרטטתי בחזרה שאם במקומות הכי נידחים יש את האלבום זה טיפשי שבחנויות גדולות לא יהיה ושיתביישו לפי ההתגוננות שלו עוד אנשים ביקשו כי היתה לו תשובה מוכנה מראש
ויצאתי בזעם

CYT

New member
40 דיסק סנטר

וגם אצלי הבפנוכו היה שבור אבל האיכות של הדיסק מפצה על כך

TakTik

New member
נגנב לי הדיסק!../images/Emo7.gif

יחד עם דיסקמן MP3 בשווי 400 שקל,ועד קייס מלא בדיסקים מקוריים.... איזה מישהו מבסיס שליידי גנב באוטובוס...ארררר שבוע אחרי שקניתי...לא יאומן...... מצטער,הייתי חייב להוציא את זה זה הורג אותי

TakTik

New member
לא ממש,אבל אני יודע באיזה גדוד הוא.

מה שהופך את זה ליותר בעייתי....... הגדוד הבדואי (ולא,למרות השם הרע שיש להם,יש שם כמה מהחבר'ה היותר מצטיינים שפגשתי)

DCZ 95

New member
מצתער בשבילך אחי-אבל חבל לבזבז

דמעות חינם-אין מצב שזה יחזור..
אז יאללה-תתעודד ותחסוך למשהו חדש..(הצעות:
או אפילו
במינונים מוגזמים-אפשר לערבב הכל..)

משתתף בצערך...

קרה גם לי בצבא... שום דבר לא יחזיר את האבידה, אז תשנס מותניים ותתחיל להוריד את הדיסקים שאיבדת (זובי לקנות מקורי בפעם השנייה) keep ya head up

MorningStar2

New member
דווקא כשלי הלך לאיבוד הדיסק

שקלתי לקנות שוב זה לא טיפשי !נכון ? P:

אם זה משהו שאתה ממש אוהב...

למה לא?! בן דוד שלי גנב לי דיסק פעם והלכתי לקנות אותו שוב. אבל אני אובססיבית בדיסקים אז...

CYT

New member
משתתף בצערך אחי

זה מבאס לאללה, אני באותה הדעה עם חסיד

למעלה